Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

uyumakla olmaz şeker kalk bi silkelen üşengeçin çocuğu olmaz derler allah muhafaza

geldim
çok ağladım ağladım açıldım geldim :)
1-dr a ba-yıl-dım nasıl şeker nasıl tatlı tontik bi amca acaip entel bi adam bi kere ve çok çok ilgili
2- benim hiçbir problemim yokmuş herşey çok çok yolunda dedi
3- yumurtlamaya denk gelmiş test zamanı progesteron o nedenle yüksekmiş
4-eşimin sperm analizine baktı ilk testle asla yorum yapamam min 2 test olmalı ammaaa dedi çok düşük bi ihtimal doğal yol dedi tğp olacak büyük ihtimal dedi
5- varikosel ameliyatı, vitamin,ilaç vs ürolog biraz saçmalamış ekstra bi durum yoksa test verdiğinde, bu kadar düşük sayı ve hareketliliğe etki etmez dedi

işin özü sanırım tüptürcez anacım

mıstral ftmagulu ızlemıyorum
kocacım kurtlar vadısını ızlıyor..

eray cım e2 yumurtlamada yükselen hormondur
biy süyü yumuyta hücyesi yapıyoymış uykulu şeyler :):)
degıselımı bır haftalgına kafaları
uykusuzluga hasretım valla:

hayırlı neyse o olsun canım üzülme benim ablamım 17 sene çocuğu olmadı gitmediği doktor kalmadı ilk sefer tüp bebek denedi şimdi ikizleri var belkide allah sana böle nasip etcek

yes şeker tüp %90 1-2 hafta sona 2. testi yaptırınca netleşecek durum zaten.
tüp derse de mart nisan düşünüorum iice bi araştırmak lazım, maddi durumu, ruhumu bedenimi hazırlamam lazım falan falan

hadi hayırlısı cnm..desene geliyo ikizler..tüp bebek kimi duysam hep ikiz bebeği var..ne güzel seninde öle olsa..

tamam al senin olsun sabah 5 kadar oturursun ama yarın geri vermem ama yımırtlarsam da horoz yok zayi olmasın yımırtalar

bu araddaaa
sperm analizi yaptırmamış kocası olan kızlarrrrr eşleriniz kabakulak geçirdiyse mutlaka yaptırın dr spermdeki en büyük sorunun kabakulak olduğunu söledi
eşim geçirdi mi bilmiyor ama adam ısrarla sordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…