Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ayyy canım senin nasıl iyi anlıyorum...bende kalp atışını duymaya gittiğimde gebeliğin bittiğini ögrenmiştim...çok üzülmüştüm yaa.öyle böyle değil..içimdeki üzüntüde ancak bebeğimi kucağıma alınca geçer..olsaydı martta anne olacaktım..ne biliyim nasip değilmiş..ama Allahım inşallah sağlıkla nasip etsin bizlere...ne ağlamıştım evlilik yıldönümüzdü.............

çok doğru diyorsun..Allahın biz insanlığa bir armağanı aslında düşükler...Allah sağlıklı bebekler nasip etsin.........

sen bunu worde kopyala soran olursa yapıstırırsın baya da uzunmus kolay olur kanqaaaaaa

bak ya bak ya
şurda 2 kafanız dağılsın stres yapmayın diorum hemen kendine bak diosun
sıka sıka bi hal olduk kendimizi
bu nedenle bırak düşünme diorum

taam taaam gızma taaam taaam dimedim taaam :):):):)

saglık sektorunde olunca çok sey goruyor ınsan o yuzden arkadaslar nelerı var nelerı doktorumuzun da dedıgı gıbı..

amin aminnnn
medi sen tontona ne zaman gideceksin bir daha ?
testi ben benim jinekoloğa gösterdikten sona bide o tontona gösteriim diorum
2. testinizin süresi ne zaman sizin

ben kürtajdan sonra 1 hafta böyle küçük bir depresyon geçirdim gibi..eşim silkeledi beni..ruh sağlığımı bozarsam düzelmemin çok zor olacağını söyledi..

vayyy vayy annesin sen öylemi,hemde genç yaşta anne olmuşsun ne güzel...ya düşünüyomda ben 18 yaşında çok çoçuktum evlilik felan beceremezdim...Allah 2. bebişini sana nasip etsin......

Evet genç yaşta evlilik ve anne olmanın hem avantajları hemde dezavantajları var.
Ama keşke o kadar erken evlenmeseydim,birde ailemde tek erken evlilik yapan benim annem bile 26 yaşında evlenmiş.Kuzenlerim 30-32 falan.

Evet genç yaşta evlilik ve anne olmanın hem avantajları hemde dezavantajları var.
Ama keşke o kadar erken evlenmeseydim,birde ailemde tek erken evlilik yapan benim annem bile 26 yaşında evlenmiş.Kuzenlerim 30-32 falan.

olsun canım üstesinden gelmişsin....kızınla arkadaş gibiisndir...

hayatta herşeyin avantajı dezavantajı var amannn
gül gibi kızın var sana destek bundan ala avantaj mı olur
Allah bağışlasın yolunu aydınlık etsin inşallahhhh

amin aminnnn
medi sen tontona ne zaman gideceksin bir daha ?
testi ben benim jinekoloğa gösterdikten sona bide o tontona gösteriim diorum
2. testinizin süresi ne zaman sizin

craftcim bi düşüncemi senle paylaşmak istiyorum..

canım doktorunla görüşünce o daha iyi bilir ama nisana kadar bekliyim diyosunya..aslında aşılama düşünülebilir..aşılama çok zor değilmiş ve sonuçları iyi olan vakalarda çokmuş...

Offf,offff
Dün eşimin face de gezerken bir arkadaşının profilini gördüm eşiyle ayrılmışlar,benimde yakın 3.tane arkadaşım eşinden ayrıldı geçen yıl,çevremdede bir çok insan var boşanan.
Son günlerde bu tarz haberlerden çok etkileniyorum,neden bilmiyorum hemen yaşantılarımızı tahammül sınırlarımızı gözden geçiriyorum.
Aslında güzel bir yöndende yani kimse istemediği bir hayata katlanmak zorunda kalmadan bitiriyor,ama öyle saçma nedenlerden dahi boşanmalar oluyorki bazen.

Evet kızlar dünki gündem EKONOMİ idi bu günde İLİŞKİLER ve EVLİLİKLER olsun.
İstersenz tabi hem kafamız dağılır hemde birbirimizi yakından tanırız.

hayatta herşeyin avantajı dezavantajı var amannn
gül gibi kızın var sana destek bundan ala avantaj mı olur
Allah bağışlasın yolunu aydınlık etsin inşallahhhh

olsun canım üstesinden gelmişsin....kızınla arkadaş gibiisndir...

Çok sağolun kızlar.Allah en kısa zamanda sizlerede tattırsın bu duyguyu,dilerimki önce sizler sonrada bana nasip eder.

ben anlatıcam ilk
çok seviyorum kocişimi taa ortaokulda tanıştık, lisede ayrı liselerdeydik, üniversitede kader bizi tekrar bir araya getirdi, 3. sınıfta çıkmaya başladık 7 sene çıktık, sonra nişanlandık ve 8 ay sonra evlendik

canım ya çok haklısın..benimde bir arkadaşım boşandı hemde bebeği doğduktan 20 gün sonra..adam kızı hiç aramıyo bebeğinide...çok zor gerçekten..yine bir arkadaşım var hem kız hemde eşi çok samimi arkadaşımdım..bizden 10 gün önce evlemişlerdi..evleri, yaşamları çok güzeldi ama bi anda bitirdiler evliliklerini..3 yıl evli kaldılar sonra ayrıldılar...artık çok normal geliyor...

Allahım bozmasın.aşk var,sevgi var çok güzel.....

Çok güzel,Allah bozmasın,mutluluğun daim olsun canım.

aşılama olmaz dedi bebiş
bende zaten tüp olsun
tüp olmasın
aşılama vs takılmıorum
karar vermedim net yani
2.test çıksın ondan sonra karar vereceğim, ayrıca asla tek dr kararı ile de gitmem en az 2-3 dr a gösteririm
sizcede öyle olmalı değil mi

benim koçişte gamsızdır felan ama çok kaliteli bi insandır..bizi bi arkadaşım tanıştırdı yemeğe çıktık..ayyy ilk gördüm kesinlikle olmaz dedim hiç bana göre değil..sonra bi gün beni aradı Funda Arar konserine gittik..ay bi güzel vakit geçirdik..böyle başladı...1 yıl sonrada evlendik...evlilikte yaklaşık 4,5 yıl oldu...bizim ilişkimizde ben daha cadıyımdır dediğim dediktir..her istediğimi yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…