Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ay pardon canım senin yazdıklarını okumuştum yaa unutmuşum geçmiş olsun şimdidencanım

oğlak ii çok şükür değeri 2 kat artmış
bende iiyim koca kötü tüp bebek olayını incelemiş çok zor kadın için diyip duruo

aminn kızlar derman arıyan bizlere ve tüm dua edenlere rabbim acilll şifalar versin.. oğlak için çok sevindim.. ne mutlu.. cnm zor ama çaresis deil çok şükür... mecbur kalındımı eyvallah ediyoruz biz kadınlar herşeye... ayrıca karar verdiniz mi ki ?

ahh keşkeeee.... hayatım her ay olumsuz çıkan bu testlerden sıkılan ben bi karar aldım ve laparoski olmaya karar verdim yarın hayırlısıyla çikolata kistim var da... onun heycanı işte...

inşallah hayırlısıyla kurtuursun çikolatandan canım.adı çok şirin ya bu meretin neden öyleki acaba

yok canım vermedik daha karar daha doğrusu dr karar vermedi daha 2. teste göre yol çizeceğiz. ama o bir kovaaaa
başladı araştırmaya elbette :)

renkli ultrason siyah beyaz deilde renkli tv gibi daha iyi tabii bebeği daha net görebiliosun... hayırlısı olsun cnm...

burda bi prof var kadın doğumcu bi de normal doktor var.. özel hastaneye gidiyorum ben . ben profa gitmiştim ama adam çok yaşlı,bir de daha ciddi durumlara bakıyo dediler öbür doktorunda renkli ultrasonu varmış o yüzden soruyorum renkli ultrason önemli mi diye

yav kıslar bee iyi moral oluyosunuz bana... sormayın adı tatlıda zararı çok ama... çikolatadan soğuttu beni görcez bakalım yarın bitter mi sütlü mü hepineze tek tek tşkkür edrim iyi dilekleriniz için... carfty sen ne düşünüyosun peki.. beklemek mi beklemeden artık tüp bebeğe başlamak mı sende sorun yoktu sanırım.. ama yine de şu rahim filmi falan filan iyice tetkiklerini yaptır cnm.. hem şu keçiboynuzu falan işe yarar bakarsın.. içiyo mu eşin.. bu arada tekrar yeni gebe olnalara uyarım nar suyu içmeyiiiinn tv de dedi erken gebelikte düğüe neden oluyomuşşşş

crafty canım nasılsın bu arada..ya gülden? ya eray? ya caziiii? bu arada cazii ile ilk defa karşılaşıyoruz galiba.. dualarım seninle arkadaşım

rüya gibim yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…