- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.281
inş. eylül dünyanın en güzel dakikaları olan o doğum anını yasayıp bebeğini kucagına alırsın....annelik nasıl bi duygu ne gibi değişiklikler sende??? kaçııncı denemende hamile kaldın ???
ayy çok şekersiniz sizz.... keşke her yarışın sonu bunun gibi güze bir sonuca ulaşsa ...herkese hayırlı evlatlar nasip olur inşallahh..
okkk...a.s.opuyorumnanaktanaranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim...listeyi ne zaman yayınlıyorsunuz bu arada..sistem nedir..?????
Tatlım liste 1.innci sayfada oradan takip edebilirsin.
annelik çok güzel bir duygu ama su an farklı sıkıntılarım var.son adetim 6 eylüldü 13 ekimde doktora gittim.ultrasonda göremediği için alttan baktı keseyi gösterdi.ertesi gün de yaptırmış olduğum kan tahlili sonucunu gösterdim.2947 olan sonucuma bakarak doktor döllenmenin yumurtlamadan 3 gun sonra olduğunu soyledı.doğumun 13 hazıran yerine 16 hazıranda olacagını belirtti.vede ilk ayların çok önemli olduğunu bebeğin kalp atışlarını duyana kadar bebeğinden emin olma dedi.önemli olan ilk 2 ay gelişme aşaması sanırım.bu beni çok tedirgin ediyor açıkcası.hamileliğe hazırlık hamilelik doğum hepsi ayrı ayrı sıkıntılı ve dert.
benim acıkcası ilk denememde oldu sayılır daha önce eşim korunuyordu.bide ağustos ayının sonuna doğru benım adetime yakın bır zamanda öylesine bir gün denemiştik adete yakın olduğu için o tutmadı sanırım.
kızlar herkese merhabalar.ben daha ekim topiğindeyim.Dün adet günümdü ama hiçbişey yok henüz.sabah test yaptım ondada bişey yok.stresten gecikecek yine sanırım.benide ekleyin kasıma diyecem ama günümü bilmiyom.neyse hayırlısı artık.Sizin çalışmalar nasıl gidiyor.
Dosthane yakaladım seniikaydirigubbakcemile hadi bakim bizim topiğe daha ümidini kaybetmek yok demedik mi biz sanaboshayallersmile
[sıze="2"]bugün yine çok stresli ve sıkıntılı bir iş günü geçiriyorum..bıktım valla ya.. Ev hanımı olmak istiyorum birazda mafoldumben[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?