Bu süreçleri stressiz geçiren nirvanaya ulaşmıştırÇok şükür cok sevindim gözümüz aydinbana stres zararlı diyen arkadaşın stresten gözüne uyku girmemiş bu arada Aminn dualarınıza kabul olsun onlar artik hamiş duası cunku
BencedeBu süreçleri stressiz geçiren nirvanaya ulaşmıştır
Dizi izle bari en azından sürükleyici bişiyler. Ben remote çalışıyorum resmen ben bile bir haftadır doğru düzgün çalışamadım ortada daha bişiy yokBencedekac gündür uykular haram oldu valla bi guzel bir artış ile öğrensem rahatlayacagim
Var ya bizim bütün stresimizi çektin daha ttansfer olmadanDizi izle bari en azından sürükleyici bişiyler. Ben remote çalışıyorum resmen ben bile bir haftadır doğru düzgün çalışamadım ortada daha bişiy yok
Düştük bu bataklığa resmen
Ahahah olsun yahu kaderdaşız biz bluetoothlandık artıkVar ya bizim bütün stresimizi çektin daha ttansfer olmadanya güya kore dizisine başlayacaktim olmadı bol bol kitap okumaya çalışıyorum bugün okula gidip geldim zaten. Biraz yürüdüm falan bir sey kalmamış pek bende inşallah iyiye alamettir artik yerleşmiş keyif yapiyordur
Hahha sıra da bizim yün yorgan ile gece gecirmemizAhahah olsun yahu kaderdaşız biz bluetoothlandık artık
Bence de keyif moduna geçsinler artık çok zorlamasınlar yahuu. Benim de annem geldi memleketten o bile sıkıldı evde. İzmirdeyim ben git çık gez diyorum hava mis oturdu benle beraber overthinkliyo
Evet bu akşam da hastanede olacağım su serum zımbırtısını taktırcam çıkıp gezesim gelişyo da akşamları yok iğne yok fitil hayda geri dönüyorum eve..Hahha sıra da bizim yün yorgan ile gece gecirmemiz
Bence hazir vakit varken cikin gezin insan bunalıyorum evde ki ben evde vakit geçirmeyi sevmeme rağmen son ana kadar arkadaşlarımla buluştum iyiki de oyle yapmisim
Çok yakın olursa riskli olabilir gerçekten, Tabbim emeklerimizin karşılığını versin yaEvet bu akşam da hastanede olacağım su serum zımbırtısını taktırcam çıkıp gezesim gelişyo da akşamları yok iğne yok fitil hayda geri dönüyorum eve..
Sakıza giidcektim hafta sonu geçen haftalarda hesaplamadan tarihleri bilet aldımdı, belki oraya kaçarım dicem ama transfer sonrası oluyo hemen riskli olabilir gibi
Yaaa inanılmaz sevindim inanılmaz mutlu oldum. Korkudan girip bakamadım topiğe. Yazmışsın sonunda. Arkadaşım çok mutlu oldum senin adınaBen geldim
8.gün 120
10.gün 265
Şükürler olsun
Ama akşamdan beri sıfır uyku, ve stres içindeyim. Saatime göre kalp atış ortalamam 98.çok yüksek. Fazla gerilmişim. Ben. Çok şükür şimdi kediciklerimi yatağa doldurup 2 saat uyuyacağım. Biraz kendime geleyim. Anormal stres yapmışım hala ellerim titriyor.
Bu topik2 çok güzelLütfen hepimiz pozitif olalım Allah'ım. Gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin, yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Bence transfer sonrası hiç olan yapma. Ben ilk defa daha bugün bira daha rahat edebildim. Neden bilmiyorum fakat bugün ağrılarım neredeyse yok. Yok oldu her şeyEvet bu akşam da hastanede olacağım su serum zımbırtısını taktırcam çıkıp gezesim gelişyo da akşamları yok iğne yok fitil hayda geri dönüyorum eve..
Sakıza giidcektim hafta sonu geçen haftalarda hesaplamadan tarihleri bilet aldımdı, belki oraya kaçarım dicem ama transfer sonrası oluyo hemen riskli olabilir gibi
Nereye gitti bu ağrılar batmalar bilmem neler? Bak sende böyleymişsin. Bende böyleyim. Umarım dediğin gibi keyifçi bebelerdirVar ya bizim bütün stresimizi çektin daha ttansfer olmadanya güya kore dizisine başlayacaktim olmadı bol bol kitap okumaya çalışıyorum bugün okula gidip geldim zaten. Biraz yürüdüm falan bir sey kalmamış pek bende inşallah iyiye alamettir artik yerleşmiş keyif yapiyordur
Yani benim sizden biraz erken gitmiş oldu ama olsun . Kitty de bugun senin gibiydii hayirli sonuç aldi bakNereye gitti bu ağrılar batmalar bilmem neler? Bak sende böyleymişsin. Bende böyleyim. Umarım dediğin gibi keyifçi bebelerdir
Hakikaten he tüm stresimizi çektiVar ya bizim bütün stresimizi çektin daha ttansfer olmadanya güya kore dizisine başlayacaktim olmadı bol bol kitap okumaya çalışıyorum bugün okula gidip geldim zaten. Biraz yürüdüm falan bir sey kalmamış pek bende inşallah iyiye alamettir artik yerleşmiş keyif yapiyordur
Evet evet inşallah heo beraber anneler grubuna geçeceğiz ve kese randevusu bekleyecegiz allahin izniyleHakikaten he tüm stresimizi çektişimdi sıra bizde. Biz çekeceğiz. Doya doya çekeriz
Bence bu grubun ismini değiştirelim değişiyorsa. Bu grup güzel dolu dolu. Diğer grupta çıt uokEvet evet inşallah heo beraber anneler grubuna geçeceğiz ve kese randevusu bekleyecegiz allahin izniyle
Etmezmiyim hep dua ediyorumÇok şükür cok sevindim gözümüz aydinbana stres zararlı diyen arkadaşın stresten gözüne uyku girmemiş bu arada Aminn dualarınıza kabul olsun onlar artik hamiş duası cunku
Yok baksana onda da rahat yok. 2 gün sonra arttı mı, kese oldu mu kalp attı mı? Yemin ediyorum 2 ay rahat yok. Buna da şükürBencedekac gündür uykular haram oldu valla bi guzel bir artış ile öğrensem rahatlayacagim
Biz açmadık ya değiştiremeyizBence bu grubun ismini değiştirelim değişiyorsa. Bu grup güzel dolu dolu. Diğer grupta çıt uok
Sağlıkla gelsin hiç farketmezYaaa inanılmaz sevindim inanılmaz mutlu oldum. Korkudan girip bakamadım topiğe. Yazmışsın sonunda. Arkadaşım çok mutlu oldum senin adınakatlanarak artsın dilerim değerlerin. Senin kuş üzümün minnoş bir kız çocuğu olabilir mi acaba ya neden bilmiyorum öyle hissediverdim şimdi de
Hayaller hayatlar canikom. Benimkiler cumartesi bana anne Bostanlı barlar sokağında October fest gibi bişey yapacaklarmış sen seversin gidelim mi diyorlarEvet bu akşam da hastanede olacağım su serum zımbırtısını taktırcam çıkıp gezesim gelişyo da akşamları yok iğne yok fitil hayda geri dönüyorum eve..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?