- 31 Ağustos 2025
- 444
- 309
- 18
- 44
Evet bugün 13.30 da vereceğim. Rabbim sen büyüksün.Anladimm teşekkür ederimmsiz bugün nu verecektiniz sonuncuyu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün 13.30 da vereceğim. Rabbim sen büyüksün.Anladimm teşekkür ederimmsiz bugün nu verecektiniz sonuncuyu
Çok teşekkür ederimm Aminn heoimiz icinn yani yoktu sadece goguslerim hassas o kadar :) ama transferden sonra bel ağrım sırt ağrım oldu halsizligim oldu ama bir kaç gün sonra geçti. Sadece şu an çabuk yoruluyorum ama o da ilaçlardan da olabilir bence :) sen ne durumdasinnaiiyy harika, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun dilerim. Belirgin bir belirtiniz var mıydı? Her kadında farklı elbette -sadece merak ettim :)))
Evet ya ben gunler sonra rahat bi uyku uyuyabilirim bugün de yarının stresi sardıEvet bugün 13.30 da vereceğim. Rabbim sen büyüksün.çok stresli işler bunlar. Manevi olarak farkında değiliz belki ama olacak mı, olmayacak mı, ha oldu, ah düştü, vah olmadı derken çok yıpranıyoruz. Kocalar destek olmalı valla. Psikolojimiz iyi değil
![]()
Kan veremedim biraz geç gitmişim kan vermek için ama test aldım erken gebelik testi. Negatif malesef.Zaten hiçbir şey hissetmiyordum.Sonucu bize de yazın belli olunca çok merak ettim:)
Kan testi en garantisi bence benim gibi sabah yaptırmayın. En idael zamanı Chatgbt sanırım 7-10 arası değil demişti geçen gün banakızlar, bugün 9. günüm kan testi versem mi çok kararsızım. yoksa yarını mı beklesem. idrar testi daha hiç yapmadım. İkinci testi mutlaka aynı saatte mi vermek gerekiyor?
Ya hayırlısı olsun sizin için herseyin bir zamanı var demek miKan veremedim biraz geç gitmişim kan vermek için ama test aldım erken gebelik testi. Negatif malesef.Zaten hiçbir şey hissetmiyordum.
Ben testimi dün akşam başka yerde verdim cumartesi sabah tekrar çağırdı doktor tedavi gördüğüm merkezde yapmak için hiç böyle bişey demedi yarın gidip akşam yine aynı yerde versem mi ne kadar fark eder kiEvet aynı yer ve aynı saat şart. Bence 9 a kadar beklemişsim yarın 10.günün sabahı ver. Sonra 12 ve 14. Gün verir strese girmeden kese bekleme sürecine geçersin inşallah![]()
Kan vermeden kendini üzme. Testte çıkmayıp kanda pozitif görende çok var moralini hemen bozma benceKan veremedim biraz geç gitmişim kan vermek için ama test aldım erken gebelik testi. Negatif malesef.Zaten hiçbir şey hissetmiyordum.
Ayni laboratuvar olsun istiyorlar canim dun ben verince de normalde cumartesi kliniğe gidecektim ama cumartesi gunu aynı yerde tekrarlayıp sonuc icin arayın beni dedilerBen testimi dün akşam başka yerde verdim cumartesi sabah tekrar çağırdı doktor tedavi gördüğüm merkezde yapmak için hiç böyle bişey demedi yarın gidip akşam yine aynı yerde versem mi ne kadar fark eder ki
Tekrar mesaj attım asistana bana hiç bahsetmedi böyle bişeyden cumartesi gelin yazdı acaba yarın mı tekrarlasam cumartesi mi cumartesi 3. Gün oluyorAyni laboratuvar olsun istiyorlar canim dun ben verince de normalde cumartesi kliniğe gidecektim ama cumartesi gunu aynı yerde tekrarlayıp sonuc icin arayın beni dediler
Pazartesi yine de bir kan vermeyi düşünüyorum zaten 20'si kan vermem istenmişti. Ama ilaçları bıraksam mı ki onu bilemedim.Kan vermeden kendini üzme. Testte çıkmayıp kanda pozitif görende çok var moralini hemen bozma bence
doktorunuzun belirttiği tarihte kan testi vermeden hiçbir ilacınızı bırakmayın bence.Pazartesi yine de bir kan vermeyi düşünüyorum zaten 20'si kan vermem istenmişti. Ama ilaçları bıraksam mı ki onu bilemedim.
gün içinde alt karnıma kramplar giriyor bazen hemen geçiyor sonra, hafif uykulu gibiyim ama psikolojik de olabilir ama bakalım. :))) en hayırlısı kolaylıkla olsun inşallahÇok teşekkür ederimm Aminn heoimiz icinn yani yoktu sadece goguslerim hassas o kadar :) ama transferden sonra bel ağrım sırt ağrım oldu halsizligim oldu ama bir kaç gün sonra geçti. Sadece şu an çabuk yoruluyorum ama o da ilaçlardan da olabilir bence :) sen ne durumdasinn
Bırakmayın negatif olduğu kesin değil.Pazartesi yine de bir kan vermeyi düşünüyorum zaten 20'si kan vermem istenmişti. Ama ilaçları bıraksam mı ki onu bilemedim.
Siz sorun bi teyit edinTekrar mesaj attım asistana bana hiç bahsetmedi böyle bişeyden cumartesi gelin yazdı acaba yarın mı tekrarlasam cumartesi mi cumartesi 3. Gün oluyor
Ben bilmiyorum canim benden istenmemistiHanımlar ilaçlı protokolde rahim hazırlığı yapılıyor. Yarın trasnfer günü dondurulmuş 3. gün. Bugün progesteron istedi doktor. Kaç olmalı ki ideal seviyede olsun? Daha cıkmadı sonuç
çıktı mıııEvet bugün 13.30 da vereceğim. Rabbim sen büyüksün.çok stresli işler bunlar. Manevi olarak farkında değiliz belki ama olacak mı, olmayacak mı, ha oldu, ah düştü, vah olmadı derken çok yıpranıyoruz. Kocalar destek olmalı valla. Psikolojimiz iyi değil
![]()
Sordum farketmiyor dedi cumartesi gideceğim dua edin banada artmış olsun birlikte sevinelim yineSiz sorun bi teyit edin