Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Çok teşekkür ederim duanıza ihtiyacım var benım dualarım sizinle hayırlı haberler alalım inşallah hiç bir belirtim yok biraz üzgünüm
Kaçıncı günün bugün? Bir belirtin olması şart değil bence. Biz vücudumuzun sesini fazla dinliyoruz belki de ondan böyle oluyor. Güzel düşün ve olumluya odaklanmaya çalış

Ayy cok guzel ilerlemiş massallah hayırlı olsunn peşinizden gelmek nasip olsun bizlere de dua edin nolur

Ayy cok guzel ilerlemiş massallah hayırlı olsunn peşinizden gelmek nasip olsun bizlere de dua edin nolur
Gerçekten tek tek dua ediyorum aklımda hep sizde. Ama ben çok unutuyorum yani ne zaman kim kan verecekti doktora gidecekti falan. Sürekli soruyorum o yüzden kusura bakma nolur. Sen ne zaman kan vermeye gideceksin?

Bende transferin 6.gunu bugun nedense mutsuz umutsuzum başlarda iyidim ama inşallah iyi olur

Sen testleri hep aynı saatte mi verdin? Bu saat farkı önem arz ediyor mu ki? Bir daha vermeyeceğim ama merak işte yine

Bende transferin 6.gunu bugun nedense mutsuz umutsuzum başlarda iyidim ama inşallah iyi olur
O umutsuzluk çok dalgalı. Bende sabah ve akşam olunca ne oluyor bilmiyorum ama Boule bir mutsuzluk üstüme çöküyor. Progestan ilacınin hormonlar üzerinde yarattığı dengesizlik belki de buna sebep oluyor

Bence var gibi
Canım selam gayet iyi ki değerin önceki kaçtı ? umutsuz olcak bişiy yok herşey yolunda sen hangi noktaya takıldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…