Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

annelik çok güzel bir duygu ama su an farklı sıkıntılarım var.son adetim 6 eylüldü 13 ekimde doktora gittim.ultrasonda göremediği için alttan baktı keseyi gösterdi.ertesi gün de yaptırmış olduğum kan tahlili sonucunu gösterdim.2947 olan sonucuma bakarak doktor döllenmenin yumurtlamadan 3 gun sonra olduğunu soyledı.doğumun 13 hazıran yerine 16 hazıranda olacagını belirtti.vede ilk ayların çok önemli olduğunu bebeğin kalp atışlarını duyana kadar bebeğinden emin olma dedi.önemli olan ilk 2 ay gelişme aşaması sanırım.bu beni çok tedirgin ediyor açıkcası.hamileliğe hazırlık hamilelik doğum hepsi ayrı ayrı sıkıntılı ve dert.
benim acıkcası ilk denememde oldu sayılır daha önce eşim korunuyordu.bide ağustos ayının sonuna doğru benım adetime yakın bır zamanda öylesine bir gün denemiştik adete yakın olduğu için o tutmadı sanırım.

Tatlım liste 1.innci sayfada oradan takip edebilirsin.

hatta sunu da ekleyeyim.eylül ayında benim aslında 4 eylülde adet olmam gerekiyordu cunku benım her adetim 2 ser gun gerıye atar bır oncekı ay 6 sında olmuştum.ama eylülde 3 ünden 6 sına kadar kahverengi akıntılar geldi sonra 6 sında da bayagı kan geldi.bunun adete yakın dönemdeki denememizle alakası varmış gibi geliyor.

elmakurdursum benı kasım 1 den sıler mısın :)

ben daha ekım ayının topiğinden cıkamadım daha 8 gun var :)

sonra yıne eklerız kasım sonuna ,olmam ınsallahta gırmeme gerek kalmaz

Son düzenleme:
bugün yine çok stresli ve sıkıntılı bir iş günü geçiriyorum..bıktım valla ya.. ev hanımı olmak istiyorum birazda mafoldumben

kızlar herkese merhabalar.ben daha ekim topiğindeyim.Dün adet günümdü ama hiçbişey yok henüz.sabah test yaptım ondada bişey yok.stresten gecikecek yine sanırım.benide ekleyin kasıma diyecem ama günümü bilmiyom.neyse hayırlısı artık.Sizin çalışmalar nasıl gidiyor.

Dosthane yakaladım seniikaydirigubbakcemile hadi bakim bizim topiğe daha ümidini kaybetmek yok demedik mi biz sanaboshayallersmile

Dosthane yakaladım seniikaydirigubbakcemile hadi bakim bizim topiğe daha ümidini kaybetmek yok demedik mi biz sanaboshayallersmile

ayyyyyyy hiç güleceğim yoktu kız.güldürdün beni .ok geliyom.arkadaşlarıma selam vereyim dedim.napıyım burdada çok arkadaşım var ya .onlarıda merak ettim.

Arkadaşlar birşey sorucam;
bu aralar tam yumurtlama zamanım şu birkaç gün yani.
yalnız bugün tuvaletten sonra peçeteye kahverengi kana benzer birşey geldi. ilk defa böyle bir şey oldu. yumurtlama döneminde normal midir bu başınıza geldi mi hiç?

SeLam kısLAr..
ßende yeni yıKandm uMarım bu son geLişLeriydi kırMızıLarın..ßi 9 ay boyunCa geLmzLer inş..
OvuLAsyon faLan hesapLamıyorm bu ay caNmz ne zaman isterse öyLE çaLışma yapmayı düşünüorm..
SıkıLdm hesap kitap yapmaktan pLanLı çaLışmaktan..
Zaten 2 ay gün aşırı yaptık oLmadı demekki onLa da aLAkası yOk..Daha zaManı geLmemiş heraLde..ßu ssğuk havaLArda da gün aşırı yapıLmaz ztn..
HayırLısı oLsun deyip bekLicez yiNe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…