Kaçıncı günün bugün? Bir belirtin olması şart değil bence. Biz vücudumuzun sesini fazla dinliyoruz belki de ondan böyle oluyor. Güzel düşün ve olumluya odaklanmaya çalışÇok teşekkür ederim duanıza ihtiyacım var benım dualarım sizinle hayırlı haberler alalım inşallahhiç bir belirtim yok biraz üzgünüm
Bence de belli olur sizinki. Aynı gün regl olmuştuk sizinle, benim cuma belli olduİnşallah canım yarın gidicem kontrole heralde transfer günüm belli olurUğurlu topiiğimiz herkes pozitiflerini görsün
evet hatırladım sizin kontrolünüz erkendi bendenBence de belli olur sizinki. Aynı gün regl olmuştuk sizinle, benim cuma belli oldu
Transfer gününü saymazsak yarın 9Kaçıncı günün bugün? Bir belirtin olması şart değil bence. Biz vücudumuzun sesini fazla dinliyoruz belki de ondan böyle oluyor. Güzel düşün ve olumluya odaklanmaya çalış
Ayy cok guzel ilerlemiş massallah hayırlı olsunnSelam kızlar ben bugün tekrar kan verdim 333.5
Cuma günü de vermiştim o zaman 154.93 dü . Doktor tekrar kan istemedi ama ben çok merak edip baktırmak istediminşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız burda takip ediyorum grubu birakmiyorum
Gerçekten tek tek dua ediyorum aklımda hep sizde. Ama ben çok unutuyorum yani ne zaman kim kan verecekti doktora gidecekti falan. Sürekli soruyorum o yüzden kusura bakma nolur. Sen ne zaman kan vermeye gideceksin?Ayy cok guzel ilerlemiş massallah hayırlı olsunnpeşinizden gelmek nasip olsun bizlere de dua edin nolur
Bu perşembe inşallahevet hatırladım sizin kontrolünüz erkendi bendensizim ne zaman transferiniz kaçıncı gün embriyosu
Kızlar sizce var mı
Bence var. Ama buraya yönlenen fotoğraflarda görüntü kalitesi cok düşüyor. Sen gözünle o silik çizgiyi daha net görüyorsundur. Transferin kaçındı günündesin?
6 günüBence var. Ama buraya yönlenen fotoğraflarda görüntü kalitesi cok düşüyor. Sen gözünle o silik çizgiyi daha net görüyorsundur. Transferin kaçındı günündesin?
Çok normal o zaman silik çıkması. Bizlerinde öyleydi.6 günü
Hayır estrofeme hala devam ediyorumSonra bıraktınız mı ilaç kullanmayı?
Sen testleri hep aynı saatte mi verdin? Bu saat farkı önem arz ediyor mu ki? Bir daha vermeyeceğim ama merak işte yineSelam kızlar ben bugün tekrar kan verdim 333.5
Cuma günü de vermiştim o zaman 154.93 dü . Doktor tekrar kan istemedi ama ben çok merak edip baktırmak istediminşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız burda takip ediyorum grubu birakmiyorum
O umutsuzluk çok dalgalı. Bende sabah ve akşam olunca ne oluyor bilmiyorum ama Boule bir mutsuzluk üstüme çöküyor. Progestan ilacınin hormonlar üzerinde yarattığı dengesizlik belki de buna sebep oluyorBende transferin 6.gunu bugun nedense mutsuz umutsuzum başlarda iyidim ama inşallah iyi olur
Bence var gibi
Canım selam gayet iyi ki değerin önceki kaçtı ? umutsuz olcak bişiy yok herşey yolunda sen hangi noktaya takıldınTest sonucum paylaşıyorum, T+9 değerim 337.6 çıktı.
Fakat ben 2-2,5 saat gibi erken verdim bugün kan sonucumu. Neden çünkü 4 de uyandım ve yatakta 1 saatten fazla da bekleyemedim. Sizce bu değerimde çok bir değişiklik yaratmış mıdır?
Var var varrKızlar sizce var mı
İnşallah canmVar var varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?