Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

hadi hayırlısı cnm..desene geliyo ikizler..tüp bebek kimi duysam hep ikiz bebeği var..ne güzel seninde öle olsa..

koca da öle sölüo :) deli mi ne olaydan sevinecek pay çıkarttı hep ikizi olsun ister çünkü :)
bide tüp bebekle ilgili bilgisi olan var mı aranızda devlet karşılıomuş sanırım bi kısmını napmak ne zaman başvurmak lazım

craftycım artık tekembrıyo koyuyolar..... bu bır
ıkıncısı görümcem memırualde yaptırdı
çokkk memnunlar çokkk
oncekı gıttıklerı yer cok kotuymuş dr aytug dıe brıymış ona gıtmeykn sakın ha.

eraycım sor cnm anladıgım kadarıyla cvplrm

yes şeker tüp %90 1-2 hafta sona 2. testi yaptırınca netleşecek durum zaten.
tüp derse de mart nisan düşünüorum iice bi araştırmak lazım, maddi durumu, ruhumu bedenimi hazırlamam lazım falan falan
canııııııııım en önemlisi ne yapacağını netleştirmek,canım bak tüp bebeksede eşinle bi zamna belirleyin.araştır doktoru İstanbuldasın bu işi en ii yapacak insalar var orda..canım doktorunu belirle, masraflar ne kadar öğren ona göre bütçenizi ayarlars...spor yapmayada başla vucuda iyi gelir...sen güçlü bir insansın ne biliyim öyle düşünüyorum..

doktor sende test felan yaptımı?progestron neden yüksekmiş?

he ya doktorumdaki aytuğ işte tv deki ile zıtmış gerçek hali
görümcen kaça yaptı bebeği sorması ayıp :)

ya jel
sperm dostuymuş
o bizim akıntı var ya yumurta dönemi ona benziomuş
spermi bozmadan yumurtaya ulaştırıomuş
deneyek yahu

oh oh oh masalllaahh oku oku bıtmedıı selam kızlarrr neymiş bu presedd yaa biz nidenn bilmiyokk benım yumurtlama gunum dun du sanırım sımdı alsam o şeyi fayda eder mi yahuu

test yapmadı şekerim, ultrasonla çok detaylı rahime baktı ve çok sağlıklı dedi teste şimdilik gerek yok dedi
progesteronu değerleri şansları da bizden ii biliosunuz sizi internet çocukları siziiii dedi bide :)
Nisan dioruz bakalım kısmet ya ben diyete başladım bugün , akşamda kararımı verdim zaten sigarayı da bırakmaya çalışiciim en kısa zamanda
ammaaa beni topicden atmazsınız demii hala kesin tüp sonucum yok :)
eşinin sonucu geldi mi dedim

bende hipertiroit var şu aralar normal yükselmiyo doktorun biri kesinlikle bebek olmaz diyo öbürkü olur diyo kafam karıştı ama korunmadım geçen ay şimdi regl oldum bebek için tehlikelimidir sence hastalığım

canım gelmedi sonuç dedi..bakalım yarın arar inşallah arkadaşını..hiç merak etmiyoki..bu adam yaşlanmaz:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…