Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ıkı gundurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kasıklarım agrıyooooooooooooooooooooooooooooo
agrıyoooooooooooooooooo
söküp ayrı bı yerde bıraksam
ara ara taksam
agrıyı az hıssetsemmm

evet doğru konu..bende hiç sevmiyorum kayınvalidemlere gitmeyi..konuşacak konu bile bulamıyorum orda..benim kayınpederim ünversite mezunu görmüş biri ama çok tuhaf hareketleri ve konuşmaları var..kayınvalidem zaten alem.yanında ne konulacağını şaşırıyo insan.hala benim ne iş yaptığımı doğru dürüst bilmezler.eltiminkini tamı tamına anlatır ama..hainler

ya benimki tek yaşıyo çevresindede kızları oturuyoor...ben evi biraz onlardan uzak aldım bilerek istemedim ne yalan söyleyim:)))) aman çok sıkıcı ya...benim eşim gelecek ay mecburi hizmet nereye çıkarsa gidecek..bana felan gelir kalır diye ödüm kopuyo hiç istemem..kesin sen gel bende kal der..aman evde ben bazen kendimi bile istemiyom:)))))))))

çok gerıldım bugun bennn çok bu adamın6. gerı gelısı gıttım sorumlu kadına dedım akıllı bırını verın su ısler ıcın benle ılgılı olmadıgı halde basımı yedı dedım hiç bitarafında değil
kım yakısıklı kım yakısıklı degıl onu tartısıyolar sıgara da ıcıyolar ıgrencler

kızlar size bişeyy diycemm gittim geldimm 2,çizgi belirmiş testte çok kötüyüm hiç böle bişey olmamıştı keşke foro koymayı bilsemde göstersem size

of of
çok zor durum yaaa çok sıkıcı inşallah gelmez arkadaşım yaaa
gelmemesi için eşinle konuşsan yanlış anlar mı

kızlar size bişeyy diycemm gittim geldimm 2,çizgi belirmiş testte çok kötüyüm hiç böle bişey olmamıştı keşke foro koymayı bilsemde göstersem size

gebelik etstini üzerinde 30 dk dan sonraki sonucu esas almayın diyor. sen tekrar bi yap istersen...

aman aman 30 dk sonrasındaki sonuç yanıltıcı sonuç...sakın bakma sen o sonuca..sen boşver şimdi testi falan.rahatla biraz.

of of
çok zor durum yaaa çok sıkıcı inşallah gelmez arkadaşım yaaa
gelmemesi için eşinle konuşsan yanlış anlar mı

aman bilmemki...benim eşim yedi göbek çerkez, bunlarda yaşlılar hiç bişey yapmazmış gençler yaparmış..tamamda canım okadar çalışıyoz bide full hizmet edememki.. ne biliyim yaa inşallah gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…