- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.501
kızlarrrr ACİL YARDIM az önce dr.a gittim erken diye kan testi yapmadı adetimin 25.günü evde erken gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama belli yani ateşim düştü ama 35 lere kafam iyice karıştı hamile olsam bile ateşim düşermi????
hey bebek ben yiyemiorum gevrekcanımcım kilo vermem gerektiği zamanlar ben şöyle bişey yapıyorum....sabahları nesfit sadeyi yağsız süt ile yiyorum(içine bi tane incir doğrayabilirsin)..öglenleri iş yerinde yemeğimi yiyorum akşam üstü meyve yiyorum...akşamlarıda bi kase çorba ve salata yiyorum..yeşil çay bolca içebilrsin, bide kiraz sapı suyu kaynat ödeme birebir iyi geliyor..ben böyle bi diyet 2-3 hafta yaparsam 3 kilo felan atıyorum...
tamamda hamile olsam bile ateşim düşermi yoksa kesin adetmi olacam
4 yıldrı istiyoruz bizim probllem spermler sanırım ama bu ay preseed kürler falan ne bilim sanki oldu gibi gelmişti ovulasyon testleri ile çatlama günün falan yakaladım kaçırmadım yani hayırlısı ama bugün ağrılarım var pskoljikmi yoksa adetmi olacam bilemiyorum ateş konusundada haklısın bence birde ovu.testleri gebeykende pozitif çıkyormuş ya bende yaptım dün falan pozitifti oda heveslendirdi yani dua edin bakalım inş hamilyimdircanım kesinlikle adet gününü bekle..sonra kimyasal gebelik felan oluyor hayal kırıklığı yaşarsın...................bence bekle derim..anlat bakalım ne zamadır bebiş istiyorsun..bide şu ateş ölçmeye ben inanmıyorum ya...kış ayındayız bir sürü enfenksiyon felan var ateş değişebilir...
hey bebek ben yiyemiorum gevrek
kızlar nihayet adet oldum...ama benim adet olma siklisum baya değişti..bu ay ovulasyon testi ile takip edeceğim..ne zaman başlıyım...adetin 10gününden itibaren başlıyım diyorum.zaten 30 tane test var..
4 yıldrı istiyoruz bizim probllem spermler sanırım ama bu ay preseed kürler falan ne bilim sanki oldu gibi gelmişti ovulasyon testleri ile çatlama günün falan yakaladım kaçırmadım yani hayırlısı ama bugün ağrılarım var pskoljikmi yoksa adetmi olacam bilemiyorum ateş konusundada haklısın bence birde ovu.testleri gebeykende pozitif çıkyormuş ya bende yaptım dün falan pozitifti oda heveslendirdi yani dua edin bakalım inş hamilyimdir
Eray ne hipertiroidi tam larak tanın neydeı hang degerın yuksektı- veya dusuktu
evet başladım bu kahvaltıyahımmm o zaman şöyle yapalım..sabah 1 dilim kepek ekmek, 5 tane zeytin,diyet peynir(Pınarın var öyle bi peyniri çok güzel), 1 çay kaşığıda bal..bunlarda yaklaşık 350-400 kal eder..müslinin dengi olur...
evet başladım bu kahvaltıya
sadece zeytin yemiorum midemi yakıyor bende helikobakter pilori mi ne öle bişi var
zaten diyetisyene gideceğim haftaya, yanında da bi dahiliye mutlaka ödem nedenini öğrenmek için
huzur geldi içime ya sorununne olduğunu ve sorun devam ederse çözümün ne olacağını biliorum ya direkt vucudumu hazırlamaya focuslandım
t3 t4 yükseliyo normalin ikibuçuk katına çıkıyo nodüller vardı ameliyat oldum tiroit duruyo bi senedir de hiç yükselmiyo sürekli takip altındayım şu aralar iyi gidiyo testler bildiğim bu
bugün akşam kayınvaldeme gidicez,haftada 1 uğruyoz görev gibi yaaa çok sıkılıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?