Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

canım kesinlikle adet gününü bekle..sonra kimyasal gebelik felan oluyor hayal kırıklığı yaşarsın...................bence bekle derim..anlat bakalım ne zamadır bebiş istiyorsun..bide şu ateş ölçmeye ben inanmıyorum ya...kış ayındayız bir sürü enfenksiyon felan var ateş değişebilir...

hey bebek ben yiyemiorum gevrek

kızlar nihayet adet oldum...ama benim adet olma siklisum baya değişti..bu ay ovulasyon testi ile takip edeceğim..ne zaman başlıyım...adetin 10gününden itibaren başlıyım diyorum.zaten 30 tane test var..

ah kuzular ahh
kendimizi dinlemekten vazgeçsek, çalışmaları yapıp bebek fikrini unutsak o ay gelecek emin olun
sakin ilerleyin arkadaşlar lütfen o zaman herşey yoluna girecekkkk

4 yıldrı istiyoruz bizim probllem spermler sanırım ama bu ay preseed kürler falan ne bilim sanki oldu gibi gelmişti ovulasyon testleri ile çatlama günün falan yakaladım kaçırmadım yani hayırlısı ama bugün ağrılarım var pskoljikmi yoksa adetmi olacam bilemiyorum ateş konusundada haklısın bence birde ovu.testleri gebeykende pozitif çıkyormuş ya bende yaptım dün falan pozitifti oda heveslendirdi yani dua edin bakalım inş hamilyimdir

canım uzun zamandır istiyomuşsun inşallah bebiş seninledir.ama bence yokmuş gibi düşün lütfen..

evet başladım bu kahvaltıya
sadece zeytin yemiorum midemi yakıyor bende helikobakter pilori mi ne öle bişi var
zaten diyetisyene gideceğim haftaya, yanında da bi dahiliye mutlaka ödem nedenini öğrenmek için
huzur geldi içime ya sorununne olduğunu ve sorun devam ederse çözümün ne olacağını biliorum ya direkt vucudumu hazırlamaya focuslandım

ben de ilk ay hapı bıraktım ama bebiş olsun diye acele etmicem dedim
tamam acele etmicem ama insan ister istemez oldu mu acaba diyo
zaten 2. ayda çalışmaya başladım olsun diye
yani ister istemez o stresi yaşıyoruz ya

canım bence en önemliside kararı netleştirmek..dünkü doktorun tüp bebekte uzmanmı yada birine yönlendirecekmi....

bugün akşam kayınvaldeme gidicez,haftada 1 uğruyoz görev gibi yaaa çok sıkılıyorum.....

olleyyy
yeni konumuzu bulduk,
bak ben çok seviorum kayınvalidemi çok ii kadın, hemde çok kültürlüler kayınpeder de kayın valide de İTÜ elektrik mühendisliği mezunu düşün benim üniv den bile 1000 kat ii :)
ama çok ama çooook sıkılıorum ruhum daralıo bulanıo orda neden ki acep
Allah'tan biz avrupa onlar anadolu da oturuo ve kocam ben dürtersem gider, yani ayda 1-2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…