• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Şimdi transferi olan arkadaşlarıma birkaç sorum olacak:

1- kıyafet değişiyoruz mu transfer esnasında önlük vs mi giyiyoruz yoksa kendi kıyafetlerimizle eşofman

Ben de bırakamıyorum zaten stresli bi süreç azaltayım diyorum işte elimden geldiğince. Ben de aynı ya birebir aynı şeyler hissediyoruz hemen bi tribe girmece :) Tiryakilik zor da işte ama stres yapmak da daha sakıncalı diye sigara konusunda rahatlatıyorum ben kendimi :)
Önlük veriyorlar ama bana üstün kalabilir demişti üst tarafımı hiç çıkarmamıştım.
Sigarayı bende tedaviden önce 2 pakete yakın içiyordum başlayınca bir kestim bir daha ağızıma sürmedim aklıma geliyo bazen ama stres yapmıyorum çocuğum doğsun da sağlıkla başka bişey önemli değil 🥰

Ben geçen düşük olanda 1 kadeh rose içmiştim transferden önce. 🤣 yumurta toplama da içmiştim Funda hocam ben şarap içtim birazcık 3 kadeh kadar dedim. O da birşey olmaz ben oğluma hamileymişim bilmiyordum neler neler içtim demişti 🤣
Ben de belki içerim birazcık hemen ucundan 🤣

11 saatmi 😱 bana 1,5 saatte 250 ml gidecek dediler tup bebek dr um. Siz nerde takdirdiniz? Tuo bebek merkezindemi yoksa nirmal bir hastanemi?
O 250 ml serum değil canım. 250 ml serum un içine sadece 4 ml Clinoleic ekliyorlar. Tabi zaten izotonik seruma eklenince O da bembeyaz oluyor ya sanki serum veriyormuşuz gibi 1,5 saat sürüyor.
Takılan şeyin üzerinde yazana dikkat et.

O 250 ml serum değil canım. 250 ml serum un içine sadece 4 ml Clinoleic ekliyorlar. Tabi zaten izotonik seruma eklenince O da bembeyaz oluyor ya sanki serum veriyormuşuz gibi 1,5 saat sürüyor.
Takılan şeyin üzerinde yazana dikkat et.
Sizin aldiginiz boyle mi peki birde izotonik serum var bende. 6FD21467-5585-4F8F-86CB-DC668B3E0866.webp

Sizin aldiginiz boyle mi peki birde izotonik serum var bende. Eki Görüntüle 3659850
Aynen. 1000 ml izotonik serum un içinden 250 öl boşaltılıyor. Clinoleic in içinden 20 ml lik en büyük enjektör ile 250 ml serum çekilip izotonik serumun içine karıştırılıp seyreltildikten sonra, saniye de 1 damla olacak şekilde veriliyor. O da 5 saat sürüyor

Back
X