- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.301
evet canim yumurtlama esnasinda kan görulebiliyor korkm a bisey degulllArkadaşlar birşey sorucam;
bu aralar tam yumurtlama zamanım şu birkaç gün yani.
yalnız bugün tuvaletten sonra peçeteye kahverengi kana benzer birşey geldi. ilk defa böyle bir şey oldu. yumurtlama döneminde normal midir bu başınıza geldi mi hiç?
SİZ BENİ SEVMİYOMUSUNUSS BUUGUN SEFKAT GOSTERIN BANA ŞEFKAT ŞEFKATTmafoldumben
SeLam kısLAr..
ßende yeni yıKandm uMarım bu son geLişLeriydi kırMızıLarın..ßi 9 ay boyunCa geLmzLer inş..
OvuLAsyon faLan hesapLamıyorm bu ay caNmz ne zaman isterse öyLE çaLışma yapmayı düşünüorm..
SıkıLdm hesap kitap yapmaktan pLanLı çaLışmaktan..
Zaten 2 ay gün aşırı yaptık oLmadı demekki onLa da aLAkası yOk..Daha zaManı geLmemiş heraLde..ßu ssğuk havaLArda da gün aşırı yapıLmaz ztn..
HayırLısı oLsun deyip bekLicez yiNe..
HayırDır şeKerim ne oLdu neyin var buGün :teselli:
ay çalışmyorum demek istedim sorryyy :kedi:
herseyın keyfnı cıkarmak lazım aslında ama maddıyattan dolayı yapamıyoruz işte
bende eskı ısyerımden ayrıldıgımde 3 ay ara vermıstım ama patladık sıkıntıdan hep maddı hem manevi ne demekoldugunu iyi bilirim cnm.
ne edem yarin sinavim var bakalim ne olcekkkkkgurbet abla nidiyin bakem.
he valla olsada yesek dimi giiiiiiigurbet güzeli güzelmiş bamyalar kaydirigubbakcemile3
anam konu gecmiste ben yien dedim aciklik getirem anlayan anladi sanirimmmmmmbuda yenmeye ramak kalmis olan canli bamyaaa
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyy çok güldüm kıııı alemsin vallaa delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?