- 4 Şubat 2016
- 270
- 210
- 103
Yok canım. Oo baya şanslısın vallaGöbek hiç yok mu sende de? Bende doktoruma yasayım birazdan. Kayınvalidemin evindeyim zaten kadın hemşire. Yapsın işte bana da akşamları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım. Oo baya şanslısın vallaGöbek hiç yok mu sende de? Bende doktoruma yasayım birazdan. Kayınvalidemin evindeyim zaten kadın hemşire. Yapsın işte bana da akşamları
Umarım canım , Amin. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Çabalarımz karşılıksız kalmasın inşallah.Çok teşekkür ederim umarım sizin embriyonuz sağlıkla tutunur size her şey kolaylık ve güzellikle olsun sizin için![]()
Aiyyy minikkuşşşşSelam teyzeler![]()
Maşallah ohKizlar 9.gün 242 11.gün 561 geldi elhamdulillahh![]()
Çok şükürKizlar 9.gün 242 11.gün 561 geldi elhamdulillahh![]()
Çok güzel bi sabah oluyor maşallah maşallahKizlar 9.gün 242 11.gün 561 geldi elhamdulillahh![]()
Yaaaa çok güzel bir haber bu çok sevindim senin adına. Bebeğin bak sıkı sıkı nasıl da tutunmuş annesine. Bende kan verdim bugünKizlar 9.gün 242 11.gün 561 geldi elhamdulillahh![]()
Benim ilk transferimde 3.gün embriyosuydu. 10 gün 1.2 gelmişti. Doktor ilaçları bıraktırdı negatif demişti bana. Sen yine de doktoruna sor. Rabbim inşallah bir sonraki seferde kolaylıkla evladına kavuşmayı nasip eder sana.Herkese merhaba 7 ekimde 3.gün embriyo transferi oldum 8 hücreli 1.kalite olduğu söylendi ve 19 ekimde test vermemi istedi doktorum. Bugün 10.günüm ben dayanamayıp kan verdim ve 0.33 olduğunu gördüm çok üzgünüm çok ağlıyorum. Sizce pazar gününe kadar artma olma ihtimali var mı ?
Gerçekten de çok güzelÇok güzel bi sabah oluyor maşallah maşallah![]()
Çok şükür, çok sevindim.Kizlar 9.gün 242 11.gün 561 geldi elhamdulillahh![]()
Selam teyzeler![]()
Ne durumdasın? Ne zaman gireceksin bebeklerini almaya?Maşallah ohAllahım tamamına erdirsin canımcımm
İrade konusunda sanırım grubu arkama aldım, sürüklüyorumYaaaa çok güzel bir haber bu çok sevindim senin adına. Bebeğin bak sıkı sıkı nasıl da tutunmuş annesine. Bende kan verdim bugünsonra da söz verdim kendime bir daha vermemek adına
![]()
Yaaa dün karnım falan epey ağrıyınca kendi kendimi gaza getirip sabah kan vermeye gittimİrade konusunda sanırım grubu arkama aldım, sürüklüyorum![]()
Grubun ilk uktrason fotoğrafı gelmişSelam teyzeler![]()