- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #14.541
Sıkma canını bu kez affet ama bir daha olursa umarım olmaz.
Kesinlikle misilleme yap,ne hissettiğini anlasın.
Çünki erkekler empati yapamıyor.
Ancak senin yerine kendini koyduğunda anlıyor ne hissettiğini.
inşallah iyi çıkar..geçen hafta yaptırdı morfoloji bozuk çıktı, şimdi iyi bir tüp bebek merkezinde yaptıracak..ben bi düşük yaşadım aslında hamile kalıyorum ama işte düşüğün sebebi spermdenmi bilmiyorum...
söz verdi bidaha olmıcak diye bakalım görcez sende kendine iyi bak grşrz
uzatma istersen cnm daha fazla..hatasını anlamış gibi görünüyor.ama sende takipte ol.eğer bir daha yaparsa elmamın dediği taktiği uygula bencede.
yok uzatmıyorum normale döndüm konuşuyorum falan ama ister istemez bi soğukluk oluyo ama o da geçer bu ona ders olmuştur sanıyorum bidaha yapamaz heralde yapsada ortada delil bırkamaz
o konuda haklısın cnm delil bırakamaz..belkide adamcağız ilk defa yaptı ve ilkindede yakalandı.eğer öyleyse zaten bir daha asla yapamaz
bu ona ders olmuştur tavrımı gördü bidaha yapmaz inşallah ayrıca istesem silebilirdim geçmişi ama ben bi hata yaptım ve bilerek bıraktım silmedim dedi
evlilik zor..eşler birbirini zaman geçmeden tanıyamıyo.eşin belkide senin böyle bir tavır sergileyeceğini bilmeden yapmıştır.şimdi senin tepkini gördü ve bundan sonra daha temkinli davranır. ee daha ne var ne yok? ev hanımımısın sen?
çalışıyorum cnm.bende 2 yıl oldu evleneli.ankaradayım :)
hatırladım şimdi daha önce konuşmuştuk gemlikten ankaraya evlenmiştin
selam millet iyi akşamlar..
selam millet iyi akşamlar..
evet o benim işte
ailen gemliktemi oturuyor peki
mistral cim Ankara daymışsın canım ben bişey sorsam: ben tüp bebek yaptırıcam sanırım durum onu gösteriyo..ankarada iyi bi tüpbebek merkezi sorsam sana yardımcı olabilirmisin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?