- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.521
bugün akşam kayınvaldeme gidicez,haftada 1 uğruyoz görev gibi yaaa çok sıkılıyorum.....
canım bence en önemliside kararı netleştirmek..dünkü doktorun tüp bebekte uzmanmı yada birine yönlendirecekmi....
daha tüp bebek kararı alınmadı bebiş, 2. testi beklioruz işte sonra öğreneceğim nedir ne değildir
olleyyy
yeni konumuzu bulduk,
bak ben çok seviorum kayınvalidemi çok ii kadın, hemde çok kültürlüler kayınpeder de kayın valide de itü elektrik mühendisliği mezunu düşün benim üniv den bile 1000 kat ii :)
ama çok ama çooook sıkılıorum ruhum daralıo bulanıo orda neden ki acep
allah'tan biz avrupa onlar anadolu da oturuo ve kocam ben dürtersem gider, yani ayda 1-2
aynen benım dedıgımı dedı
gebe kalabılır ama takıbını bırakmıycak dedı
evet doğru konu..bende hiç sevmiyorum kayınvalidemlere gitmeyi..konuşacak konu bile bulamıyorum orda..benim kayınpederim ünversite mezunu görmüş biri ama çok tuhaf hareketleri ve konuşmaları var..kayınvalidem zaten alem.yanında ne konulacağını şaşırıyo insan.hala benim ne iş yaptığımı doğru dürüst bilmezler.eltiminkini tamı tamına anlatır ama..hainler
kızlaaaarrrrr ben geldimmmm
2. test ne zaman yapılacakkk
of ofya benimki tek yaşıyo çevresindede kızları oturuyoor...ben evi biraz onlardan uzak aldım bilerek istemedim ne yalan söyleyim:)))) aman çok sıkıcı ya...benim eşim gelecek ay mecburi hizmet nereye çıkarsa gidecek..bana felan gelir kalır diye ödüm kopuyo hiç istemem..kesin sen gel bende kal der..aman evde ben bazen kendimi bile istemiyom:)))))))))
kızlar size bişeyy diycemm gittim geldimm 2,çizgi belirmiş testte çok kötüyüm hiç böle bişey olmamıştı keşke foro koymayı bilsemde göstersem size
kızlar size bişeyy diycemm gittim geldimm 2,çizgi belirmiş testte çok kötüyüm hiç böle bişey olmamıştı keşke foro koymayı bilsemde göstersem size
of of
çok zor durum yaaa çok sıkıcı inşallah gelmez arkadaşım yaaa
gelmemesi için eşinle konuşsan yanlış anlar mı
ve aynı zamanda fal da bakıyolar cuma cuma kadınlar hamamı tüh sıfatlatınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
of of
çok zor durum yaaa çok sıkıcı inşallah gelmez arkadaşım yaaa
gelmemesi için eşinle konuşsan yanlış anlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?