Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

crafty hayırlısı olsun canım ya inşallah kolaylıkla geçersiniz o aşamalardan inan canı gönülden dua ediyorum sana canım

hipertroid şey mi acaaba hormon testi yaptırmıstım bende TSh yuksek dedı guatr hapı verdi Levotiron diye sonra üç gun sonra bi daha test yaptım normal cıktı doktor hapa devam et dedı ben kullanmadım acana senın dedıgınnle aynı sey mi

ya medi yaaa
sölesene kaça yaptırdı
benimle ilgilennnnn canım sıkkın aaaaaaaaaaaaa:78:
benimde çok sıkkın kahverengi akıntım var bebişe erken sevindik herhalde 32yi görünce coştum birden
zaten bu kimyasal yada düşük olursa 2 karar aldım
2.bebek dosyası kapanıyor ve bir daha foruma girmiyorum
bu yaşta yaş oldu 36 bu stresleri daha kaç ay çekebilirim yaaa

crafty hayırlısı olsun canım ya inşallah kolaylıkla geçersiniz o aşamalardan inan canı gönülden dua ediyorum sana canım

a-maaaannn
geçer şekerim ya Allah başka dert vermesin
tüp bebek yapacak parası olmayan, tp bebeğe bile spermi olmayan, rahmi olmayan neler var neler
bizim derdimizi nimet sayan var anlayacağın
boşver dert bu olsun
sen nasılsın bırak beni

canım tam da adamına sordun bende hastanede bu tıp hastaların oldugu yerde calısıyorum..
yarın senın ıcın sorarım ama bana hatırlat olurmu
kesınlıkle bebek olmaz dıye bısey yok
boyle olup gebe olan cok gordum ama hastalıgın seyrı acısından zor olr
hastalık ılerler
yanı normal ınsanda bıle tiroid sorunu olmayanda bıle gebelıkte tiroid fonksıyon hormonları yukselıyor

kızlarrr adetimin 25.günü az önce ölçtüm ateşim 36.8 normalmi yani hamile olsam öylemi olur ???

yazdım hayatım yukarıya önemli kararlar aldım yaniiii

tiroit hastalığının çok çeşiti var benim t3 t4 yükseliyo canım ilaçlarını kullanmalısın canım

10 milyon kere sordum
10 milyonnnn
görmedin ki
pardon tatlım vallaha gormemişimkurbaaaaaan mayhışummm bu geceeee berdusummmm hancıııı suraya bı yatak ser yavaş yavaşşşşş bız da calısak yavaşş yavaşşşş:)

benım gecen ay 10 kasımdı normal de erken gelıo ama ben 10 aralık dıorum hade bakalım hayırlısı inş.
hayırlısı tabı cnm. sen de tıroıtlerını ıhmal etme takıp ettır gebelıkte fırt dıye pörtler bak hastaneden cıkamazsın söyliim..

tiroit hastalığının çok çeşiti var benim t3 t4 yükseliyo canım ilaçlarını kullanmalısın canım

ya cok ilaç alıorum bi prolaktinim yuksek cıktı pazartesı perşembe onu alıom
folik asit aalıom gecen bi arkadas gordu aaa hamilemisin dedi yoo ddedim ee folik asit ne dedi hamiş olmak için doktor verdi dedim ammmaan simdikilerde ne nazlı dedi hamiş olmadan önce bile ilaç alılar dedi yoktu bizim zamanımızda öle dedii bi kızdım kii sankı keyiften alıomm

çok saol canım ya hormonlarım şuaralar normal gebe kalabilirmiyim diye merak ediyorum ben yoksa hiç umutlanmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…