- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.161
Kelin ilacı olsa başına sürecek.
Oda şimdi sana soru sorcak.
Türk milleti hemen bir doktor veya avukat görmesin
NOT Şaka yapıyorum alınan varsa söylesin
Kelin ilacı olsa başına sürecek.
Oda şimdi sana soru sorcak.
Türk milleti hemen bir doktor veya avukat görmesin
NOT Şaka yapıyorum alınan varsa söylesin
ayy çok güldüm valla yaa doğru söylemiş eşin tıpta herşey normal
kızma ama normal diyecem bende, çünkü hormonlarımız malesef o kadar hassaski buluttan nem kapıp hemencik düzenleri bozulabiliyor. tabi baştada stres geliyor, hemen birşey oldu kist oldu falan diye üzülme, 28de bir çok çok düzenli gören kişilerin bile yılda en az iki kez geçer günleri, tamamen doğal.
bir geldim pir geldim kizlar,ana sayfaya söyle bi göz gezdireyim dedim sinirlerim bozuldu,hanimefendinin biri sevgilisinden hamile kalmis,farkedememis,sismanladim zannetmis 3,5 aylik olmus,sevgilisiylede ayrilmis,ailesine söyleyemezmis,hoplayarak düsürsemiymissinirlerimi bozdu
bebek düşmez de fındık beyni hoplarken burnundan çıkabilir bence :)
ayy çok güldüm valla yaa doğru söylemiş eşin tıpta herşey normal
kızma ama normal diyecem bende, çünkü hormonlarımız malesef o kadar hassaski buluttan nem kapıp hemencik düzenleri bozulabiliyor. tabi baştada stres geliyor, hemen birşey oldu kist oldu falan diye üzülme, 28de bir çok çok düzenli gören kişilerin bile yılda en az iki kez geçer günleri, tamamen doğal.
çok alındımdoğru canım valla kelime dermanım olsa ne işim var buralarda
ay bide çok korkuyorum bi tanıdık falan çıkacak yaptığım soğan ot çöp kürlerini öğrenecek diye
dr lar böyle şeylere çok karşı bilirsiniz
sağol canım..bende adama kızıp duruyorum..adama zorla buğün sperm analizi yaptırttım hiç istemiyordu..bakalım ne olacak..ben 1 yıl düzenli çalışalım ondan sonra doktora gideriz diyordum..ama ben dururmuyum işte..adamı yedim bitirdimm.....
Valla bende koptum,kız senin kocan damı doktor ?
Valla bende koptum,kız senin kocan damı doktor ?
şu top,klerde istemeden sevgilisinden hamile kalanlara gıcık oluyorum yaabir geldim pir geldim kizlar,ana sayfaya söyle bi göz gezdireyim dedim sinirlerim bozuldu,hanimefendinin biri sevgilisinden hamile kalmis,farkedememis,sismanladim zannetmis 3,5 aylik olmus,sevgilisiylede ayrilmis,ailesine söyleyemezmis,hoplayarak düsürsemiymissinirlerimi bozdu
bebek düşmez de fındık beyni hoplarken burnundan çıkabilir bence :)bide saf saf soruyor hoplasam düşermi, nasıl yapılacağını çok iyi biliyor maşallah hanımefendi
verdiniz mi örneği.
ben çok üzülüorum adamlara sperm örneği verirken aman ne yazık yaaaaaa ben yapamazdım he
sabah verdi bakalım..bana şey dedi sonuç ne olursa olsun 10 ay deneyeceğiz dedi..tüp bebek, aşılama felan en son çare diyor. benim hormon felan almamı hiç istemiyor....
kocası dr ne çok var
oğlak ve tannsel in de dr
şu top,klerde istemeden sevgilisinden hamile kalanlara gıcık oluyorum yaabide saf saf soruyor hoplasam düşermi, nasıl yapılacağını çok iyi biliyor maşallah hanımefendi
işte bunlar doğurup doğrup atıyorlar çoçukları dışarılara yazık yahu...hadi adamla herşeyi yapıyorsun bi önlemini al yahu.......
şu top,klerde istemeden sevgilisinden hamile kalanlara gıcık oluyorum yaabide saf saf soruyor hoplasam düşermi, nasıl yapılacağını çok iyi biliyor maşallah hanımefendi
mal hepsi yaaa
pardon da adamla yatıosun ok de korunma denen şeyden haberin mi yok gerzek
bide utanmadan yaziyo,ne amaci bilmem sanki alipta basimiza tac edecez,aferim iyi yaptinmi dememizi bekliyo,hamilelerden sorunlar bölümünde,oya87,bir okuyun gicik yaaaaaaa
eminim oğlak ve tansele bi faydaları yokturbenimkininin bana yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?