- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.541
aman bilmemki...benim eşim yedi göbek çerkez, bunlarda yaşlılar hiç bişey yapmazmış gençler yaparmış..tamamda canım okadar çalışıyoz bide full hizmet edememki.. Ne biliyim yaa inşallah gelmez...
sonuç 2de belli olcak yazıları bile yazamıyorum foss çıkacak korkusu var
tansel bu mantıgı anlayamıyorum
koskoca kadınsın evde rahat edecen ya
ılla çomak sokcaklar
yalnız kalsan nolcak
töbe töbe nıye rahat degıller
benim arkadaşımda geçen hafta bir çerkezle nişanlandı..baya adetleri var onların demi?
aman bilmemki...benim eşim yedi göbek çerkez, bunlarda yaşlılar hiç bişey yapmazmış gençler yaparmış..tamamda canım okadar çalışıyoz bide full hizmet edememki.. ne biliyim yaa inşallah gelmez...
slm hanımlar mistral sen bebeğinimi kaybettin canım??????
evet garip adetleri var..biz evlenirken çogunu uygulamadık, mantık ne gerektiyse o..ben uğraşamam valla....
arkadaşım uygulayacak gibi geliyor bana..bizde kız istemeye geldiklerinde kahveyi kız yapar ikram eder..bunlarda kız hiçbişey yapmazmış.istemeye geldiler kız kahveyi yapıyo görümcesi geldi kahveyi başkası yapsaydı keşke dedi.cnm onların adeti varsa kız tarafınında var demi.
kan testini bekliyosun, hadi bakalım bende heyecanlandım şimdi..ne zamandır istiyorsun anlatsana hem kafan dağılır...[/QUOT
4yıldır istiyoruztestte nokta gibi bişey vardı 2.çizgi nokta gibiydi yani sonra bir geldim belirmiş .Bidahaki ay aşılama faalan düşünüyordukk nolur dua edinn kızlarr
benim aklım da oğlakta bi gelse hayırlı haber verse
amaaan gelmez inşallah ya beni bile sıkıntı bastı, tugba sende testi düşünme yaz bakem kayınvalide durumunu
benim kaynanam çok zor bir kadındır... kıskanç ve tuhaftır en başta biraz zorlandım ama şimdi alıştık birbirimize beni gelini değil kızı gibi görüyor bende onu öyle tabi... arada birbirimize sinirleniriz onuda söyleriz çatır çatırr kavga ederiz yaniiiama 5 dk sonra biter dün akşam açmış laptopu beni çağaıyor baktım bi dünya kazak şapka modelleri indirmiş sana bundan yapacam şundan yapıcamm sayıyoo çok hoşuma gittiii geçen senede ne modellerle eldivenler şallar bi sürü şey yapmıştı yine yapcakk biz onunla herşeyi konuşuruz cinsellikten tuttaaa aklına gelecek herşeyy canım o benimm öbür gelini sevmiyooo çünkü ben eltimi sevmiyorumm oda benden yana oluyoorr ama kızlar şunu unutmayınn ben bir numaralı kötü gelin olurdumm çünkü kayınvalidem zor bir insan... ama eşimin annesi diyip saygı duydum ben ona 1 adım attım oda bana şimdi şükürler olsun iyiyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?