- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.381
Yumurtlama döneminde oluyor sanırım bu batmalar ve ağırlık hissi.bende de olmuştu.Birden çok yumurta olduğunda daha da fazla hissediyosun.Benim klomen de 2. denemem.Bugün regl im bitti.Bu sefer düzenli çalışma başlatacağım.
Birden fazla yumurtada çogul gebelik olasılığı artıyo biliyosun.Sende de neden olması?Ama senin çocuk var sanırım 2 tane daha gelirse yandın.
düzenli çalışmak çok önemli cnm inşallah gönlüne göre olur.ayrıca benim eşimin ailesindede çok var çoğul gebelik ırsi oluyormuş sanırım inşşş:Saruboceq:
Valla bu sefer pek düşünmicem.Kafama takmıcam.Kocamla tadını çıkarıcam.hayırlısı artık.
Ben kaçtım bugünlük ..Yarın yine görüşrüz.
canım yeni mi kürtaj oldun
hayır agustosta kürtaj oldum geçen ay adetim tam gününde geldi 7 gün sürdü acaba üstüne falan mı görüyorum şüphesi doldu içime baş dönmesi ve mide bulantısı var çünkü yada kan degerlerimmi düştü acaba?????
canım kürtajdan sonra adet düzensizliği normal diyorlar genelde kürtajdan sonra hiç adet olmazsan eğer olumsuz şeyler olabirmiş rahim içi yapışıklığı gibi. yani bazen olabilrmiş ama sen yinede bir doktora görün bence
ilk adetimde doktoruma gitmiştim yapışıklık yok demişti yarın doktora gideyim en iyisi aptal gibi oldum zaten birkaç gündür eyvahedigeldismile
anam sen nırden cıhtın kayıp kızzzzzzzzz ne edın ne eddın canıkommmmkimsecikler yokmu yafffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?