Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

aman bilmemki...benim eşim yedi göbek çerkez, bunlarda yaşlılar hiç bişey yapmazmış gençler yaparmış..tamamda canım okadar çalışıyoz bide full hizmet edememki.. Ne biliyim yaa inşallah gelmez...

benim arkadaşımda geçen hafta bir çerkezle nişanlandı..baya adetleri var onların demi?

aman bilmemki...benim eşim yedi göbek çerkez, bunlarda yaşlılar hiç bişey yapmazmış gençler yaparmış..tamamda canım okadar çalışıyoz bide full hizmet edememki.. ne biliyim yaa inşallah gelmez...

kımse kımseye hızmet etmek zorunda degıl heee hastalık olur o ayrıdır
bız kadınlara uygulanan sıddet çağdan çağa değişiyor farklılasıyor ama hiç bitmiyor

evet garip adetleri var..biz evlenirken çogunu uygulamadık, mantık ne gerektiyse o..ben uğraşamam valla....

arkadaşım uygulayacak gibi geliyor bana..bizde kız istemeye geldiklerinde kahveyi kız yapar ikram eder..bunlarda kız hiçbişey yapmazmış.istemeye geldiler kız kahveyi yapıyo görümcesi geldi kahveyi başkası yapsaydı keşke dedi.cnm onların adeti varsa kız tarafınında var demi.

canım ben eşimle ilk tanıştığımda söyledim bak sen çerkesin ben öyle adet felan gelemem dedim..bide o zamanlar işte de çok yoğundum..bunlarla uğraşamam dedim. onlarda pek uygulayamadı..şey çok garip mesala ben hamile olsam kayınvaldeme, yada görümcelerime felan söylemem ayıpmış çok garip demi..insan sevincini kimle paylaşacaksa...işte tuhaf...ben normalde çok eylenceli biriyimdir ama onların oratmında çok resmiyim içimden bile gelmiyor..şu ayıp bu ayıp ne bu ya...

benim kaynanam çok zor bir kadındır... kıskanç ve tuhaftır en başta biraz zorlandım ama şimdi alıştık birbirimize beni gelini değil kızı gibi görüyor bende onu öyle tabi... arada birbirimize sinirleniriz onuda söyleriz çatır çatırr kavga ederiz yaniii ama 5 dk sonra biter dün akşam açmış laptopu beni çağaıyor baktım bi dünya kazak şapka modelleri indirmiş sana bundan yapacam şundan yapıcamm sayıyoo çok hoşuma gittiii geçen senede ne modellerle eldivenler şallar bi sürü şey yapmıştı yine yapcakk biz onunla herşeyi konuşuruz cinsellikten tuttaaa aklına gelecek herşeyy canım o benimm öbür gelini sevmiyooo çünkü ben eltimi sevmiyorumm oda benden yana oluyoorr ama kızlar şunu unutmayınn ben bir numaralı kötü gelin olurdumm çünkü kayınvalidem zor bir insan... ama eşimin annesi diyip saygı duydum ben ona 1 adım attım oda bana şimdi şükürler olsun iyiyizz

bugun benım gunum ,hasta olacak gıbı agrım yok ama kahverengı akıntım var hafıf. umudum yok beklemedeyım.

ben 4 ,5 yıllık evliyim.daha kayınvaldemle hiçbirzaman tartışmadık..çok saygılıyızdır birbirimize, çok resmiyizdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…