Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

allah hayırlı zamanda verir canım ve sizin daha yeniymiş evliliğiniz tadını çıkar bebiş te gelir inşallah senin adet tarihin neydi belirtilerin kaç gün önce çıktı

VaLLa her ay 2 gün önce oLurum ben ..Ama geçen ay kist falan çıktı sandık meğerse kan pıhtısıyMış biraz ondan stres yaptm heraLDe 10unda oLacağıma 6 sında oLdum..ßu ay o yüzden tam tahmin edemiorum ama araLığın iLk haftasında oLurum muhteMeL..Ama şimdiden siviLceLer ve memişLer sinyaL verio yine erken oLAcam heraLDe..

üzülme canım rabbim en hayırlısından sağlıklı sıhhatli olanından nasip etsin inşallah

beni yarın canım ama belirtim yok yyaaa off bi tuhafım bu ay

medical cim;
Allah dayının mekanını cennet eylesin, sizede sabırlar versin.
Dünya düzeni işte...
biri geliyor biri gidiyor...

canım babamda cennetten fasulye torununu seviyordur...

hava kapalı yağmur yağcek..yağmurlu havanın uykusu rüzgerlı havanın kuytusu demişler ya uyucem şimdi haaa..bi bakem napıyonuz dedim..

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

avci82
annnaaaamm kimse yokmuş yaa bu msjların yanında ne zaman yazıldığı belli olmayınca çok kötü oluyo yaa eskiden iyiydi..neysem bakam bidakine önce aşağıya bakcaz dimek.. öpüldünüz şekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…