Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

İkiz olma ihtimali var mi

Selam kızlar ben bugün tekrar kan verdim 333.5
Cuma günü de vermiştim o zaman 154.93 dü . Doktor tekrar kan istemedi ama ben çok merak edip baktırmak istedim
Çok güzell canım maşallah haydi artık keseler kalp atışları ‍♀

Herkese merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Bu ay tedaviye başladım. Sanırım transfer yine bu ay içinde olacak. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Herkese merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Bu ay tedaviye başladım. Sanırım transfer yine bu ay içinde olacak. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Amin Selam canım, hayırlı olsun tedavin, bol şans. Taze transfer olacaksın o zaman sen.

Bu topik çok uğurlu
Sonucuna çok sevindim hayırlı uğurlu olsun

Değerler 500 ün üzerine çıktığı an itibariyle, klinik gebelik adayı oluyormuşuz. Bende demin bunu sorgulamıştım. Kankam Chatgbt i öyle söyledi. Seninde çok çok az kalmış bence zaten biz heyecanımıza yenik düşüp, gidip gelip kan aldırıyoruz

Kan aldırmak neyse de ben bakıyorum sonuç gelmiş derin bir nefes alıp gözlerimi kapatıyorum. Sonra 1-2-3 diyip açıyorum. O an acayip stresli

Amin Selam canım, hayırlı olsun tedavin, bol şans. Taze transfer olacaksın o zaman sen.
Evet ilk kez tüp bebek deniyorum. Daha önce normal yolla hamile kaldım ancak o zaman 30 yaşında idim. Şimdi 40 yaşındayım sebepsiz infertilite tanimiz var. Yani ne eşimde ne bende hiç bir sorun yok. İki yıl boyunca denedik olmadı. Aşılama olduk yine olmadı. En son tüp bebek ile devam edelim dedik. inşAllah olur .

Amin sende sağlıkla gör dilerim güzel pozitif sonuxlarını. Burası uğurlu bir topic gerçekten. Sana da uğur getirsin

İnşallah Allah gönlünüze göre versin sizin de. Bol bol yumurtlarınız toplansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…