• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Herkese selamlar; burası ne kadar kalabalık böyle 🤗 ben de ayın 14ünde transfer oldum. 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Biri 8-2, biri 8-1 kalitesinde. Testi doktorum 27sinde istedi.
Güzel haberi al inşallah 😇 8-2 8-1 tam olarak ne oluyor ? benim 3. gün 8 hücreliler o kadarını biliyorum sadece

ben beklerim diye düşünüyorum şimdilik evde test yaparım mı bilemiyorum yaparım heralde stokladım 5 tane yalancı pozitif çıkaranlardan 🤣 şaka bi yana durabilirsem kan günümü beklicem 3. gün ya benim kaç günüm 29 u mu olur ?
Ben 3.gunu 8.gun akşamında hayalet bir sekilde gormustum🤭😅

Evet arandım. Ve regli oldum hatta bu zaman diliminde. 15 inde regli oldum. 13-14 gün içinde en geç yanıma gel transfer sürecine başlayacağız dedi. Ben çünkü şuan da yurtdışındayım. 27 eylüle aldım biletimi 29 eylülde doktorumun yanında olacağım. Şimdi sabah öğle akşam olmak üzere bir ilaca başladım.

Yumurtalarımdan da 8 tanesi donduruldu.

5. Gün 8 emb(2+2+2+2) donduruldu. Kaliteleri( 4BA 3AB 4BB 3BB 4BC 3CC 2BB EBLC)

29 eylülde tedavim başlayacak muhtemelen 4 ekimde de transfer olacağım.

Yumurtalarım tutarsa hangi tarih baz alınacak? Son regli mi? Transfer tarihi mi?
Sonucunuz nedir ??

Tabikii :) 11.30 da olacak da bugün istenen değer düşük geldi gibi bana ondan biraz overthinkliyorum suan düştüm bataklığa. Progesteron 15 cıkmış bugün millet 30-50 falan diyor dondurulmuşta gezindim de bi eskilerde 🥸
benim de dondurulmuş 16,88 değerle transfer yaptılar doktorum da değerin iyi dedi

Herkese selamlar; burası ne kadar kalabalık böyle 🤗 ben de ayın 14ünde transfer oldum. 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Biri 8-2, biri 8-1 kalitesinde. Testi doktorum 27sinde istedi.
hayırlı olsun🌸 ben de sizden bir gün önce akşam oldum transfer benim test günüm de 22 si 🤗 ağrınız vs oldu mu?

Ben neden uyuyamıyorum ya. Sabah sabah merak ettim. progestan kalça iğnesi kullanan var mı? Fiyat olarak hem daha ıygun hemde koruyuculuğu çok daha iyimiş. Ama çok acıtıyor diyorlar. O acıyla nasıl baş ederim bilemedim. Kullanan var mı aramızda

Tabikii :) 11.30 da olacak da bugün istenen değer düşük geldi gibi bana ondan biraz overthinkliyorum suan düştüm bataklığa. Progesteron 15 cıkmış bugün millet 30-50 falan diyor dondurulmuşta gezindim de bi eskilerde 🥸
Benim neden çok az çıkmış ya 0.2 çıkmış. Transferden 5 gün önce bakılmış ama benimkine bir daha da bakılmamış. 29 eylülde baktırmışım 4 ekimde transfer işte

Kızlar, dün transfer oldum :) Tedaviye Şubatta başlamıştık, haziranda anca opu olabildi, transfere de yeni gelebildim. Aylardır heyecanla beklediğim bir şeydi bu ama şimdi çook hissizim 🥺 sanki bir şey değişmemiş gibi. Tamam oldu da noldu yani modunda dolaşıyorum. Sizce anormal mi bu?

Kızlar, dün transfer oldum :) Tedaviye Şubatta başlamıştık, haziranda anca opu olabildi, transfere de yeni gelebildim. Aylardır heyecanla beklediğim bir şeydi bu ama şimdi çook hissizim 🥺 sanki bir şey değişmemiş gibi. Tamam oldu da noldu yani modunda dolaşıyorum. Sizce anormal mi bu?
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle onun orada sana tutunduğunu hayal et güzel pozitif düşünmeye çalış 🥰

Ben neden uyuyamıyorum ya. Sabah sabah merak ettim. progestan kalça iğnesi kullanan var mı? Fiyat olarak hem daha ıygun hemde koruyuculuğu çok daha iyimiş. Ama çok acıtıyor diyorlar. O acıyla nasıl baş ederim bilemedim. Kullanan var mı aramızda
Ben kalçadan kullanıyorum progestan 50 mg hergün 2 ampül olmak üzere. Vurulurken hiç acıtmıyor sonrasında hafif baskı hissediyorsun bende yorumları okuyup çok korkmuştum ama öyle aman aman bir acısı yok fiyatıda bir kutusu içinde 5 ampül var 350 gibi bişey galiba

İğneyi vurulmadan önce avucunda ısıt. Yağlı bir iğne. O zaman rahat oluyor. Topak ve morluk, ağrı olmuyor. Ben her gün göbekten progestan Dex 25 mg, 2 günde 1 kalçadan progesteron 50 mg vuruluyorum

Bende uyuyamıyorum canim namazdan sonra hiç 🥲 hadi bana dua edelim bu sabah icin🤲🥰
Bu arada o iğneyi daha önce vurdurdum ama bende cok acitmisti sonra üzerine otururken falan ağrı yapmisti ama tercih senin tabiii

Bende uyuyamıyorum canim namazdan sonra hiç 🥲 hadi bana dua edelim bu sabah icin🤲🥰
Bu arada o iğneyi daha önce vurdurdum ama bende cok acitmisti sonra üzerine otururken falan ağrı yapmisti ama tercih senin tabiii
Doktora sormadım henüz ama daha uygun olması sebebiyle kalçaya geçeyim diyorum. Koruyuculuğu da daha fazlaymış. Haftada 2 kere dex olana para vermekten bezdim yani.

Back
X