- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #14.001
craftcim ya eşimin sperm sonuçları canımı çok sıktı o kadar üzüldümki anlatamam..ama şimdi kendime geldim..yazık eşim daha bişey belli değil diyip duruyor..eşime askerdeki iken varikosel var demiş ürolog..eşim sperm sonuçlarını varikosele bağladı..belki senin eşindede öyle bişey vardı..eşim kolay bi ameliyat diyor ürologa görüneek öyle bişey varsa ameliyat olacak..
medi cnm başın sağolsun..Allah rahmet eylesin dayına,geride kalanlarada Rabbim sabı versin.
cazi cnm sanada geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
kızlar bugün bende doktora gittim..çok şükür düşükle ilgili bir sıkıntım kalmamış..vücüdumda normale dönmüş hatta doktor yumurtalamaya başlamışsın dedi..ben bugece başlıyorum çalışmaya
oğlakcım ınsallah sonuna kadar saglıklıca gidersin
tum ıyı dıleklerımle
mistrall hadi gözünaydın canım kolay gelsin
bugün hcg değerim 122 kızlar 122yi duyunca ticker yaptım rabbim üzmez inşallah
aminnn canımcanım Allahım sağlıkla almak nasip etsin kucağına...canım eşim sperm analizi yaptırdı, morfolojisi düşük çıktı.bende düşük yaşamıştım biliyorsun belki bu nedenle olmuştur.canım salı günü sperm analizini farklı ve iyi bilinen bi hastanedede yaptıracağız.eşimde askerdeyken varikosel var demşler bi ürologla görşecek..eğer ameliyat derlerse olacak canım..bakalım hayırlısı üzüldüm ama içim rahat.artık hamilelğin peşine çok düşmeyeceğim..bakalım bu hafta hem ürolog hemde tüp bebek merkezinde çalışan eşimin çok samimi bir arkadaşı ile görüşüp netleştiririz.önce Allahıma sonrasında doktorlara güveniyoruz...
tanselcim dr sızden daha once asa testı fılan ıstedımı
aminnn canım
allah yardımcınız olsun boşver canım daha kötü şeyler yaşayan insanlar var canım zaten moralin iyiymiş sevindim bence iyi bir ürolog bulsanız iyi olur hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?