Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

hamıle olmak ıstıyorummm karnım şişsin istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bugun de ılgınc bı ruya gordum ben

dt noxeee gunaydın canm nasılsın

günaydın medikalcimm, bu sabah ilk defa mide bulantım oldu. hiç yataktan kalkasım yok. doktordan randevu almaya da geç kalmışım. perşembeye kaldı. bekledikçe de stresim artıyo. neyse inşallah herşey yolunda gider. sen napıyosun görüşmeyeli?

balkanların gelmiş geçmişş en güzel kızlarına selamlaaarrrr :=)))Sınavdan geldimm deneme yapayım dedimm bakalım ne olacak hayırlısı..Ama sevindirici başka bir olay bal tarçın çörek otu işe yaradı..Normalde 45 50 günde adet oluyordum bugün 32.günüm sabahh kırmızılar gelmiştii...Buna çok sevindim açıkçası.. :=)))Tam zamanı gecikmeden adet oldum şükürler olsunn :=)) liste varsa aralığa postalandım bende :=)) 26 aralık falan adet tarihimde gecikme olmazsa yine :=)

cazii çok geçmiş olsun canım.Kendine dikkat et.

oğlakcım senide çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ben artık geçen aylar kadar hevesli değilim nedense bebek olayına.Hatta topiğe eskisi kadar takılmıyorum.sadece sizleri merak edip arada bakıyorum.Üstüne düştükçe olmuyor sanırım.Bayramda 5 yaşındaki bir kız çocuğunun herkesin içinde yanıma gelerek 'senin neden çocuğun yok olmuyormu doktora gitsene o zaman' demesinden bile acayip sinirlerim bozuldu.Çok hasaslaştım yani bu konuda.Artık başka işlere verdim kendimi yoksa kafayı yemek üzereyim.:44:Ama yinede buraya gelmeden yapamıyorum.Seviyorum ya sizleri ,muhabbettinizi.Çünkü birbirimizi bir tek bizler anlıyoruz.Kendinize çok iyi bakın kızlar.Gorüşmek üzere....:80:

selam kızlar giremiyorum eskisi gibi artık sadece sizleri özlüyorum gelişmeler varmı die bakıorum arada bir. bakalım artık aralık ayı bize neler gösterecek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)) öpüyorum

evet canım burdayım ama sık girmiyorum bu ay 5. denememiz olucak ama bu ayda olmaz sanırım yumurtlama günlerim boşa gidiyor ya eşim polis çok yoğun gece çalışıyor gündüz paso uyuyor sorma gitsin

evet canım bugün 11.günüm millet nerdeyse hergünü değerlendiriyor birde ben yumurtlasam bile anlamıyorum akıntı hariç sizler anlıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…