Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Ben bugun cok efkarlıyım
muslum dınlıyom psıkopata BAGLADIM herkes etrafımdan gıtsın dıye ama onlar da alıstılar tıp alemını muslume boğdumulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
kızlarr konuyla pek alakısız ama bişiy söylesemm.... hani ben sigara içiyorum ya kahretsinn... benim bi huyum var illada kendi içtiğim marka olacakk başkasını içememm.... kendime sevmediğim bi sigara aldım sabahh başka paramda yokk sabahtan beri anca 3 tane içebildimm (en az 10 tan içerdim bu saate kadar) midem bulanıyor yakıncaa... böyle böyle bırakmayı planlıyorumm nasıl fikirrr

Gı Haydariyem şu benim göğsümden gelen sıvı varya onla ilgili bi yazı yokmu.
Ben nette aradım bulamadım,sen kesin bulursun bişiyler.
Benim bulduklarım genelde hormonla ilgili,bide ben kendim sıktım.Bulduğum yazılar uyarılmadan akanlardı.

iyi fikirmiş bende marka falan etkilemiyo içiyorum ne bulsam ama bugün midem kötü diye pek istemiyo canım

Benim eşimde sabah bana paket verdi içinde 4.tane var bundan başka içmiycen dedi.
Zati hastayım canımda çekmiyo pek.
Eşim günde 2.paket içer bırakmaya karar verdi,benide bıraktırcak.

Çantamda nikotin sakızı var ondan atcam ağzıma.
Kızlar eşim benim 3.katım sigara içer ama ben daha tiryakiyim.
Kendi markamdan başkasını içmem,o en hafifini içer marka aramaz.
Ayrıca dudak tiryakisi sayılır.Ben çekttimmi dışarıya çıkacak duman kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…