Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun. Ben tup bebek diyetisyeni ile calismistim yumurtaliklarimi kaybetme riskim vardi elimden geleni yapmak istedim. Istersen sana ozelden ayrontili paylasabilirim uyguladiklarimi

Değeriniz güzel maşallah, o nedenledir. Aynı saat ve koşulda verin 48 saat sonra aklınız kalmasın Benden de iki kere istendi ama ben bir kez daha baktırdım aklıma düşünce insan duramıyor zaten
Bende işte 6. Gün baktırmıştım 29 çıkmıştı 9. Günde baktırınca yeterli dedi kendim kabullenemiyorum heralde hamile olduğumu bunca zaman sonra devamlı kuruyorum beynim hiç susmuyor o kan sonucunu beklerken kalbim duracak sandım Allah yardımcımız olsun

Merhaba. Tam olarak da öyle oldu. İki embriyo transfer edildi. Biri içinde bölünmüş. Şuan üç tane beslenme kesesi oluşmuş. Ne yapacağımı şaşırdım
Hayirli olsunn iyi bir çogul gebelik doktoru yabsiye ediyorum bende sizinle konusmustuk oncesinde de biraz yuksekti betanız

Hepimiz boyleyoz maalesef şu ilk 3 ayi sağ salim atlatirsak iyi

İnanın pek çoğumuz aynı durumdayız belki de o yüzden tüp bebek yolundayız, o kadar iyi anlıyorum ki, güzel artmış ondan o şekilde yönlendirme yapmış inşallah kesenizle tanışacaksınız

Gerçekten ya doktor kese randevusu veriyor ben hala hocam 2 gün sonra kan versem sjjsnss yok gerekmez dedi ama bozuldm bana nasıl öyle der diye kolaya alışık değiliz ondan sanırım
Olabilir ben 3 kere verdim artik kese randevusu vermese baska yere gidip bakip oraya gelecektim hiç ortasi yok doktorlarin da

Ol
Gerçekten ya doktor kese randevusu veriyor ben hala hocam 2 gün sonra kan versem sjjsnss yok gerekmez dedi ama bozuldm bana nasıl öyle der diye kolaya alışık değiliz ondan sanırım
Ben de acil-özelden kendi kendime verirken, doğuma kadar vereceksiniz herhalde dediler

İnanın pek çoğumuz aynı durumdayız belki de o yüzden tüp bebek yolundayız, o kadar iyi anlıyorum ki, güzel artmış ondan o şekilde yönlendirme yapmış inşallah kesenizle tanışacaksınız
Aminnn inşallah Burda bulanan bütün arkadaşlara çokça dua ediyorum inanın bu benim 7. Tüp bebeğimm imkansızdan geldik doktorlar kıbrısa yönlendirmişti eşimde hiç hücre kalmamıştı 1 buçuk sene tedavi her çıkan hücre donduruldu falan derken buralara geldi mevzu sonuda güzel olur hepimizinki inşallah

Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun. Ben tup bebek diyetisyeni ile calismistim yumurtaliklarimi kaybetme riskim vardi elimden geleni yapmak istedim. Istersen sana ozelden ayrontili paylasabilirim uyguladiklarimi
Çok teşekkür ederim.
Çok sevinirim faydası olabilecek her şeye açığım

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Ben de herkese duacıyım. Rabbim verdiği emanetlerini korusun bu süreçte olan herkesin, içind benimkileri de diyorum Bu sevinci doğumlarımızla tamamlamak nasip olsun inşallah.

Cuma günü Allahın izniyle 3. transferimi olacağım canım 2 tane 5. Gün embriyosu glue ve İntralipid serum uygulanacak doktorum önerdi inşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız
Benimde kasımın ilk haftası bana da embriyo glue ve serum yapılacak nerede tedavi görüyorsunuz? Serum iki kez yapılacak dendi henüz fiyat sormadım ne kadarmış serum

Ben dinlemedim doktoru. Doktorumun 5 kere kan testi verdiğimden de haberi yok. Kan testi verdikçe psikolojik olarak aaaa orda beneğim var gerçek demek ki moduna giriyordum rahatlatıyordu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…