- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #14.401
Evet açıldı canım.
evet büyük ihtimal enfeksiyon olabilir bende aynı şikayetlerle gitmiştim smear testi yaptı şiddetli enfeksiyon çıktı ilaçla rahatladım çok şükür
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :26: çok kötü oluyorr yaaa benimki yeni geçti elmakurdumm.... bu aralar salgın mı nee herkeste var
Ayyyy neden acaba,kızlar bebek yapcaz diye yanlış bişiymi yaptık acaba
elmam sanırım mantar olmuşsun çünkü bende 2 - 3 hafta önce o şikayetle ben de doktora gittim mantar dedi. yalnız ben o sıra antibiotik kullanıyordum ondan dolayı mantar olmuşum. yakın zamanda sende antibiotik kullandın mı?
Ayyyy neden acaba,kızlar bebek yapcaz diye yanlış bişiymi yaptık acaba
çok teşekkür ederim canım
ben bişeysormak istiyorum ya
cuma günü ovulasyon testi yaptım ve 2.çizgi çok belirgindi o akşam ilişkiye girdik cumartesi girmedik pazar yine girdik inşşş inşş bu ay Rabbim benim ve isteyen herkesin yüzünü güldürür
ama benim 2 gündür falan çok fazla bel ağrım var sanki adet olacakmışım gibi arada kasıklarımda ufak sızlamalar oluyoo bunlar yumurtlamadanmı oluyo acaba????
anam bbunlar ne edi yagli guresmi tutilerrrrr
anam bbunlar ne edi yagli guresmi tutilerrrrr
fazla çalışmadanmı oluyo acaba :26:ama ben ilaç kullanmıştım fitil sonra geçti geçen ay adet oldum adet döneminin sonuna dogru yine kaşıntı başladı adet bitti gittim doktora yine enfeksiyon dedi ben galiba adet dönemi kapıyorum bunu
Ah canım ben yaklaşık 5.yıl önce çok çektim bu mantardan.
Saf bir arkadaşıma uyup hamama gittim ordan kaptım.Sonra 1.yıl çektim bir sürü ilaç falan derken kurtuldum.Şimdi nirden çıktı bilmiyom.
Anammmmm bu ne ?
Gı gurbiş nirden buluyon bunları
onlarda bebek yapmaya ugrasiler en son bu pozisyonda garar gildilar gizlarrrrbu ne gıııı tövbe tövbe sakat bi pozisyon
Eyvah bütün kızlarda olmuş.Hımmm antibiyotik içmedim canım.
Ama eşimin yüzünden oldu,sürekli kendini dinliyo.
O kasıklarında et beni vardı onları yaktırdı.Birsürü ilaç aldı her gördüğü şeye olur olmaz ilaç kullandı banada krem falan kullandırdı ondan sonra oldu.
Herif hastalıktan korunayım derken,hasta etti bizi.
onlarda bebek yapmaya ugrasiler en son bu pozisyonda garar gildilar gizlarrrr
onlarda bebek yapmaya ugrasiler en son bu pozisyonda garar gildilar gizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?