Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Doktoruma sordum çok bey bir şekilde hayır gerek yok dedi şimdi sormadan yaptırsam sonucumı kime göstericem

Şuraya yerleşeyim :) opu sonrası ilk reglim geçti 2.yi bekliyorum 23 24 eylül gibi olacağım regl ile başlayacağız.
Merhaba benimde 2. Adetim aynı tarihlerde bekleniyor ve transfer hazırlıklarına başlanacak 20 Eylül civarı sanırım gecikmezse.:) şuan adetim 2 gün geçti ama ilk yumurta toplamada ikinci adeti 6 gün geç olmuştum bu da tahmini 20 si gibi olacak .

Merhaba, benim de transfer tarihim 29 eylül. başlığa uygun oluyor sanırım ekim sayılır eylül sonu da :)
2 embriyo konulacak biri 2 bb diğeri 4aa
23 ünde muayene olacağım gebelik aşısı yapılacak eğer rahim kalınlığında sıkıntı yoksa transfer tarihim 29 eylül. Reglinin 3. Günü rahim kalınlığı 2,5 mm idi doktor şuan her şey istediğimiz gibi ama bilemedim umarım sıkıntı çıkmaz.

Gebelik aşısı nedir

Periyoduma göre 23 yada 24ünde olmam lazım ginera kullanıyorum 17sinde son hapı alacağım kutu bittikten sonra 2 ila 4 gün sonra regl olmam gerekiyormuş bu durumda da 19 21 civarı olmam gerekir kafam karışık :))

Gebelik aşısı nedir
rahim içine yapılan embriyo tutunma şansını arttıran bi ilaçmış. şansı %1-2 de olsa arttıran her şeyi deniyoruz. embriyo yapıştırma da yaptıracağım. gebelik aşısını da önce anestezili dediler ben rahim filmini de anestezili çektirdiğim için sonra çok masraf oluyor diye sulu ultrasonda dayanabildiğin gibi dayanırsan anestezisiz yapılır denildi ama bu arada transfer kesinlikle anestezili(sedasyon) olacakmış. bunu da bilmiyordum

Merhaba transfer neden anestezili olacak ben 2 defa oldum ikisinde de anestezi vermediler merak ettim

Merhaba transfer neden anestezili olacak ben 2 defa oldum ikisinde de anestezi vermediler merak ettim
inan ki bende bilmiyorum Acıbadem Bülent Tıraş'a gidiyorum. ben de çok şaşırdım bir kaç sene önce bi arkadaşım tüp bebek tedavisi oldu aynı yerde ona da anestezi verilmemiş. hem doktorun hem benim konforum için olduğu söylendi. bir de ben çift rahimliyim bunun da etkisi var mı bu duruma bilmiyorum.

Olabilir inşallah güzel olur tedavi tedavi sonuçlarında çift çift bebişleriniz olsun.

Sisli memorial 2 embriyo transferi genelde yapmiyo siz nasil ikna ettiniz bende istiyorum 2 embriyo ama semra hanim sen onu unut dedi direk onunu kapadi

Merhaba herkese histereskopi olanlar opudan ne kadar sonra oldunuz? Birde transfer histereskopiden ne kadar sonra yapıldı bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Genelde rahimde şekil bozukluğu varsa, dengesiz kalınlaşma varsa, perde vs gibi bir durum varsa gerekli rotuslarla rahme müdahale ediliyor. Ayrıca kamera sistemiyle direkt içeri girdikleri için polip, yapışıklık vs gibi ultrasonda göremediği bir şey varsa daha net görülüyor. Eğer hiçbir sorun yoksa da histereskopi ile rahme çizik atılıyor. Böylelikle tutunmayı arttırıyorlar. Kısacası iyi bir şey aslında. Sadece tek dezavantajı varmış. İşlem sonrası yapışıklık oluşma ihtimali varmış. Bana öyle dedi doktorum. Bu yapisikligin sebebi nedir nasıl olması engellenir yada neden oluşur bulamadım ben. Makina fln farkından mi el becerisinden mi kaynaklı bilmiyorum. O yüzden iyice araştırıp güvenilir bir yere yaptırın imkanınız varsa.

Pazartesi histereskopi günüm adetin 21. Günü gel dediler sanırım transfer hazirliginda başlayacağız oda 5 elime denk geliyor bu arada doğum kontrol hapı kullaniyorum 2.gun başladım opudan sonraki adette 21.gun gideceğim ama ne yapacaklar bir fikrim yok

Periyoduma göre 23 yada 24ünde olmam lazım ginera kullanıyorum 17sinde son hapı alacağım kutu bittikten sonra 2 ila 4 gün sonra regl olmam gerekiyormuş bu durumda da 19 21 civarı olmam gerekir kafam karışık :))
Ben herhangi bir ilaç kullanmıyorum kendiliğinden gelmesini bekliyorum . İlaç vermedi doktor

Merhaba bende 10 Eylül'de opu oldum ne durumdasınız aradilarmi hiç transferiniz ne zaman olacak belli mi
Evet arandım. Ve regli oldum hatta bu zaman diliminde. 15 inde regli oldum. 13-14 gün içinde en geç yanıma gel transfer sürecine başlayacağız dedi. Ben çünkü şuan da yurtdışındayım. 27 eylüle aldım biletimi 29 eylülde doktorumun yanında olacağım. Şimdi sabah öğle akşam olmak üzere bir ilaca başladım.

Yumurtalarımdan da 8 tanesi donduruldu.

5. Gün 8 emb(2+2+2+2) donduruldu. Kaliteleri( 4BA 3AB 4BB 3BB 4BC 3CC 2BB EBLC)

29 eylülde tedavim başlayacak muhtemelen 4 ekimde de transfer olacağım.

Yumurtalarım tutarsa hangi tarih baz alınacak? Son regli mi? Transfer tarihi mi?

Merhabalar bende ekimde transfer olacağım 2 regl bekledim Zoladex iğne oldum doğum kontrol kullandım bıraktım pazartesi günü Estrofem ve coraspin başlayacağım 10 ekimde de transfer dedi doktorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…