• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Selam teyzeler 🤣🧿🙏🏻

Eklentiler

• 20251017_094215.webp
    20251017_094215.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 60
Çok teşekkür ederim umarım sizin embriyonuz sağlıkla tutunur size her şey kolaylık ve güzellikle olsun sizin için 🙏🏻
Umarım canım , Amin. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Çabalarımz karşılıksız kalmasın inşallah.🤲

Herkese merhaba 7 ekimde 3.gün embriyo transferi oldum 8 hücreli 1.kalite olduğu söylendi ve 19 ekimde test vermemi istedi doktorum. Bugün 10.günüm ben dayanamayıp kan verdim ve 0.33 olduğunu gördüm çok üzgünüm çok ağlıyorum. Sizce pazar gününe kadar artma olma ihtimali var mı ?
Benim ilk transferimde 3.gün embriyosuydu. 10 gün 1.2 gelmişti. Doktor ilaçları bıraktırdı negatif demişti bana. Sen yine de doktoruna sor. Rabbim inşallah bir sonraki seferde kolaylıkla evladına kavuşmayı nasip eder sana. 🙏

Yaaaa çok güzel bir haber bu çok sevindim senin adına. Bebeğin bak sıkı sıkı nasıl da tutunmuş annesine. Bende kan verdim bugün 🙈 sonra da söz verdim kendime bir daha vermemek adına 😂
İrade konusunda sanırım grubu arkama aldım, sürüklüyorum 😁

Back
X