Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Maşallah size. progestan iğneyi de kalçadan kendiniz mi yapıyorsunuz? ya da nereden?

herkese merhabalar, iğnelere nasıl dayanıyorsunuz hanımlar? şikayet etmek istemiyorum ama olacak gibi değil. Her gün iğne zamanı yaklaştıkça stresten mahvoluyorum. Bunun başka bir yolu yok mudur?
Benim iğnem kalçadan ilk zamanlar çok zorladı da bol bol masaj yaptım şimdi bişey hissetmiyorum alıştım vurula vurula alışıyorsun ne zamandır kullanıyorsun

Arkadaşlar transfer sonrası ilaçlar kullanıyorum coraspini unutsak sızce sıkıntı olur mu kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum

Arkadaşlar transfer sonrası ilaçlar kullanıyorum coraspini unutsak sızce sıkıntı olur mu kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum
Günde kaç tane içiyorsun. Coraspin kan sulandırıcı olduğu için çok çok sıkıntı olur mu bilmiyorum yarın içersin

Günde kaç tane içiyorsun. Coraspin kan sulandırıcı olduğu için çok çok sıkıntı olur mu bilmiyorum yarın içersin
Günde bı tane coraspin var dıgerlerını not edıyordum bunu unutmuşum emın olamadım kullanmayayım en iyisi normalde kan sulandırıcı iğne de yapıyorum ıkı adet

Günde bı tane coraspin var dıgerlerını not edıyordum bunu unutmuşum emın olamadım kullanmayayım en iyisi normalde kan sulandırıcı iğne de yapıyorum ıkı adet
Bence doktora sormadan kendi insiyatifinle ilaç bırakma. Kan sulandırıcı çok önemli, iğne kullanıyor olsan bile diye düşünüyorum.

İğneler insanı çok geriyor evet. Bugün 3.doz iğneleri vuruldum (final f ve menopur). İlk iki gün ellerim titredi ama şimdi iyiydi. Alıştım gibi. inşAllah sonucu istediğim gibi olur.

Ben bırakacağım derken hepten sandım ya yok bence ilaçların ayarıyla oynama. Chatgbt e sor belki bir şeyler der bu konuda.
Chatcpt fazla doz alma dedı duzenlı not et dedı yok hepten bırakmam o kadar fazla ılac kalemı var kı kafam allak bullak oldu

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün 3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi

Gayet güzel massallah

Arkadaşlar yeni kişileri tabloya eklemek istedim ama sayfa izin vermiyor. Yeni tablo oluşturmaya çalıştım ona da izin vermedi. Öğrendiğime göre sadece yöneticiler tablo oluşturabiliyormuş. Editörün açtığı 2026 Haziran anneleri sayfasının en başındaki tabloya herhalde kendileri ekleyecekler bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…