Bi fikrim yok ama bence gayet iyi bi artış var iyi gidiyorsun maşallahTest sonucum paylaşıyorum, T+9 değerim 337.6 çıktı.
Fakat ben 2-2,5 saat gibi erken verdim bugün kan sonucumu. Neden çünkü 4 de uyandım ve yatakta 1 saatten fazla da bekleyemedim. Sizce bu değerimde çok bir değişiklik yaratmış mıdır?
Çok değişiklik yaratmaz. Maşallah bak dün dediğim gibi çok iyi sağlıklı bir gebelik değerindesinTest sonucum paylaşıyorum, T+9 değerim 337.6 çıktı.
Fakat ben 2-2,5 saat gibi erken verdim bugün kan sonucumu. Neden çünkü 4 de uyandım ve yatakta 1 saatten fazla da bekleyemedim. Sizce bu değerimde çok bir değişiklik yaratmış mıdır?
Ama aşkolsun bu önemli detayı söyleseydin söylerdim ki sanaBi fikrim yok ama bence gayet iyi bi artış var iyi gidiyorsun maşallahdarısı başımıza
Ben de sabah sabah hemşireme yazdım tekrar bi bilgi aktarımı yapıyorum size gonapeptyl çatlatma iğnesi hcg yi yükseltmezmiş ovitrelle yükseltirmiş :) çok sevindim kafama çok takılmıştı valla
Şimdi beni etiletleyerek herkes yaşını, transfer bilgisi (1. 2. 3. Gibi), T. Tarihi, T. Adeti, kaçıncı gün embriyosu bilgilerini yazsın tablo yapayım.
Tablo burada nasıl yapılıyormuş buldum.
Tablo nasıl yapılır | Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi Tablo nasıl yapılır
Ya ahahahahaAma aşkolsun bu önemli detayı söyleseydin söylerdim ki sanasen çatlatma iğnesi diyorsun sadece Güzel güzel artsın katlansın değerleriniz
Estağfurullah canim, cumartesi günü insallah. Yarın idrar testini yenileyecegim. İçimi rahatlatan bir kötülük görmek istiyorumGerçekten tek tek dua ediyorum aklımda hep sizde. Ama ben çok unutuyorum yani ne zaman kim kan verecekti doktora gidecekti falan. Sürekli soruyorum o yüzden kusura bakma nolur. Sen ne zaman kan vermeye gideceksin?
Çok iyi bir değer olmuş. Rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin. Birde ilk transfer mi yaşınız kaç acaba?Test sonucum paylaşıyorum, T+9 değerim 337.6 çıktı.
Olmamıştır. Ben mayıs ayında 7.dakikada tuvalete gitmiştim. Bebeğim tutunmuştu. Endişe etme ,hayırlı olsun inşallahArkadaşlar ben transfer oldum da 10 dk sonra tuvalete kalkmak zorunda kaldım çatlayacaktm hatta sedyeden indim tuvalete gittim sizce bir şey olmuşmudr
Aminnnn inşallah korku kapladı içimi sağlıcakla gelsin inşallahOlmamıştır. Ben mayıs ayında 7.dakikada tuvalete gitmiştim. Bebeğim tutunmuştu. Endişe etme ,hayırlı olsun inşallah
Şimdi beni etiletleyerek herkes yaşını, transfer bilgisi (1. 2. 3. Gibi), T. Tarihi, T. Adeti, kaçıncı gün embriyosu bilgilerini yazsın tablo yapayım.
Ayyy düzenle bu yazını nolur. Yanlış mı okuyorum diye defalarca okudum. frekanslara taktım bu araEstağfurullah canim, cumartesi günü insallah. Yarın idrar testini yenileyecegim. İçimi rahatlatan bir kötülük görmek istiyorum
Sakin ol. İdrarı tutmak daha fazla baskı yapıyormuş. Bence iyi yaptınArkadaşlar ben transfer oldum da 10 dk sonra tuvalete kalkmak zorunda kaldım çatlayacaktm hatta sedyeden indim tuvalete gittim sizce bir şey olmuşmudr
İlk transferim evet. 35 yaşındayım. Çok teşekkür ediyorımÇok iyi bir değer olmuş. Rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin. Birde ilk transfer mi yaşınız kaç acaba?
Ayy tövbe estağfurullah klavye yuzunden ne yazmisimAyyy düzenle bu yazını nolur. Yanlış mı okuyorum diye defalarca okudum. frekanslara taktım bu araboşuna korkutma kendini. Benim senin mercimeğinden ümidim tam
Ayy canım massallah değerin cok guzel bence hayırlı uğurlu olsunnTest sonucum paylaşıyorum, T+9 değerim 337.6 çıktı.
Hee iyi bari bak bir bildikleri varmış şükürler olsunBi fikrim yok ama bence gayet iyi bi artış var iyi gidiyorsun maşallahdarısı başımıza
Ben de sabah sabah hemşireme yazdım tekrar bi bilgi aktarımı yapıyorum size gonapeptyl çatlatma iğnesi hcg yi yükseltmezmiş ovitrelle yükseltirmiş :) çok sevindim kafama çok takılmıştı valla
30 yaşındayımŞimdi beni etiletleyerek herkes yaşını, transfer bilgisi (1. 2. 3. Gibi), T. Tarihi, T. Adeti, kaçıncı gün embriyosu bilgilerini yazsın tablo yapayım.
Evet ya ben bugün pelte gibiyim. Uykulu, üşüyorum, yatakta çıkmak istemiyorum. Allahım yavrularımızı bize bağışlaAyy tövbe estağfurullah klavye yuzunden ne yazmisimkoyuluk olmus kotuluk cok teşekkür ederimm canım aslında sanki ilkinden daha iyi tutunmuş gibi geliyor bana hiç bu kadar yorgun ve enerjisiz olmamıştım çünkü bu bize ipucu verebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?