- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.341
kızlar ben yumurt... yumurt.... yumurtluyom galiba...çok akıntım var bugün ..akşama tam mesaiaklinialirimsmile
ahada bamya tursusuBamya falan anlamam
Artık turşusunu kuracam
Madem bebiş istiyon
Yumurtama uyacan
Atıp 90' ı vuracan :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ilk harflere dikkat delikafadulden
ahada bamya tursusu
Malzemeler:
2 kg.bamya
3 su bardagi üzüm ve elme sirkesi karistirilicak
1 avuç sarimsak
3 yemek kasigi tuz
Yapilisi:
Bamyalar yikanir,saplari duracak sekilde, kavanoza yerlestirilir.Sirkesi, tuzu, sarimsaklari eklenip, kavanozun tamami dolacak sekilde su ilave edilir.Yaklasik 15 gün sonra tursunuz hazir...afiyet olsunnnn.........................
ahada bamya tursusu
Malzemeler:
2 kg.bamya
3 su bardagi üzüm ve elme sirkesi karistirilicak
1 avuç sarimsak
3 yemek kasigi tuz
Yapilisi:
Bamyalar yikanir,saplari duracak sekilde, kavanoza yerlestirilir.Sirkesi, tuzu, sarimsaklari eklenip, kavanozun tamami dolacak sekilde su ilave edilir.Yaklasik 15 gün sonra tursunuz hazir...afiyet olsunnnn.........................
he yaw neeee zan eddinnnn var yaaaaaaay bamyanındamı turşusu varmış yaw :roflol: :roflol: :roflol:
canim nrmal mesela biz 3 baciydik ablam nerdeyse halilari tirmalardi sancidan agrili gecerdi ben ise hic belirti olmadan aaaaaaa adet olmusum hic sancim olmaz di evlendikten sonra siddetli bir bas agrisi oluyor ve bir bakmisim adet olmusum 3. baciminda normal agri olurdu siddetsiz yaniiiigördüm allah daha da arttrsın inşallah ya birşey sorcm size benim adetlerim çok sancılı oluyor ilaç yada iğne vurulmadan geçmiyor sizce normal mi
Bamya falan anlamam
Artık turşusunu kuracam
Madem bebiş istiyon
Yumurtama uyacan
Atıp 90' ı vuracan :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ilk harflere dikkat delikafadulden
harika olmuş canım haydar dümenin cevapları gibi olmuş kihhhi.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?