Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Sabah hemşiremle görüşüp benim vurduğum çatlatma iğnesinin hcg yi etkilemediğini öğrenince eşimle kan testi vermeye gittik ama ben hazır değilim dedim ve yolun yarısından dönüp eve döndüm yaptırmadım inanabiliyor musunuz

Yaa bende dicektim ki idrar testi yapsanıza

Yaa bende dicektim ki idrar testi yapsanıza
İdrar yapalım dedi eşim tamam dedim arabayı park edip gelecekti eve . Eve girer girmez aradım onu da çevirdim geri yok alma sakın istemiyorum dayanamazsak kan veririz dedim. Hemşireme yazdjm şimdi ondan destek bekliyorum cevap verecek mi bakalım

Yok ben inanamıyorum nasıl yani geri mi dondün

Klinik gebelik Benim bundan haberim yok kız benim chatgbt demedi bana birsey
Sen testleri hep aynı saatte mi verdin? Bu saat farkı önem arz ediyor mu ki? Bir daha vermeyeceğim ama merak işte yine
Normalde aynı saatte verilmesi gerekiyormuş ama doktor gerek görmedi diye çok takılmadım ilk kan 8bucuktayydi 2.kan 10 -11 gibi falan

Kızlar ben bir şey soracağım size. Bu estrofemi yazdırmak için aile sağlığına gittim fakat buraya kayıtlı olmadığım için yazmadılar o ayrı mesele. Asıl sorum şu aile sağlığının kayınvalideme uzaklığı 15 dk yürüme. Tabi benim 30 dk buldu yürümem. Yaklaşık 45 dk yürüdüm toplam 20 dk yolu. Yani ben yürüyemşyorım. Acayip ağrım oluyor uzun yürüyüşte. Sizin böyle mi?
Abartıyor muyum diyorum yok yani sancı çeke çeke geri geldim resmen. Şimdi yatıyorum daha iyiyim ama bu kadar ağrılı olması normal mi? Ben ne zaman yürüyebileceğlm? İlk defa başıma geliyor anlamıyorum cidden

Ya inanilmazsiniz gerçekten nasil sabrediyorsunn valla helal olsun

Bence abartmiyorsun canim haftasonu esim de hava alalım diye cikartti beni yarim saat sonra dönelim dedim. Hic mecalim yok. Nefesim daralıyor sanki ben bi de astım hastasıyım. İlaçlar stres kolay bir süreç degil. Bence vücut alışınca biraz büyüdüğü zaman normale dönecek. Şimdi cok kucuk ve her sey cok yeni. Basli başına bu kadar ilaç bile her şeyi yapabilir geliyor bana

Bende bugün işe başladım transferden sonra ilk kez çalışıyorum. Çok zorlanıyorum ya belime ağrılar giriyor yoruluyorum uyku basıyor esneyip duruyorum öğlen fitili de mecbur iş yerinde yaptım

Ya inanilmazsiniz gerçekten nasil sabrediyorsunn valla helal olsun
Şuan çok ciddi evin içinde dolanıp duruuyorum eşim nöbeten çıktı izinli şuan hadi karar ver diyor ben hazır değilim çünkü sıfır ya da sıfıra yakın değer çıkarsa ben bu iğnelere fitillere nasıl devam etcem diye düşünüyorum

Çıkmayacak ya neden çıksın benim ümidin tam. Hadi bak nöbetten çıkmış gidin ve öğrenin. Baksana benim değerim 340 oldu neredeyse şeninde baya yükselmiştir. Boşuna bekliyorsun. Şuan nöbetten çıkmış bir eşle kutlama yapmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…