Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

evet canim yumurtlama esnasinda kan görulebiliyor korkm a bisey degulll

evet aslındaa.....zamanı gelince olmadık anda bile olabiliyo...adet öncesinde ilişkiye girip hamile kalan bile çok kişi var.eşi uzakta olup hesap kitap yapmadan bebişlerini alanlar vs...bende ovulasyon hesaplamıyom..bi amaç doğrultusunda yapıyomuş olmak bu defa başka bi stres getiriyo..o yüzden pek takmadan ama ipin ucunuda kaçırmadan olması en iyisi.

SELAM KIZLAR.BENİMDE İKİ AYDAN BERİ 15 GÜN GEÇİKİYORDU REGLİM HER SEFERİNDE HAMİLE SANIYORUM KENDİMİ.AMA SONRA OLUYO.BU AY ZAMANINDA HASTALANDIM BUGÜN ADETİN 5. GÜNÜ.ŞİMDİYE KADAR HİÇ PLANLI TARİHLİ YAPMAMIŞTIK.BU AY DİKKAT EDECEM BAKALIM.ADETİN İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN 11 . VE 17. GÜNLER ARASI İHTİMAL YÜKSEKMİŞ BAKALIM BU AY OLACAKMI:)zemuszemus:CüvCüv:

hayırlı olsun cnm..ev sahibi olmak güzel...benim derdim hem işim çok yoğun hemde burda çalışanların hepsi bir alem..

kizlar bildigimiz bamyaaaa yenilen cinsten resmi buuuuu yenilen cinsten anadik dimişakkıdı

buda yenmeye ramak kalmis olan canli bamyaaa buda yenilirmi bilinmez büyüyünce görcez :roflol::roflol:

Son düzenleme:
buda yenmeye ramak kalmis olan canli bamyaaa

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyy çok güldüm kıııı alemsin vallaa delikafadulden delikafadulden

evet gerçekten çook zor.biz bursaya yerleştik te ondan ayrıldım şimdi burada bakıyorum inş.biran önce bulurum yaa :bbo:

ay çok hoşsunuz ya :1hug: bundan sonra nerde bamya yemeği görsem gülme krizine gircem galiba delikafadulden

gurbet abla nidiyin bakem.
ne edem yarin sinavim var bakalim ne olcekkkkk
gurbet güzeli güzelmiş bamyalar kaydirigubbakcemile3
he valla olsada yesek dimi giiiiiii
buda yenmeye ramak kalmis olan canli bamyaaa

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyy çok güldüm kıııı alemsin vallaa delikafadulden delikafadulden
anam konu gecmiste ben yien dedim aciklik getirem anlayan anladi sanirimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…