Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

düzenli çalışmak çok önemli cnm inşallah gönlüne göre olur.ayrıca benim eşimin ailesindede çok var çoğul gebelik ırsi oluyormuş sanırım inşşş:Saruboceq:

düzenli çalışmak çok önemli cnm inşallah gönlüne göre olur.ayrıca benim eşimin ailesindede çok var çoğul gebelik ırsi oluyormuş sanırım inşşş:Saruboceq:

Valla bu sefer pek düşünmicem.Kafama takmıcam.Kocamla tadını çıkarıcam.hayırlısı artık.

Ben kaçtım bugünlük ..Yarın yine görüşrüz.

ben ancak cumaya girerim kizlar sinav yarinnnnn hadi bybybbyb görusuusk hepiniz hamis olun öpt

slm kızlar bugun hiç giremedim topigee sizlere bişey sorcam 24 yaşındayım hayatımda ilk kez adetim 4 gün sürdü hatta 4.gün hiç gelmedi nerdetse kürtajdan sonra adet oldum ve 7 gün sürdü bu ay neden 4 gün sürmüş olabilir acaba bir sorunum mu varr çok merak ediyorum başına gelen varmı yada bilen birieyvahedigeldismile eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

canım kürtajdan sonra adet düzensizliği normal diyorlar genelde kürtajdan sonra hiç adet olmazsan eğer olumsuz şeyler olabirmiş rahim içi yapışıklığı gibi. yani bazen olabilrmiş ama sen yinede bir doktora görün bence

ilk adetimde doktoruma gitmiştim yapışıklık yok demişti yarın doktora gideyim en iyisi aptal gibi oldum zaten birkaç gündür eyvahedigeldismile

bende geldim arkadaslar...
:2:

ekimin 16sında bekliyordum ama 19unda adet gördüm.

kasım 19 a ekler misiniz ? beni de.. nasipse bu ay...

günaydın kızlar benim reglime 14 gün var daha ...bu günler tam yumurtlama tarihim galiba.(akıntılara bakacak olursam)benim göğüsler genel olarak çok hassas her adetim de 1 hafta önce şimeye acımaya başlar..ve malesef şimdiden hassaslaşmaya başladı..acaba yumurtlama zamanından kaynaklanıyo olabilir mi ..geçen ayda böyle olmuştu yoksa bu ayda gene regli belirtilerimi yaşıyorumdur....fikri olna var mı..:2:eyvahedigeldismilemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…