- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.381
bu daha iyiymiş canımya...maddi olarak ne kadar acabaki...
bilmem ki 9-10 var mıdır
bende hipertiroit var şu aralar normal yükselmiyo doktorun biri kesinlikle bebek olmaz diyo öbürkü olur diyo kafam karıştı ama korunmadım geçen ay şimdi regl oldum bebek için tehlikelimidir sence hastalığım
benimde çok sıkkın kahverengi akıntım var bebişe erken sevindik herhalde 32yi görünce coştum birdenya medi yaaa
sölesene kaça yaptırdı
benimle ilgilennnnn canım sıkkın aaaaaaaaaaaaa:78:
crafty hayırlısı olsun canım ya inşallah kolaylıkla geçersiniz o aşamalardan inan canı gönülden dua ediyorum sana canım
bilmem ki 9-10 var mıdır
bügün sabah annem tv de izlemiş..tüp bebek sahibi olmak eskiye göre daha kolaymış maddi anlamda.devlet bir kısmını karşılıyomuş.9-10 da değildir bence.
canlar sormadınız ama soylıyım
cadı gorumcem 7000 tlye yaptrdı tüpişini:)
genelde 6-8 bın arası degısıyomuş.
haykolıkcıgım benım 5 aralık ama 7 aralığa sarkabılır
bende hipertiroit var şu aralar normal yükselmiyo doktorun biri kesinlikle bebek olmaz diyo öbürkü olur diyo kafam karıştı ama
korunmadım geçen ay şimdi regl oldum bebek için tehlikelimidir sence hastalığım
canlar sormadınız ama soylıyım
cadı gorumcem 7000 tlye yaptrdı tüpişini:)
genelde 6-8 bın arası degısıyomuş.
yazdım hayatım yukarıya önemli kararlar aldım yaniiiia-maaaannn
geçer şekerim ya Allah başka dert vermesin
tüp bebek yapacak parası olmayan, tp bebeğe bile spermi olmayan, rahmi olmayan neler var neler
bizim derdimizi nimet sayan var anlayacağın
boşver dert bu olsun
sen nasılsın bırak beni
hipertroid şey mi acaaba hormon testi yaptırmıstım bende TSh yuksek dedı guatr hapı verdi Levotiron diye sonra üç gun sonra bi daha test yaptım normal cıktı doktor hapa devam et dedı ben kullanmadımacana senın dedıgınnle aynı sey mi
pardon tatlım vallaha gormemişimkurbaaaaaan mayhışummm bu geceeee berdusummmm hancıııı suraya bı yatak ser yavaş yavaşşşşş bız da calısak yavaşş yavaşşşş:)10 milyon kere sordum
10 milyonnnn
görmedin ki
hayırlısı tabı cnm. sen de tıroıtlerını ıhmal etme takıp ettır gebelıkte fırt dıye pörtler bak hastaneden cıkamazsın söyliim..benım gecen ay 10 kasımdı normal de erken gelıo ama ben 10 aralık dıorum hade bakalım hayırlısı inş.
yazdım hayatım yukarıya önemli kararlar aldım yaniiii
tiroit hastalığının çok çeşiti var benim t3 t4 yükseliyo canım ilaçlarını kullanmalısın canım
canım tam da adamına sordun bende hastanede bu tıp hastaların oldugu yerde calısıyorum..
yarın senın ıcın sorarım ama bana hatırlat olurmu
kesınlıkle bebek olmaz dıye bısey yok
boyle olup gebe olan cok gordum ama hastalıgın seyrı acısından zor olr
hastalık ılerler
yanı normal ınsanda bıle tiroid sorunu olmayanda bıle gebelıkte tiroid fonksıyon hormonları yukselıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?