Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

2 ay takviye kullan öyle başla yeni tedaviye.
Ben
D clorefor haftada 2 kapsül
Teatrio
Omega3 1500 mg
İmpryl
DHEA Bieosteron 75 mg
Hayıt macunu her sabah ve gece 1 kaşık kendi tahta kaşığı var.
Ventura q10 200 mg kullandım.

C ceylinozturk arkadaşımız beslenme uzmanıymış, beslenme tavsiyelerini açtığı bir başlıkta anlatmış sağolsun. İsterseniz açtığı başlığı inceleyebilirsiniz. inşallah sizin de güzel haberinizi alırız ve sizin için de mutlu oluruz hep birlikte

Merhaba. Tam olarak da öyle oldu. İki embriyo transfer edildi. Biri içinde bölünmüş. Şuan üç tane beslenme kesesi oluşmuş. Ne yapacağımı şaşırdım

Aynen 1. Opu aralık sonu gibi 2. Opu şubat gibi olacak şuan itibariyle takviye beslenme vs dikkat etmeye başlayacağım .

Teşekkür ederim bu takviyelere bakacağım. Hayıt macunu nerden aldın peki? Aktarlarda mı ya da internet sayfası var mı güvenebileceğimiz?

Dhea için bana ektekini vermişlerdi ama aynısı mı bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_6187.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 14
Ben de 43 olmak üzereyim. İlk yumurta toplamam Şubat'taydı, 2 tanesi genetik teste gitti ama maalesef transfer için uygun bulunmadılar. Mayıs ayında tekrar toplama yapıldığında çok çok umutlu değildim açıkçası ama 4 taneden 3'ü sağlıklı geldi. Şubat'taki ilk yumurta toplama sürecinde ve sonrasında yediklerime, içtiklerime, uykuma, yürüyüşüme vb. günlük şeylere baya dikkat etmiştim. Bunların etkisi de 2-3 ay sonra ortaya çıkıyormuş genelde. İkinci toplamadaki değişimin arkasında bunun etkisinin yüksek olduğuna inanıyorum. Rahim dinlendirme sonrası ilk transferim 8 Ekim'de yapıldı. Şu an 4+5'teyim, bu sabahki kan değerim 711 geldi. Pazartesi günü kese için ultrason randevum var. Umudunuzu kaybetmeyin, hayat sizi şaşırtabiliyor. Bu grup da mucizelerin kanıtı

Markası farklı. Ama içeriği aynı sorun yok. Hayıtma macununu Nihalin bahçesi yaz. İnstagram da var. Trendyol da var.

Bende bugün kan verdim transferin 9. Günü beta 104 çıktı doktor 10 gün sonraya kese randevusu verdi 2 gün sonra tekrar istemedi kafama takıldı neden acaba

Yok hayır kullanmadım. Yumurta çatlatma vs de kullanmadım bu transferimde. Bilmiyorum ne olacağını..
Öncelikle hayırlı olsun bebekleriniz bence iyi bir perinatolog bulmalısınız bulunduğunuz ilde, çoğul gebelikler onların uzmanlık alanı çünkü

Merhaba. Tam olarak da öyle oldu. İki embriyo transfer edildi. Biri içinde bölünmüş. Şuan üç tane beslenme kesesi oluşmuş. Ne yapacağımı şaşırdım
Beta değerlerinizi hatırlıyor musunuz? Çok büyük heyecan her şey süper olacak bence

Seni görmek çok güzel
Bence her Şey bu sefer çok güzel olacak. Ümidini yüksek tut olur mu? Ve bizi lütfen unutma. Dualarım seninle. Ben inanıyorum toplanacak olan yumurtalarının gücüne sende inan kendi bedenine. Geçmişe takılıp moralini hiç düşürme arkadaşım. Doğanın senin için hazırladığı güzel bir planlaması vardır eminim ki

Çok teşekkür ederim inceleyeceğim

Çok sevindimm gerçekten sizler bana umut veriyorsunuz tekrar ben aralık sonu 1. Opuyu olacağım sanırım o zamana kadar dikkat edersem faydası olur 2. Yi de şubat gibi inşallah genetikten sağlıklı embriyorlarım döner Allah tamamına erdirir sağlıkla kucağjnıza almayı nasip eder inşallah

Çok teşekkür ederim hayal kuruyorum size yetişirim belki diye size güzel sonuçlar değerler yazabilirim diye hep hayal kuruyorum , burda pozitifleri gördükçe kendim sanki yaşıyormuş gibi oluyorum o yüzden arada girip okuyup takip edip motive oluyorum hepinize dua ediyorum sağlıkla ilerlesin her süreciniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Senide bekliyoruz canım inşallah güzel haberle gelirsin

Merhabalar hepiniz tecrübelisiniz sizlerden birşey öğrenmek istiyorum. Yarın yumurta toplama olucam. Embriyolarla ilgili hemen bir gün sonra bilgi gelicek mi ? Yumurta toplamadan sonrada iğne falan var mı ?
Bizim gelmişti hemen ertesi günü ama merkezden merkeze fark ederse bilemiyorum. Yine de 1.gün bence çok önemli. İğne durumu taze, dondurulmuş veya kan sulandırıcı kullanıp kullanmama durumuna göre değişir yanlış birşey söylemeyeyim. Rabbim yardımcınız olsun.

Bende bugün kan verdim transferin 9. Günü beta 104 çıktı doktor 10 gün sonraya kese randevusu verdi 2 gün sonra tekrar istemedi kafama takıldı neden acaba
Değeriniz güzel maşallah, o nedenledir. Aynı saat ve koşulda verin 48 saat sonra aklınız kalmasın Benden de iki kere istendi ama ben bir kez daha baktırdım aklıma düşünce insan duramıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…