Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kızlar kahverengi akıntı geldi benden panik oldum çok mu erken mavi oldum ben acaba bu ne şimdi 32 hcg değeri kimyasal gebelik olmaz dedi doktorum ama gidiyor mu benimki acaba offff yaaa

kızlar kahverengi akıntı geldi benden panik oldum çok mu erken mavi oldum ben acaba bu ne şimdi 32 hcg değeri kimyasal gebelik olmaz dedi doktorum ama gidiyor mu benimki acaba offff yaaa

canım dur hemen panik olma, normal bi drumdur bence...sen anlat bakalım bu ay hamilelik için ne yaptın bizde uygulayalım...

canım dur hemen panik olma, normal bi drumdur bence...sen anlat bakalım bu ay hamilelik için ne yaptın bizde uygulayalım...

yazdım hayatım uzun uzun ama arada kaynadı sanırım
bu defa bir terslik olursa zaten canım bir daha foruma girmem belki bir süre bebek filanda yapmam kapatırım bu defteri bu stresi nereye kadar çeker insan ya

selam kızlar dün aldığım bi habere çok sevindim ama bi yandanda içim burkuldu eşimin bi akrabası var 2. evlilğini yaptı 2 ay önce adamın şimdiki karısı daha önce bir evlilik yapmış 3 yıl sürmüş o sürede çocuğu olmamış ve eşinin aileside baskı yapmış neden cocugun olmuyo dıe kadının çocuğu olmuyo diye boşanmışlar ama şimdi evlendiği eşinden hamileymiş hemde 2 ayda kalmış duyunca onun adına çok sevindim ama kendim için içim burkuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…