Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

mannak açıldı,
benim de yemeğim var oh
temizlik de tamam ütü de bitti bi 2 makine yıkanmışım var kurumuştur onlar akşam onu yaparım
yine fasülye yaptım ben :) ıspanak aldım brokoli aldımmm bide kereviz aldımm
sırayla onları da yapacağım :)

bu arada yeni yeni huylar edindim adetten önce hiç midem bulanmazdı böyle uyku hali olmazdı şimdi hepsi var adet olana kadar patlıyorum yaaa

bu arada yeni yeni huylar edindim adetten önce hiç midem bulanmazdı böyle uyku hali olmazdı şimdi hepsi var adet olana kadar patlıyorum yaaa

Bende son dönemlerde regli öncesi aşırı hassas,gergin olmaya başladım.Herşeye ağlayıp,kavga çıkarıyorum.
Kulaklarım içten,içten yanıyor,soğuk ter atıyorum ateş basıyor.
Kendimi öyle kötü hissediyorumki alıp başımı gidesim geliyor.
Ama şu an iyiyim tek göğüslerim ve kasıklarımda ağrı var.
Zati gripten diğer belirtileri pek hissetmiyom.

Kızlar ben doktordan randevu alcam;
2.gündür vajinamda yanma var,hafifte kaşıntı ve yoğun akıntı.
Sanırım enfeksiyon oldum.
Offff ya dertlerin biri bitiyo,biri başlıyo.

her ay yeni bişeyler çıkıyo ama ben aylardır kendimi dinleye dinleye anladım artık adet belirtisi olduğunu hiç birini hamileliğe yormuyorum ya adet ya psikolojik çıkıyo çünkü

Kızlar ben doktordan randevu alcam;
2.gündür vajinamda yanma var,hafifte kaşıntı ve yoğun akıntı.
Sanırım enfeksiyon oldum.
Offff ya dertlerin biri bitiyo,biri başlıyo.

evet büyük ihtimal enfeksiyon olabilir bende aynı şikayetlerle gitmiştim smear testi yaptı şiddetli enfeksiyon çıktı ilaçla rahatladım çok şükür

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. crafty+
3. gulden79
4. mistrall+
5. beklemede+
6. KK Pro Üye_zeynep
7. mannak
8. medicalsecreter+
9. GurbetGuzeli+
10. drgks

Kızlar niye sesiniz çıkmıyooooo

elmam sanırım mantar olmuşsun çünkü bende 2 - 3 hafta önce o şikayetle ben de doktora gittim mantar dedi. yalnız ben o sıra antibiotik kullanıyordum ondan dolayı mantar olmuşum. yakın zamanda sende antibiotik kullandın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…