Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

sinavi verdim geldim gacilarrrrrrr bundan sonra beraber insallah Allah gercek sinavda kazananlardan eylesin bizleriiiiiii

amin gurbet abla asıl imtihan orada rabbim hepimizi salih kullarından eylesin inşallah bende kırmızı kartı yedim ya kahverengi lekem geldi moralım yerlerde rabbim hayırlısını versin napayım:çok üzgünüm::a015:elmakurdum canım beni 17 kasıma yaz istersen:sinifsinif:

anladım canım ya neden acaba yoksa bebiş mi var ya?hanı adet görüpte kalanlarda varmış ya hakkında hayırlısı canım ama doktora git istersen kafan rahat eder enazındanopuyorumnanaktan

kızlar bugun doktara gıttım sat 3 kasım benım ve her ay yumurtam 20 21.gun catlar
siklus 31 oldugu ıcın normal dedı doktor,ama yumurtamın boyutu 19 gunum olmasına ragmen 16mm cumartesı tekrar gıdıcem bakalım ama bu aydan umıdı kestım benohaoldumsmile doktora gore sorun yok ama bence var bu yumurta gunde kaç mm büyüyo bu konulardan anlayan bırı varmı yaa

canlarım benide aranıza alırmısınız olumunekankayizsmile bende 7 ekimde fire verdim olmadı 6. denemem di yarın yumurtlamam var denicem bakalım listeye yazarsanız sevinirim adet tarihim 7 veya 8 yazabilirsiniz teşekürler

bide eşime faydalı şeyler varmı yedirebilceğim deneyip sonuç alınmış şakkıdı

canım keçi boynuzu çok iyiymiş ama koyu renkli olacakmış sağlık sitelerinde yazıyo onlarada bakarsın.sperm kalitesini artırıyor yerimseniben sempatiksalakcinni

canım keçi boynuzu çok iyiymiş ama koyu renkli olacakmış sağlık sitelerinde yazıyo onlarada bakarsın.sperm kalitesini artırıyor yerimseniben sempatiksalakcinni

6 seferdir yediriyom boynuzu aklinialirimsmile

boynuz çıkıcak adamda kaydirigubbakcemile3 ama bi sonuç alamadım boshayallersmile

canım korkma bende de aynen öyle oldu aşırı miğde bulantım ve başdönmesi var sanırım havalardan ve acayip koyu benim ki de

bende bu ay başladım eşime keçi boynuzu pekmezi yediriyorum inşalla bi faydası olur inşallah bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

inşallah canım ya yarın yumurtlamam var 7. kez denicez siz benden şanslısınız gene ben 8 aydır rahim ağzı kanseri tedavisi gördüm ondan kaldı bu hasar işte uğraştırcak heralde birazboshayallersmile

inşallah canım ya yarın yumurtlamam var 7. kez denicez siz benden şanslısınız gene ben 8 aydır rahim ağzı kanseri tedavisi gördüm ondan kaldı bu hasar işte uğraştırcak heralde birazboshayallersmile

çok geçmiş olsun canım allah en yakın zamanda hepimize bebişerimizi hayırlısıyla gönderir inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlar ya lütfen ban yardım edin benim adetim biteli yaklaşık 2 gün oluyor ama ara ara lekelr geliyor neden olabilir acaba?böyle bişey yaşayan var mı?

Bu saat oldu hala regl olmadım.
Hıc bır belırtı de yok.
Yarın sabah kan testı yaptıracagım.
Bır gun gecıkınce, eger hamıleysem cıkar degıl mı?

Bu saat oldu hala regl olmadım.
Hıc bır belırtı de yok.
Yarın sabah kan testı yaptıracagım.
Bır gun gecıkınce, eger hamıleysem cıkar degıl mı?

kan testinde çıkabilir canım ama bazılarında çıkmayabiliyomuş ümidini kaybetme çıkmassada ok. yerimseniben yerimseniben

benim adete daha çok var ama kasıklarda ağrım başladı hadi hayırlısı bu ay pek ümidim yok ama belki ourrr :ecrin_bebek: çünkü yumurtlama dönemim kaydı heralde bu ay kaçırdım galiba erken oldu :gitme:

kan testinde çıkabilir canım ama bazılarında çıkmayabiliyomuş ümidini kaybetme çıkmassada ok. yerimseniben yerimseniben

Sabredebılsem aslında bıraz daha beklerdım.
Ama zaten sonucu pazartesı yada salı alacagım ıcın yarın hemen yaptırmak ıstıyorum.
Eger regl olmazsam pazar sabahı da ıdrar testı yaptıracagım.
Yok umıtlıyım, kendıme hamıle kalana dek her regl donemımde bıtmeyecek bır ıkı ay tanımaya karar verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…