Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

craftcim ya eşimin sperm sonuçları canımı çok sıktı o kadar üzüldümki anlatamam..ama şimdi kendime geldim..yazık eşim daha bişey belli değil diyip duruyor..eşime askerdeki iken varikosel var demiş ürolog..eşim sperm sonuçlarını varikosele bağladı..belki senin eşindede öyle bişey vardı..eşim kolay bi ameliyat diyor ürologa görüneek öyle bişey varsa ameliyat olacak..

yokkkkk
hamileleri bindirmem acemiykennn :)

ben de tannselin arabasına binerim.. heheh hemen sattım.. tannsel canım ben araştırmıştım,gerçi sende araştırmışsındır ama bir sürü insan var bu durumda hamile kalan bebek sahibi olan .içini ferah tutu dualarım tüm arkadaşlarım gibi seninle de.. üzülme sen sağlam durmalısın ki eşinde kendini güçlü hissetsin

sağol canım..bende artık daha umutluyum.inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısın olsun..gelll ben seni arabayla gezdiririm.

saol eraycıgım bıraz daha ıyıyım
aslında vefat eden dayım cok gorustugum bırı degıldı
hayatım boyunce toplasan 3 defa görümüşümdür göz görmeyınce gönül katlanıyor
Allah rahmet eylesın demekten baska bısı yapılmıyo valla

sen nasılsın ne aşamadasın

bende iyiyim saol canım benim eşim evden uzakta çalıştığı için malesef şansa kalıyo biraz ayda bir iki anca geliyo eve o yüzden biraz karışık yani

tannselin eşinin sonucunu ben geçmişte bulamadım yazmışmıydı kızlar ben mi bulamıyorum nolduki niye morali bozuk

çok geçmiş olsun canım kurtuldun gözünaydın

medi cnm başın sağolsun..Allah rahmet eylesin dayına,geride kalanlarada Rabbim sabı versin.

cazi cnm sanada geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.

kızlar bugün bende doktora gittim..çok şükür düşükle ilgili bir sıkıntım kalmamış..vücüdumda normale dönmüş hatta doktor yumurtalamaya başlamışsın dedi..ben bugece başlıyorum çalışmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…