Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

hayatım nasıl ki sonuçlarınız biraz anlatır mısın

masallah mıstrallciğim
dediğim gibi vucut kendını temzledıgı ıcın kurtaja bıle gerek kalmıyo
Rabbımın ıkramı işte Allah yolunu açık eylesın

mistrall hadi gözünaydın canım kolay gelsin
bugün hcg değerim 122 kızlar 122yi duyunca ticker yaptım rabbim üzmez inşallah

mistrall hadi gözünaydın canım kolay gelsin
bugün hcg değerim 122 kızlar 122yi duyunca ticker yaptım rabbim üzmez inşallah

canım Allahım sağlıkla almak nasip etsin kucağına...canım eşim sperm analizi yaptırdı, morfolojisi düşük çıktı.bende düşük yaşamıştım biliyorsun belki bu nedenle olmuştur.canım salı günü sperm analizini farklı ve iyi bilinen bi hastanedede yaptıracağız.eşimde askerdeyken varikosel var demşler bi ürologla görşecek..eğer ameliyat derlerse olacak canım..bakalım hayırlısı üzüldüm ama içim rahat.artık hamilelğin peşine çok düşmeyeceğim..bakalım bu hafta hem ürolog hemde tüp bebek merkezinde çalışan eşimin çok samimi bir arkadaşı ile görüşüp netleştiririz.önce Allahıma sonrasında doktorlara güveniyoruz...

aminnn canım
allah yardımcınız olsun boşver canım daha kötü şeyler yaşayan insanlar var canım zaten moralin iyiymiş sevindim bence iyi bir ürolog bulsanız iyi olur hayırlısı inşallah

aminnn canım
allah yardımcınız olsun boşver canım daha kötü şeyler yaşayan insanlar var canım zaten moralin iyiymiş sevindim bence iyi bir ürolog bulsanız iyi olur hayırlısı inşallah

canım varikosel derse eğer zor bir amelyat değil, bizim kürtaj olmamız gibi..eşimin bi hocası var ürolog ona gidecek,bakalım ne diyecek..ama ben normal çalımalara devam ama ovulasyon takibi ile yapacağım..herşeyin hayırlısı olsun..

tannselcigim sonuclari almissin hayirlisi neyse o olsun cnm...off bizim sperm testi sonuclari da persembe bende cok merak ediyorum sonucu ya:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…