- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.361
hadi hayırlısı cnm..desene geliyo ikizler..tüp bebek kimi duysam hep ikiz bebeği var..ne güzel seninde öle olsa..
crafty hanım
içiyosan ve arada ılıskı kuramıyosan hiç bişi deme geregı duymuyorum
vucudun ıyıce temızlensın saglıklı beslen ki
bebek tutunsun
canııııııııım en önemlisi ne yapacağını netleştirmek,canım bak tüp bebeksede eşinle bi zamna belirleyin.araştır doktoru İstanbuldasın bu işi en ii yapacak insalar var orda..canım doktorunu belirle, masraflar ne kadar öğren ona göre bütçenizi ayarlars...spor yapmayada başla vucuda iyi gelir...sen güçlü bir insansın ne biliyim öyle düşünüyorum..yes şeker tüp %90 1-2 hafta sona 2. testi yaptırınca netleşecek durum zaten.
tüp derse de mart nisan düşünüorum iice bi araştırmak lazım, maddi durumu, ruhumu bedenimi hazırlamam lazım falan falan
craftycım artık tekembrıyo koyuyolar..... bu bır
ıkıncısı görümcem memırualde yaptırdı
çokkk memnunlar çokkk
oncekı gıttıklerı yer cok kotuymuş dr aytug dıe brıymış ona gıtmeykn sakın ha.
eraycım sor cnm anladıgım kadarıyla cvplrm
ya jel
sperm dostuymuş
o bizim akıntı var ya yumurta dönemi ona benziomuş
spermi bozmadan yumurtaya ulaştırıomuş
deneyek yahu
canııııııııım en önemlisi ne yapacağını netleştirmek,canım bak tüp bebeksede eşinle bi zamna belirleyin.araştır doktoru İstanbuldasın bu işi en ii yapacak insalar var orda..canım doktorunu belirle, masraflar ne kadar öğren ona göre bütçenizi ayarlars...spor yapmayada başla vucuda iyi gelir...sen güçlü bir insansın ne biliyim öyle düşünüyorum..
doktor sende test felan yaptımı?progestron neden yüksekmiş?
zayıflamam lazım
sigarayı bırakmam lazım
para biriktirmem lazım
eee öliim ben o zaman[/QUcOTE]
canım sigarayı bırakabilirsin değer bunun için, zayıflaaya gelince förmülü çk basit hepimiz bilioruz az yiyeceksin..para kısmına gelince ihtiyaç kredisi felan var dert etme sakın....
zayıflamam lazım
sigarayı bırakmam lazım
para biriktirmem lazım
eee öliim ben o zaman[/QUcOTE]
canım sigarayı bırakabilirsin değer bunun için, zayıflaaya gelince förmülü çk basit hepimiz bilioruz az yiyeceksin..para kısmına gelince ihtiyaç kredisi felan var dert etme sakın....
yokkk çekmem kredi falan 6 aydır bana yaşattıkları acıyı yüzlerine vurup annem ve kayınvalidemden tahsil etmem mi ben bu parayı
canım gelmedi sonuç dedi..bakalım yarın arar inşallah arkadaşını..hiç merak etmiyoki..bu adam yaşlanmaz:))))))))))test yapmadı şekerim, ultrasonla çok detaylı rahime baktı ve çok sağlıklı dedi teste şimdilik gerek yok dedi
progesteronu değerleri şansları da bizden ii biliosunuz sizi internet çocukları siziiii dedi bide :)
Nisan dioruz bakalım kısmet ya ben diyete başladım bugün , akşamda kararımı verdim zaten sigarayı da bırakmaya çalışiciim en kısa zamanda
ammaaa beni topicden atmazsınız demii hala kesin tüp sonucum yok :)
eşinin sonucu geldi mi dedim
yokkk çekmem kredi falan 6 aydır bana yaşattıkları acıyı yüzlerine vurup annem ve kayınvalidemden tahsil etmem mi ben bu parayı
bu daha iyiymiş canımya...maddi olarak ne kadar acabaki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?