- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.321
hayatım sağol ama kahverengi akıntım başladı 32yi görür görmez sevindim ama erken oldu sanırım kursağımda kalacak
selammm kızlarrr oğlakcımm korkmaa hiç herkeste oluyor bu durum genelde
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI 3,4 hafta arası
İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
öyle düşünme nolur olabiliyo butür lekelenmeler..içini ferah tut..yerine sıkısıkı tutunmaya çalışıyodur bebişin..
hayatım sağol ama kahverengi akıntım başladı 32yi görür görmez sevindim ama erken oldu sanırım kursağımda kalacak
canım tebrik ederim,sakın telaşa kapılma.bende de olmuştu 3 gün leke şeklinde geldi ama bu hafta 2 kesem olduğunu gördüm.yerleşiyordur mutlaka.
sağol canım ilgin için
2.bebeğim canım bir kızım var allah bağışlasın 5 yaşında 2.ye hamile kaldım geçn şubatta canım haziranda 5 buçuk aylıkken sonlandırıldı canım beyin anomalisi vardı şimdi eğer bu olursa 3.hamileliğim ve 2.evladım olacak allah kısmet ederse
ayyy ne mutlu sana canım sağlıkla allah tamamına erdirsin canım tam olarak hangi gün oldu o lekelenmeler canım
Rabbimm acılaarını göstermesin size bağışlasınn ikisinide sağlıkla sıhhatlee hayırlı ömürleri olsun inşallahh:)
bir geldim pir geldim kizlar,ana sayfaya söyle bi göz gezdireyim dedim sinirlerim bozuldu,hanimefendinin biri sevgilisinden hamile kalmis,farkedememis,sismanladim zannetmis 3,5 aylik olmus,sevgilisiylede ayrilmis,ailesine söyleyemezmis,hoplayarak düsürsemiymissinirlerimi bozdu
Onu kendıne hoplatmadan once dusuncekı
kı hoplamak zorunda kalmayacaktı.
Quote=tannsel;16329832]sağol canım..bende adama kızıp duruyorum..adama zorla buğün sperm analizi yaptırttım hiç istemiyordu..bakalım ne olacak..ben 1 yıl düzenli çalışalım ondan sonra doktora gideriz diyordum..ama ben dururmuyum işte..adamı yedim bitirdimm.....
ılk yaptıgım zaman bende cok stres yaptım ama sımdı ıyı anlasıyoruz ov. Testlerımlernnnnnnnnnben hiç ovulasyon testi yapmadım.aralıkta bebek gelmezsse yapcam.
Ama stres yapar,çünki sürekli ona şartlanıyorsun.
valla benim bu ay günüm ne zaman olur bilmiyorum. Düşükten sonra ilk adetin baya geç olabiliyomuş.benim günümde 14 aralık ama olursam.
Mistralimm iyiyim sen nasılın yallnızmı kaldın caniştom gel yanıma yamacıma bakem
sen benle - bızle yalnızlıgını hıssetme
ama karsılıgında sen de benı uyutma tamammı
saat 6 dan berı uyuyom yenı kalktım
(kolumun ustune yatmısım ama onu bıle duzeltecek dermanım yok bırak uyusuk kalsın modundayım ölü gibiyim ölüüü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?