- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.961
selam kızlar
hepinize tesekkur ederım
Allah sıralı ölüm versin herkese
anneannem kötü
evladının oldugunu gormek cok acı
amin cnm................................Allah sabır versin çok zor gerçekten..Allah evlat acısı göstermesin kimseye ..
zaman geçmiyo kızlaaaar yarı olsa hemenn
sen git asıl çikolata hatunnn
dualarım seninle tatlım, Allah herşeyin en iisini versin inş
Artikk cikolatalarim yok.. Hastanedeyim.. İym cok sukur.. Ama sonuc biraz üzücü.. Bir tüpüm tamamen
Tikali acilamamis bagirsklara kadardaa yumrtlk fln hep yapisikmis baya yapisiklik var mis ilk 6 ay geblk olmazsa tüp bbk demis dr tlfndn zor yaziorum hepinizi optm
Artikk cikolatalarim yok.. Hastanedeyim.. İym cok sukur.. Ama sonuc biraz üzücü.. Bir tüpüm tamamen
Tikali acilamamis bagirsklara kadardaa yumrtlk fln hep yapisikmis baya yapisiklik var mis ilk 6 ay geblk olmazsa tüp bbk demis dr tlfndn zor yaziorum hepinizi optm
çok geçmiş olsun allah bidaha göstermesinArtikk cikolatalarim yok.. Hastanedeyim.. İym cok sukur.. Ama sonuc biraz üzücü.. Bir tüpüm tamamen
başın saolsun allah sabır versinSelam kızlar nıdıyonz bakım
keramosum tebrık edıyım tekrar
masallah dıyorum masallah
ben bugn topıke pek gıremeyebılırımm moralım bozuk
dayım vefat etmış
optum sızı
caziii, canım geçmiş olsun dualarım senin le... crafty kı,hadi hayırlı olsun bi boğaz yaptırırsın artık bize..madi canım başın sağolsun.. Allah kalanlara uzun ömür versin
yokkkkk
hamileleri bindirmem acemiykennn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?