Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun. Ben tup bebek diyetisyeni ile calismistim yumurtaliklarimi kaybetme riskim vardi elimden geleni yapmak istedim. Istersen sana ozelden ayrontili paylasabilirim uyguladiklarimiHepiniz için o kadar seviniyorum ki okuyorum sizleri takip ediyorum her güzel haberde gözlerim ışıldıyor yüzümde bi tebessüm oluşuyor sizler gibi heyecanlanıyorum. Ben maalesef ilk denememde negatif sonuç aldım tekrar denemeyecektim geriye kalan embriyom da olmadığı için fakat ailemin de desteğiyle tekrar denemeye karar verdim. Her şeye baştan başlayacağım. Yaşım 41 nerdeyse 42 olacağım yumurta kalitem çok iyi değildi prp eksozom yapılmıştı şimdi tekrar aynı işlemler yapılacak. Yeni bi sürece başlıyorum yani 2 kez havuz yöntemi ile toplama yapılacak bu sefer olur mu bilmiyorum yaşımdan dolayı da korkuyorum ama @Kittylovers bana çok güzel bi örnek ve umuthepinizin gönlüne göre inşallah
( bu süreçte en başından sonuna kadar dikkat ettiğiniz özellikle tavsiye edebileceğiniz yumurta sperm kalitesi için tüketilmesi gereken gıda takviye vs varsa paylaşırsanız sevinirim)
Bende işte 6. Gün baktırmıştım 29 çıkmıştı 9. Günde baktırınca yeterli dedi kendim kabullenemiyorum heralde hamile olduğumu bunca zaman sonra devamlı kuruyorum beynim hiç susmuyor o kan sonucunu beklerken kalbim duracak sandım Allah yardımcımız olsunDeğeriniz güzel maşallah, o nedenledir. Aynı saat ve koşulda verin 48 saat sonra aklınız kalmasınBenden de iki kere istendi ama ben bir kez daha baktırdım aklıma düşünce insan duramıyor zaten
Hayirli olsunn iyi bir çogul gebelik doktoru yabsiye ediyorum bendeMerhaba. Tam olarak da öyle oldu. İki embriyo transfer edildi. Biri içinde bölünmüş. Şuan üç tane beslenme kesesi oluşmuş. Ne yapacağımı şaşırdım
Hepimiz boyleyoz maalesef şu ilk 3 ayi sağ salim atlatirsak iyiBende işte 6. Gün baktırmıştım 29 çıkmıştı 9. Günde baktırınca yeterli dedi kendim kabullenemiyorum heralde hamile olduğumu bunca zaman sonra devamlı kuruyorum beynim hiç susmuyor o kan sonucunu beklerken kalbim duracak sandım Allah yardımcımız olsun
İnanın pek çoğumuz aynı durumdayız belki de o yüzden tüp bebek yolundayızBende işte 6. Gün baktırmıştım 29 çıkmıştı 9. Günde baktırınca yeterli dedi kendim kabullenemiyorum heralde hamile olduğumu bunca zaman sonra devamlı kuruyorum beynim hiç susmuyor o kan sonucunu beklerken kalbim duracak sandım Allah yardımcımız olsun
Gerçekten ya doktor kese randevusu veriyor ben hala hocam 2 gün sonra kan versem sjjsnss yok gerekmez dedi ama bozuldm bana nasıl öyle der diye kolaya alışık değiliz ondan sanırımHepimiz boyleyoz maalesef şu ilk 3 ayi sağ salim atlatirsak iyi
Olabilir ben 3 kere verdim artik kese randevusu vermese baska yere gidip bakip oraya gelecektimGerçekten ya doktor kese randevusu veriyor ben hala hocam 2 gün sonra kan versem sjjsnss yok gerekmez dedi ama bozuldm bana nasıl öyle der diye kolaya alışık değiliz ondan sanırım
Ben de acil-özelden kendi kendime verirken, doğuma kadar vereceksiniz herhalde dedilerGerçekten ya doktor kese randevusu veriyor ben hala hocam 2 gün sonra kan versem sjjsnss yok gerekmez dedi ama bozuldm bana nasıl öyle der diye kolaya alışık değiliz ondan sanırım
Aminnn inşallah Burda bulanan bütün arkadaşlara çokça dua ediyorum inanın bu benim 7. Tüp bebeğimm imkansızdan geldik doktorlar kıbrısa yönlendirmişti eşimde hiç hücre kalmamıştı 1 buçuk sene tedavi her çıkan hücre donduruldu falan derken buralara geldi mevzu sonuda güzel olur hepimizinki inşallahİnanın pek çoğumuz aynı durumdayız belki de o yüzden tüp bebek yolundayız, o kadar iyi anlıyorum ki, güzel artmış ondan o şekilde yönlendirme yapmış inşallah kesenizle tanışacaksınız
Ben de merak ettim değerlerinizi, endile etmeyin ama nolur, vardır bir sebebi, minikleriniz sağlıklı olsun da hayırlısıylaBeta değerlerinizi hatırlıyor musunuz? Çok büyük heyecan her şey süper olacak bence
Hahahajsjsjj bu çok iyi tespitin ya al benden de o kadar etrafımdakiler bıraksa bende aynısını yaparım demek ki biz anlıyoruz birbirimiziOl
Ben de acil-özelden kendi kendime verirken, doğuma kadar vereceksiniz herhalde dediler
İnşallah en kısa sürede aranıza katılabileceğimSenide bekliyoruz canım inşallah güzel haberle gelirsin
Çok teşekkür ederim.Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun. Ben tup bebek diyetisyeni ile calismistim yumurtaliklarimi kaybetme riskim vardi elimden geleni yapmak istedim. Istersen sana ozelden ayrontili paylasabilirim uyguladiklarimi
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Ben de herkese duacıyım. Rabbim verdiği emanetlerini korusun bu süreçte olan herkesin, içind benimkileri de diyorumAminnn inşallah Burda bulanan bütün arkadaşlara çokça dua ediyorum inanın bu benim 7. Tüp bebeğimm imkansızdan geldik doktorlar kıbrısa yönlendirmişti eşimde hiç hücre kalmamıştı 1 buçuk sene tedavi her çıkan hücre donduruldu falan derken buralara geldi mevzu sonuda güzel olur hepimizinki inşallah
bencede bizimkide böyle yaptı bana gördünüz mü peki bebeğiniziOlabilir ben 3 kere verdim artik kese randevusu vermese baska yere gidip bakip oraya gelecektimhiç ortasi yok doktorlarin da
Tabiki buralardayız canımİnşallah en kısa sürede aranıza katılabileceğimara ara buralarda olursanız durumumu size güncellerim
Nasipse yarin insallahbencede bizimkide böyle yaptı bana gördünüz mü peki bebeğinizi
Benimde kasımın ilk haftası bana da embriyo glue ve serum yapılacak nerede tedavi görüyorsunuz? Serum iki kez yapılacak dendi henüz fiyat sormadım ne kadarmış serumCuma günü Allahın izniyle 3. transferimi olacağım canım 2 tane 5. Gün embriyosu glue ve İntralipid serum uygulanacak doktorum önerdi inşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız
Memorialda 9 bin lira tek dozBenimde kasımın ilk haftası bana da embriyo glue ve serum yapılacak nerede tedavi görüyorsunuz? Serum iki kez yapılacak dendi henüz fiyat sormadım ne kadarmış serum
Ben dinlemedim doktoru. Doktorumun 5 kere kan testi verdiğimden de haberi yok. Kan testi verdikçe psikolojik olarak aaaa orda beneğim var gerçek demek ki moduna giriyordum rahatlatıyordu beni.Gerçekten ya doktor kese randevusu veriyor ben hala hocam 2 gün sonra kan versem sjjsnss yok gerekmez dedi ama bozuldm bana nasıl öyle der diye kolaya alışık değiliz ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?