Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kızlar ben bugün ovülasyon testi spariş ettim hehehe.pazar günü adet olcam ya sonra hemen testlere başliicam.bu ay çok uğraşcaam bu işle walla

ben kararsızım, yap derse o zaman düşüneceğim ama korkuyorum tatlım. bende bişi yokmuş, eşiminki bi netleşsin de vereceğimiz karara göre ilerlerim. tüp kararı verirsek tüm tetkikler yapılır zaten öncesinde

hiiiiii,, ben yedimmm amanın...nar yedim hemide az önce gene yedim... nie be ?? nasıl düşüğe neden oluyormuşş... aman aman pıhtımı almasın ben den

kızlar ben bugün ovülasyon testi spariş ettim hehehe.pazar günü adet olcam ya sonra hemen testlere başliicam.bu ay çok uğraşcaam bu işle walla

benim önerim
test mest yapmamanız, dr a bi detaylı muayene, eşe sperm testi, 21. gün progesteron testi yapıp, herşey yolundaysa akışına bırakın arkadaşlar. stres yapmayınnn

crafty canım nasılsın bu arada..ya gülden? ya eray? ya caziiii? bu arada cazii ile ilk defa karşılaşıyoruz galiba.. dualarım seninle arkadaşım

noolsun canım ya işta benim adet pazar günü psikolojim bozuk biraz öyle deli gibi dolanıyorum ortalıkta.annarsınız işte halimi

hiiiiii,, ben yedimmm amanın...nar yedim hemide az önce gene yedim... nie be ?? nasıl düşüğe neden oluyormuşş... aman aman pıhtımı almasın ben den

yok cnm dur hemen endişelenme allaha emanet o... ama tv de dinledim gerçekten ve herkese sölüyorum i.saraçoğlu tv de söledi....

sizlere Nihat Doğan'dan
Bitanesinden Bitanesine
Can tanesiden can tanesine
Ben sensiz yapamiyorum
Gül tanesinden gül tanesine
E duy sesimi
şarkısını armağan ediyor, izninizle bu akşamki programımı sonlandırıp aranızdan ayrılıyorum efendim.
hadi oturmaya mı geldikkkkk

bende iyiyim canım senin test günün ne zamandı unuttum ben bari senin için umudumuz olsun ben bidahaki aya kaldım inş

aaahhh aahhh ben bu ay çalışamadım ki yaa ikiüç gün hiiiiiç umudum yok.düşünmüyorum bile ovülasyon testi aldım aralıkta çalışçam napiimm. test günüm yarın bu arada ama yapmicam

hahaha crafty güldürdn beni ayy bende kaçaıyorum kızlar erken kalkıcam.... cepten girebilirsem her anı sizlerle paylaşıcam hem bu konuda merak edenlerde bilgilenir çünkü ben ok araştırdım.. hadi bakalım şimdilik hoşçakalın.... bnm için dua edin....:79:

dularım seninleeee.... inşalllah bööle olursun sıkma canını dua her kapıyı açar olmazı oldurur der annem...ii geceler

ay gidemiyorum bak yaa.... evet cnm açabilir iştahını... ama hiç kalori hesbı yapma ye gitsin... ilacını ihmal etme bebek için çok önemli o ilaç hatta gebe kalmaya karar verince başlatıo dr bende içiodum bu ay bıraktım artık bu nedenlerle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…