Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Bencede kac gündür uykular haram oldu valla bi guzel bir artış ile öğrensem rahatlayacagim
Dizi izle bari en azından sürükleyici bişiyler. Ben remote çalışıyorum resmen ben bile bir haftadır doğru düzgün çalışamadım ortada daha bişiy yok

Düştük bu bataklığa resmen

Dizi izle bari en azından sürükleyici bişiyler. Ben remote çalışıyorum resmen ben bile bir haftadır doğru düzgün çalışamadım ortada daha bişiy yok

Düştük bu bataklığa resmen
Var ya bizim bütün stresimizi çektin daha ttansfer olmadan ya güya kore dizisine başlayacaktim olmadı bol bol kitap okumaya çalışıyorum bugün okula gidip geldim zaten. Biraz yürüdüm falan bir sey kalmamış pek bende inşallah iyiye alamettir artik yerleşmiş keyif yapiyordur

Ahahah olsun yahu kaderdaşız biz bluetoothlandık artık

Bence de keyif moduna geçsinler artık çok zorlamasınlar yahuu. Benim de annem geldi memleketten o bile sıkıldı evde. İzmirdeyim ben git çık gez diyorum hava mis oturdu benle beraber overthinkliyo

Hahha sıra da bizim yün yorgan ile gece gecirmemiz
Bence hazir vakit varken cikin gezin insan bunalıyorum evde ki ben evde vakit geçirmeyi sevmeme rağmen son ana kadar arkadaşlarımla buluştum iyiki de oyle yapmisim

Hahha sıra da bizim yün yorgan ile gece gecirmemiz
Bence hazir vakit varken cikin gezin insan bunalıyorum evde ki ben evde vakit geçirmeyi sevmeme rağmen son ana kadar arkadaşlarımla buluştum iyiki de oyle yapmisim
Evet bu akşam da hastanede olacağım su serum zımbırtısını taktırcam çıkıp gezesim gelişyo da akşamları yok iğne yok fitil hayda geri dönüyorum eve..
Sakıza giidcektim hafta sonu geçen haftalarda hesaplamadan tarihleri bilet aldımdı, belki oraya kaçarım dicem ama transfer sonrası oluyo hemen riskli olabilir gibi

Çok yakın olursa riskli olabilir gerçekten, Tabbim emeklerimizin karşılığını versin ya

Yaaa inanılmaz sevindim inanılmaz mutlu oldum. Korkudan girip bakamadım topiğe. Yazmışsın sonunda. Arkadaşım çok mutlu oldum senin adına katlanarak artsın dilerim değerlerin. Senin kuş üzümün minnoş bir kız çocuğu olabilir mi acaba ya neden bilmiyorum öyle hissediverdim şimdi de

Bence transfer sonrası hiç olan yapma. Ben ilk defa daha bugün bira daha rahat edebildim. Neden bilmiyorum fakat bugün ağrılarım neredeyse yok. Yok oldu her şey

Nereye gitti bu ağrılar batmalar bilmem neler? Bak sende böyleymişsin. Bende böyleyim. Umarım dediğin gibi keyifçi bebelerdir

Nereye gitti bu ağrılar batmalar bilmem neler? Bak sende böyleymişsin. Bende böyleyim. Umarım dediğin gibi keyifçi bebelerdir
Yani benim sizden biraz erken gitmiş oldu ama olsun . Kitty de bugun senin gibiydii hayirli sonuç aldi bak en azından biraz yürüyüş yapabildimm gerçi hava da açık belki modum o yüzden yukselmistir
Sen ne zaman tekrarlayacaksin testii

Hakikaten he tüm stresimizi çekti şimdi sıra bizde. Biz çekeceğiz. Doya doya çekeriz

Sağlıkla gelsin hiç farketmez

Hayaller hayatlar canikom. Benimkiler cumartesi bana anne Bostanlı barlar sokağında October fest gibi bişey yapacaklarmış sen seversin gidelim mi diyorlar yok annecim ben ayağımı burktum araba bile kullanamıyorum baksana ben gelemem dedim. Seneye bebeğinle git arkadaşım sakıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…