- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.561
sinavi verdim geldim gacilarrrrrrr bundan sonra beraber insallah Allah gercek sinavda kazananlardan eylesin bizleriiiiiii
bu adetim digerlerine hiç benzemiyor ne agrım nede sancım oldu aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi var 3 gün sürmesi ve sonra kıpkırmızı renkte gelmesi endişelendirdi beni araştırıyorum ama bişey bulamadım bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Oyyy kıyamam.Ama özletme kendini arda uğra canım ya olmuyor sensiz.
sinavi verdim geldim gacilarrrrrrr bundan sonra beraber insallah Allah gercek sinavda kazananlardan eylesin bizleriiiiiii
canlarım benide aranıza alırmısınız olumunekankayizsmile bende 7 ekimde fire verdim olmadı 6. denemem di yarın yumurtlamam var denicem bakalım listeye yazarsanız sevinirim adet tarihim 7 veya 8 yazabilirsiniz teşekürler
bide eşime faydalı şeyler varmı yedirebilceğim deneyip sonuç alınmış şakkıdı
canım keçi boynuzu çok iyiymiş ama koyu renkli olacakmış sağlık sitelerinde yazıyo onlarada bakarsın.sperm kalitesini artırıyor yerimseniben sempatiksalakcinni
bu adetim digerlerine hiç benzemiyor ne agrım nede sancım oldu aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi var 3 gün sürmesi ve sonra kıpkırmızı renkte gelmesi endişelendirdi beni araştırıyorum ama bişey bulamadım bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
6 seferdir yediriyom boynuzu aklinialirimsmile
boynuz çıkıcak adamda kaydirigubbakcemile3 ama bi sonuç alamadım boshayallersmile
bende bu ay başladım eşime keçi boynuzu pekmezi yediriyorum inşalla bi faydası olur inşallah bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
inşallah canım ya yarın yumurtlamam var 7. kez denicez siz benden şanslısınız gene ben 8 aydır rahim ağzı kanseri tedavisi gördüm ondan kaldı bu hasar işte uğraştırcak heralde birazboshayallersmile
Bu saat oldu hala regl olmadım.
Hıc bır belırtı de yok.
Yarın sabah kan testı yaptıracagım.
Bır gun gecıkınce, eger hamıleysem cıkar degıl mı?
kan testinde çıkabilir canım ama bazılarında çıkmayabiliyomuş ümidini kaybetme çıkmassada ok. yerimseniben yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?