- 25 Eylül 2025
- 129
- 20
- 13
- 26
Benim taze transfer ilk defa bu iğneyi yapacam seç progestonSabah iğnesini sabah ne zaman yapıyorsanız o saatte yapıp gidin transfere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim taze transfer ilk defa bu iğneyi yapacam seç progestonSabah iğnesini sabah ne zaman yapıyorsanız o saatte yapıp gidin transfere
Ben sabah 9 da iğnemi yapıp 1.43 de transfer yapılmıştı .Benim taze transfer ilk defa bu iğneyi yapacam seç progeston
Aç tok farketmiyor sanırımBen sabah 9 da iğnemi yapıp 1.43 de transfer yapılmıştı .
İnşallah sizin tutmuşturBen sabah 9 da iğnemi yapıp 1.43 de transfer yapılmıştı .
Evet 4 tane embriyo var dedi4 embriyo çıkmış sanırım ama dediklerine göre.Güzel gayet![]()
Benim de 4 tane.1 tanesi transfer edildi.Evet 4 tane embriyo var dedi
Ne zaman yapıldı sizin sonuç ne olduBenim de 4 tane.1 tanesi transfer edildi.
Benim de 4 tane.Evet 4 tane embriyo var dedi
7 ekimde transfer oldu.Bugün kan vercem inşallah.Ne zaman yapıldı sizin sonuç ne oldu
Ya ne güzel umarım pozitif sonuçlar alırsınız .evde test yaptınız mı hiçBenim de 4 tane.
7 ekimde transfer oldu.Bugün kan vercem inşallah.
İnşallah.Test yapmadım hiç belirti hissetmiyorum pek ama bakalım nasipYa ne güzel umarım pozitif sonuçlar alırsınız .evde test yaptınız mı hiç
merhaba sizi konunuzdan biliyorum bahçecideydiniz di mi suan sanırım aynı yerdeyiz yarın transferim var benim de alper beydeyim. Umarım bu sefer poz alırısnız , alırızMerhaba kızlar. Benim de ikinci denemem.30 ekimde çift embriyo 5.gun transfer edilecek.
İlk deneme başarısız oldu. Hatta pek ilaç kullanmamıştım ilkinde. Şimdi farklı bir yerdeyiz, ve birsuru hap verdi doktor. Umarım bu şekilde tutar. Daha önce bu hapları çoğunu kullanmadım çünkü.
Umarım herkes tez zamanda kavuşur bebeklerine![]()
Sonucu bize de yazın belli olunca çok merak ettim:)İnşallah.Test yapmadım hiç belirti hissetmiyorum pek ama bakalım nasip![]()
Hayır 10. Ve 12 gün değerleri arasında 2 kat üzeri artış varsa istemiyor doktorlar. Örneğin 10.gün değerin 150 geldi. 12.gün değerin 400 geldi. Tamam bir daha kan vermene gerek yok diyorlar. Benim öyle olmuştu.Canim 14.günde istemeleri kesin mi ? Hangi degeri gördükten sonra istemezler mesela üçüncüsünübenim kan vermem sıkıntılı da ondan soruyorumm
Hmm anladım. Yarın bir daha kan verecegim o zaman guzel artmis olursa bir daha vermeme gerek kalmayacak dimi ? Dün hemsireme sorduğum da bi cuma gunu verin de sonra daha verme işi var bitmesine daha var falan diyince kafam karıştı da.Hayır 10. Ve 12 gün değerleri arasında 2 kat üzeri artış varsa istemiyor doktorlar. Örneğin 10.gün değerin 150 geldi. 12.gün değerin 400 geldi. Tamam bir daha kan vermene gerek yok diyorlar. Benim öyle olmuştu.
Valla bazı doktorlar 3.yü görmek istiyor, benimki istemiyor.Hmm anladım. Yarın bir daha kan verecegim o zaman guzel artmis olursa bir daha vermeme gerek kalmayacak dimi ? Dün hemsireme sorduğum da bi cuma gunu verin de sonra daha verme işi var bitmesine daha var falan diyince kafam karıştı da.
Mesela dün benim 242 cikti ya yarin verdiğimde de 500 geldi. 500 den sonra bir daha kan vermeme lüzum var mi ?
Anladimm teşekkür ederimmValla bazı doktorlar 3.yü görmek istiyor, benimki istemiyor.
sizin 242 kaçıncı günde çıktı ? :)Hmm anladım. Yarın bir daha kan verecegim o zaman guzel artmis olursa bir daha vermeme gerek kalmayacak dimi ? Dün hemsireme sorduğum da bi cuma gunu verin de sonra daha verme işi var bitmesine daha var falan diyince kafam karıştı da.
Mesela dün benim 242 cikti ya yarin verdiğimde de 500 geldi. 500 den sonra bir daha kan vermeme lüzum var mi ?
9.gündesizin 242 kaçıncı günde çıktı ? :)
aiiyy harika, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun dilerim. Belirgin bir belirtiniz var mıydı? Her kadında farklı elbette -sadece merak ettim :)))9.günde![]()