- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.901
ay gidemiyorum bak yaa.... evet cnm açabilir iştahını... ama hiç kalori hesbı yapma ye gitsin... ilacını ihmal etme bebek için çok önemli o ilaç hatta gebe kalmaya karar verince başlatıo dr bende içiodum bu ay bıraktım artık bu nedenlerle....
meyveden bişey olmaz bol bol ye hamilelere hatta bize bile folik verdi dr iştah açmıyomuş
ay gidemiyorum bak yaa.... evet cnm açabilir iştahını... ama hiç kalori hesbı yapma ye gitsin... ilacını ihmal etme bebek için çok önemli o ilaç hatta gebe kalmaya karar verince başlatıo dr bende içiodum bu ay bıraktım artık bu nedenlerle....
aaahhh aahhh ben bu ay çalışamadım ki yaa ikiüç gün hiiiiiç umudum yok.düşünmüyorum bile ovülasyon testi aldım aralıkta çalışçam napiimm. test günüm yarın bu arada ama yapmicam
sizin yüzünüzden bende gidemiorum bu gidişleeee
1 direksiyondan kalcam biriniz şöför olacaksınız
2 işe geç kalmaya başladım işsiz kalcam aranızda 5-10 toplayıp maaşa bağlayacaksınız
3 kocasız kalcam-bulursunuz yenisini artık
banada iştah açmaz dedi bende tam içiyorum teşekkürler bende çeyrek içim bariazda olsa etkiler iştah açar gebelikten önce çeyrek iç demişti bana dr.... meyve de evet ye de nar yeme ....
yaaaaaaa hahahahaha: git artık beee gidemiyorum senin yüzünden... git kocişinin yanına
yapma bencede insanın siniri bozuluyo hadi dualarım seninle
benden de bi şarkı o zaman türkülerimizden nadide bi kuble
gaşların garasına
gaşların garasına
gül koycem arasına
seni çare deyolar
göynümün yarasına hoppppaaaaa
ben hemen bi eğitimci olarak işe gel atıyorum ve : hadi bakalım crafty yatağa diyorumm öptük yuttuk hadi ii uykular..sizin yüzünüzden bende gidemiorum bu gidişleeee
1 direksiyondan kalcam biriniz şöför olacaksınız
2 işe geç kalmaya başladım işsiz kalcam aranızda 5-10 toplayıp maaşa bağlayacaksınız
3 kocasız kalcam-bulursunuz yenisini artık
çok sağol canım benim iyi gecelerr be ytayım artı başım çok kötü
çok sağol canım benim iyi gecelerr be ytayım artı başım çok kötü
muccckkkkkkk hepinizeeeeee
ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?