Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

bugün her tarafım ayrı ağrıyo nedense bacılar acep ne işş? yoksa bebişmiiiiiii :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: yada çalışmalardan sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hah söyle yaaa gülün azicikkkkkkkk hep hamislik mi konuscaz yawwwww azcik hayattan gonusalimmmmmmmm beklenen gun gelecek birazcik saburrrrr

bugün her tarafım ayrı ağrıyo nedense bacılar acep ne işş? yoksa bebişmiiiiiii :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: yada çalışmalardan sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
üstünden buldozermi gecti yoksa bamyami giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

üstünden buldozermi gecti yoksa bamyami giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

valla buldozer geçmiş gibiiiyimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay ne zor işmiş hele bi gelsin o bebik heryerini ısırıcamm hammm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kizlar bildigimiz bamyaaaa yenilen cinsten resmi buuuuu yenilen cinsten anadik dimişakkıdı

buda yenmeye ramak kalmis olan canli bamyaaa buda yenilirmi bilinmez büyüyünce görcez :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ben demiştim haydariye ablam olsa hemencecik anlatıverir size diye buyrun :mymeka:

kızlar ben yumurt... yumurt.... yumurtluyom galiba...çok akıntım var bugün ..akşama tam mesaiaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…