Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

bir geldim pir geldim kizlar,ana sayfaya söyle bi göz gezdireyim dedim sinirlerim bozuldu,hanimefendinin biri sevgilisinden hamile kalmis,farkedememis,sismanladim zannetmis 3,5 aylik olmus,sevgilisiylede ayrilmis,ailesine söyleyemezmis,hoplayarak düsürsemiymissinirlerimi bozdu

Kelin ilacı olsa başına sürecek.
Oda şimdi sana soru sorcak.

Türk milleti hemen bir doktor veya avukat görmesin

NOT Şaka yapıyorum alınan varsa söylesin

çok alındım doğru canım valla kelime dermanım olsa ne işim var buralarda
ay bide çok korkuyorum bi tanıdık falan çıkacak yaptığım soğan ot çöp kürlerini öğrenecek diye
dr lar böyle şeylere çok karşı bilirsiniz

Valla bende koptum,kız senin kocan damı doktor ?

sağol canım..bende adama kızıp duruyorum..adama zorla buğün sperm analizi yaptırttım hiç istemiyordu..bakalım ne olacak..ben 1 yıl düzenli çalışalım ondan sonra doktora gideriz diyordum..ama ben dururmuyum işte..adamı yedim bitirdimm.....

ay bugün çok sevdim topic imi
bebeksiz muhabbet çok güzellllllllllllllllllll
arada iki lafı geçio kimse takmıo
aahahahahah kimse gitmesin kimseeeeeeeeeee

Ay valla sohbet başka yerlere kayınca ne ilginç diyaloglar çıkıyor değilmi.
Vallahi acayip güldürdünüz beni.

verdiniz mi örneği.
ben çok üzülüorum adamlara sperm örneği verirken aman ne yazık yaaaaaa ben yapamazdım he

verdiniz mi örneği.
ben çok üzülüorum adamlara sperm örneği verirken aman ne yazık yaaaaaa ben yapamazdım he

sabah verdi bakalım..bana şey dedi sonuç ne olursa olsun 10 ay deneyeceğiz dedi..tüp bebek, aşılama felan en son çare diyor. benim hormon felan almamı hiç istemiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…