• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Anladimm teşekkür ederimm 🥰siz bugün nu verecektiniz sonuncuyu
Evet bugün 13.30 da vereceğim. Rabbim sen büyüksün. 🤲 çok stresli işler bunlar. Manevi olarak farkında değiliz belki ama olacak mı, olmayacak mı, ha oldu, ah düştü, vah olmadı derken çok yıpranıyoruz. Kocalar destek olmalı valla. Psikolojimiz iyi değil 🤣😍

aiiyy harika, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun dilerim. Belirgin bir belirtiniz var mıydı? Her kadında farklı elbette -sadece merak ettim :)))
Çok teşekkür ederimm Aminn heoimiz icinn yani yoktu sadece goguslerim hassas o kadar :) ama transferden sonra bel ağrım sırt ağrım oldu halsizligim oldu ama bir kaç gün sonra geçti. Sadece şu an çabuk yoruluyorum ama o da ilaçlardan da olabilir bence :) sen ne durumdasinn

Evet bugün 13.30 da vereceğim. Rabbim sen büyüksün. 🤲 çok stresli işler bunlar. Manevi olarak farkında değiliz belki ama olacak mı, olmayacak mı, ha oldu, ah düştü, vah olmadı derken çok yıpranıyoruz. Kocalar destek olmalı valla. Psikolojimiz iyi değil 🤣😍
Evet ya ben gunler sonra rahat bi uyku uyuyabilirim bugün de yarının stresi sardı 😅😅 guzel haberini bekliyoruzz yarin da arkandan geleceğim insallahh

kızlar, bugün 9. günüm kan testi versem mi çok kararsızım. yoksa yarını mı beklesem. idrar testi daha hiç yapmadım. İkinci testi mutlaka aynı saatte mi vermek gerekiyor?
Kan testi en garantisi bence benim gibi sabah yaptırmayın. En idael zamanı Chatgbt sanırım 7-10 arası değil demişti geçen gün bana

M mavi2025 selam yorumlar 2k üstünde gösteriyor. Grubun ismini değiştirsek mi? Grup baya aktife ilerliyor çünkü. Bir cıgynuz haziran bir çocuğumuz temmuz annesi olacak. 2026 Haziran temmuz anneleri diye değiştirebilirsin sanki. Transfer sürecinden çoğumuz çıktık ve çıkıyoruz çünkü

Evet aynı yer ve aynı saat şart. Bence 9 a kadar beklemişsim yarın 10.günün sabahı ver. Sonra 12 ve 14. Gün verir strese girmeden kese bekleme sürecine geçersin inşallah 🙏
Ben testimi dün akşam başka yerde verdim cumartesi sabah tekrar çağırdı doktor tedavi gördüğüm merkezde yapmak için hiç böyle bişey demedi yarın gidip akşam yine aynı yerde versem mi ne kadar fark eder ki

Ben testimi dün akşam başka yerde verdim cumartesi sabah tekrar çağırdı doktor tedavi gördüğüm merkezde yapmak için hiç böyle bişey demedi yarın gidip akşam yine aynı yerde versem mi ne kadar fark eder ki
Ayni laboratuvar olsun istiyorlar canim dun ben verince de normalde cumartesi kliniğe gidecektim ama cumartesi gunu aynı yerde tekrarlayıp sonuc icin arayın beni dediler

Ayni laboratuvar olsun istiyorlar canim dun ben verince de normalde cumartesi kliniğe gidecektim ama cumartesi gunu aynı yerde tekrarlayıp sonuc icin arayın beni dediler
Tekrar mesaj attım asistana bana hiç bahsetmedi böyle bişeyden cumartesi gelin yazdı acaba yarın mı tekrarlasam cumartesi mi cumartesi 3. Gün oluyor

Kan vermeden kendini üzme. Testte çıkmayıp kanda pozitif görende çok var moralini hemen bozma bence
Pazartesi yine de bir kan vermeyi düşünüyorum zaten 20'si kan vermem istenmişti. Ama ilaçları bıraksam mı ki onu bilemedim.

Çok teşekkür ederimm Aminn heoimiz icinn yani yoktu sadece goguslerim hassas o kadar :) ama transferden sonra bel ağrım sırt ağrım oldu halsizligim oldu ama bir kaç gün sonra geçti. Sadece şu an çabuk yoruluyorum ama o da ilaçlardan da olabilir bence :) sen ne durumdasinn
gün içinde alt karnıma kramplar giriyor bazen hemen geçiyor sonra, hafif uykulu gibiyim ama psikolojik de olabilir ama bakalım. :))) en hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah

Hanımlar ilaçlı protokolde rahim hazırlığı yapılıyor. Yarın trasnfer günü dondurulmuş 3. gün. Bugün progesteron istedi doktor. Kaç olmalı ki ideal seviyede olsun? Daha cıkmadı sonuç

çıktı mııı 🤩🥹🥹

Back
X