Tam olarak böyle oluyorne kadar bilgi küpü bir grup burası massallah
Ben bu grubu seviyorum diğer gruplarda değil ama burda ki iletişimimizi uyumumuzu sevdim ben.Tam olarak böyle oluyorne kadar bilgi küpü bir grup burası massallah
İkiz olma ihtimali var miYa ben yaptım şimdi bunu da. Aklıma bir kurt düştü. Benim değerimin bu kadar çoklu kartarak artması sıkıntılı mı sizce? Mercimekler üzümler vs dedikte yabi 2 katı da değil 2. Gün ki aynı saatte de vermedim 3 saat daha erken verdim. 6 kat arttı. Normal mi sizce? Neden bu kadar çok artış var? Kötü şeyler geliyor aklıma böyle akşam olunca
Kesinlikle katılıyorum. İnşallah hepimiz de pozitifleri alıp, mutluluktan uçalımBen bu grubu seviyorum diğer gruplarda değil ama burda ki iletişimimizi uyumumuzu sevdim ben.
Umarım öyledir. Olumsuz olanı düşünmek istemiyorum çünkü.İkiz olma ihtimali var mi
Kesinlikle katılıyorum. İnşallah hepimiz de pozitifleri alıp, mutluluktan uçalım
Ama zaten bu zamanlarda güzel artışa geçiyorsa sağlıklı demekUmarım öyledir. Olumsuz olanı düşünmek istemiyorum çünkü.
Çok güzell canım maşallah haydi artık keseler kalp atışlarıSelam kızlar ben bugün tekrar kan verdim 333.5
Cuma günü de vermiştim o zaman 154.93 dü . Doktor tekrar kan istemedi ama ben çok merak edip baktırmak istedim
İnşallah canım senin haberleri de bekliyorumÇok güzell canım maşallah haydi artık keseler kalp atışları♀
İnşallah canım yarın gidicem kontrole heralde transfer günüm belli olurİnşallah canım senin haberleri de bekliyorum
Bu topik çok uğurluİnşallah canım yarın gidicem kontrole heralde transfer günüm belli olurUğurlu topiiğimiz herkes pozitiflerini görsün
AminHerkese merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Bu ay tedaviye başladım. Sanırım transfer yine bu ay içinde olacak. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Sonucuna çok sevindim hayırlı uğurlu olsunBu topik çok uğurlu
Evet ilk kez tüp bebek deniyorum. Daha önce normal yolla hamile kaldım ancak o zaman 30 yaşında idim. Şimdi 40 yaşındayım sebepsiz infertilite tanimiz var. Yani ne eşimde ne bende hiç bir sorun yok. İki yıl boyunca denedik olmadı. Aşılama olduk yine olmadı. En son tüp bebek ile devam edelim dedik. inşAllah olur .AminSelam canım, hayırlı olsun tedavin, bol şans. Taze transfer olacaksın o zaman sen.
AminHerkese merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Bu ay tedaviye başladım. Sanırım transfer yine bu ay içinde olacak. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İnşallahEvet ilk kez tüp bebek deniyorum. Daha önce normal yolla hamile kaldım ancak o zaman 30 yaşında idim. Şimdi 40 yaşındayım sebepsiz infertilite tanimiz var. Yani ne eşimde ne bende hiç bir sorun yok. İki yıl boyunca denedik olmadı. Aşılama olduk yine olmadı. En son tüp bebek ile devam edelim dedik. inşAllah olur .
En uğurlu embriyo transferleri topiği burada diye ismimizi değiştirelimBu topik çok uğurlu
Çok teşekkür ederim duanıza ihtiyacım var benım dualarım sizinle hayırlı haberler alalım inşallahSaatin bi önemi yok diye biliyorum canim . İnşallah guzel haber getirirsin bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?