Dönemlerimiz aynı gibi hayırlısıyla. Bizim doktor alttan ultrasonla direk dedi ki %80 ohss var sende. Başta inanmadım yabi dedim acaba hastane politikası mı bu? Ama doktorum dedi ki bir kaç muayene sonrası yumurtalar geliştikçe , sende kesin var ohss bu şartlar altınsa transfer yapamam. Ya yoksa dedim. E2 de belli olacak her şey ama kesin var yoksa mesleğimi bırakacağım söz veriyorum diye diye bu günlere geldikvalla benim doktor ben korkmayayım diye ohss olduysam da söylemedi benimde e2 6.000 di 22 yumurta toplandı bir hafta ağrım oldu bıçak saplaması gibi 6.gün Regl oldum bir sonraki regldw yani Ekim sonunda transfer düşünüyor kafam allak bullak oldu
Bana regli döngüm normal olabilir çok kanaman olursa korkma dedi. Bana kimse regli olacağımı söylemdi. Opu sonrası regli döngüsü değişiyor mu?valla benim doktor ben korkmayayım diye ohss olduysam da söylemedi benimde e2 6.000 di 22 yumurta toplandı bir hafta ağrım oldu bıçak saplaması gibi 6.gün Regl oldum bir sonraki regldw yani Ekim sonunda transfer düşünüyor kafam allak bullak oldu
Dönemlerimiz aynı gibi hayırlısıyla. Bizim doktor alttan ultrasonla direk dedi ki %80 ohss var sende. Başta inanmadım yabi dedim acaba hastane politikası mı bu? Ama doktorum dedi ki bir kaç muayene sonrası yumurtalar geliştikçe , sende kesin var ohss bu şartlar altınsa transfer yapamam. Ya yoksa dedim. E2 de belli olacak her şey ama kesin var yoksa mesleğimi bırakacağım söz veriyorum diye diye bu günlere geldikben çok daralttım tabi bu süreçte sevgili doktorumu. Normalde ilk regli döngüsü geçirecektim, diğerini de geçirmem lazımdı sonra kasım ortası gibi transfer yapacaktı. Ama ekim ortası için ikna ettim. Umarım her şey yolunda gider de transfer işlemim gerçekleşir tabi sizinde öyle. Ben çok sabırsızım ama tüp bebekte sabır çok önemliymiş
Benim doktorum cihan Karadağ. Benim Opu da 10 Eylül yani dün oldu. Şimdi yarın hastaneden aranırım sanırım dimi yada doktorum arar diye düşünüyorum yumurtalıklar işe bilgi vermek için. 2 embriyo transferi olacak bana. Belki ikiz tutarbende öyle doktorum şok benim sorularla sizin hangi doktordu ?
Bu arada benim 3 Eylül Opu oldu muhtemelen Ekim sonu gibi transfer de olur. Önümüzdeki hafta sonu HSG çekileceğim daha o varsabırsızlık benim göbek adım ya maalesef. Kendimi planlar yaparken buluyorum şu ay hamile kalsam şu ay doğar şöyle yaparım böyle yaparım diye Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah en en kısa sürede sağlıkla kavuşuruz meleklerimize
Bir sebep söylemedi her kadının 3/4 şansı olur biz embriyoyu transfer edene kadar takip edebiliriz sonrasını edemeyiz neden tutmadı tam şundandır diyemem dedi.kimyasal oldu en büyük sebebi embriyonun genetik olarak sağlıklı olmamasıymış. herhangi bir değişiklik de yapmayacakmış pgt yapılabilirdi ama donmuş embriyoda zararlı olabiliyor diye izin vermedi. sizin sebep neydi?
Bildiğim kadarıyla Opu sonrası Regl oluyor normal o ayın reglisiBenim doktorum cihan Karadağ. Benim Opu da 10 Eylül yani dün oldu. Şimdi yarın hastaneden aranırım sanırım dimi yada doktorum arar diye düşünüyorum yumurtalıklar işe bilgi vermek için. 2 embriyo transferi olacak bana. Belki ikiz tutarşimdi opudan sonra regli oluyormutuz? Doktorum regldem 18 gün sonra gel dedi çünkü
Oluyorsun hatta doktor bana erken olabilirsin dedi ben bir hafta sonda regl oldum.Benim doktorum cihan Karadağ. Benim Opu da 10 Eylül yani dün oldu. Şimdi yarın hastaneden aranırım sanırım dimi yada doktorum arar diye düşünüyorum yumurtalıklar işe bilgi vermek için. 2 embriyo transferi olacak bana. Belki ikiz tutarşimdi opudan sonra regli oluyormutuz? Doktorum regldem 18 gün sonra gel dedi çünkü
Öyleymiş. Bugün kontrol randevum vardı. Doktorum yarında olabilirsin haftaya da nu zamanı gerçekten tahmin edemiyoruz. Regli olunca 2. Gün başlayacağım ilacı yazdı reçeteye çünkü Türkiye de olmayacağız bu süreçte. 12. Gün burada bekliyor olacağım dedi. Heyecanla gün sayıyorumOluyorsun hatta doktor bana erken olabilirsin dedi ben bir hafta sonda regl oldum.
evet net bir sebep söylemiyorlar en kısa zamanda yüzümüz gülsün inşallahBir sebep söylemedi her kadının 3/4 şansı olur biz embriyoyu transfer edene kadar takip edebiliriz sonrasını edemeyiz neden tutmadı tam şundandır diyemem dedi.
Ben ben bennnnEkim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim, Opu bitti 3. Gündeyim. Regl sonrasındaki reglmde yani ekim ayında transfer planlanıyor. Benimle aynı takvime ekimde kimler var?
Bu testi devlette mi yaptırdınız ? Bir de tüp bebeğin aşamasında istendi benim doktorum henüz bu konudan bahsetmedi amakızlar selam bu katil hücre panelini yaptırdım sonuç çıktı anlayan var mı K Kittylovers sen bence biraz biliyosun gibi :)
yok özel labta yaptırdım. Benim de bahsetmedi acıkcası ben kendi isteğimle yaptırdım. Sordum önce gerek yok dedi ben yaptırcam dedim iyi yaptır dediBu testi devlette mi yaptırdınız ? Bir de tüp bebeğin aşamasında istendi benim doktorum henüz bu konudan bahsetmedi ama
Ya neden olabilecek tüm riskleri görmek istemiyorlar anlamıyorumyok özel labta yaptırdım. Benim de bahsetmedi acıkcası ben kendi isteğimle yaptırdım. Sordum önce gerek yok dedi ben yaptırcam dedim iyi yaptır dedigpt ye sordum bi grup natural killer yüksek cıktı ama doktor yorumu ne olur bilemem
canım ben izmirde bi laba yaptırdım 6 bin . düzen lab a gidiyormuş. şehrinde varsa direk oraya yaptır bence. transferden önce yaptırdım. İşte bunlar hep ileri tetkikmiş olmazsa ya da kayıp olursa bakıyılarmış falan da ben basabildiğim bütün tuşlara basıyorum gerisi kısmet nasipYa neden olabilecek tüm riskleri görmek istemiyorlar anlamıyorumbu süreç çok yıpratıcı her seferinde başlamak zor bende soracağım. Transferden önce mi yaptınız ? Bir de ortalama ne kadardır maliyet
Ben de CD56 , CD16, CD158, CD8 bakılmıştı. Benim CD 158 değerim yüksek çıktı. Senin testte yükseklik değil aksine düşüklük var. Detaylı kan testi de yaptırmışmıydın? Hemogram ve hormon testi. Onunla beraber yorumlarlar herhalde. Yüksek olunca bağışıklık yüksek olduğu için baskılansın, normal değerlerde devam etsin diye intralipid serum ve bağışıklık baskılayıcı veriliyor prograf, prednol gibi. Senin tam aksi. Yüksek değil düşük rahimdeki öldürücü hücre oranı. İnşallah umarım bu kullağa iyi geldiği gibi daha iyi birşeydirkızlar selam bu katil hücre panelini yaptırdım sonuç çıktı anlayan var mı K Kittylovers sen bence biraz biliyosun gibi :)
Kesinlikle forumda yazılan her sayfayı okumaya çalışın ve negatif sonuçlanınca ne demişler ne istemişler bir fikriniz oluşuyor. En azından bu testlerin hepsini ilk başta yaptırınca 1 umut, 2 zaman ve 3 para kaybı olmayacak inşallah. Ben 5.transferimi olacağım ekim ayında. Ben kaybettim sizler kaybetmeyin inşallahYa neden olabilecek tüm riskleri görmek istemiyorlar anlamıyorumbu süreç çok yıpratıcı her seferinde başlamak zor bende soracağım. Transferden önce mi yaptınız ? Bir de ortalama ne kadardır maliyet
Merhaba bende 10 Eylül'de opu oldum ne durumdasınız aradilarmi hiç transferiniz ne zaman olacak belli miBenim doktorum cihan Karadağ. Benim Opu da 10 Eylül yani dün oldu. Şimdi yarın hastaneden aranırım sanırım dimi yada doktorum arar diye düşünüyorum yumurtalıklar işe bilgi vermek için. 2 embriyo transferi olacak bana. Belki ikiz tutarşimdi opudan sonra regli oluyormutuz? Doktorum regldem 18 gün sonra gel dedi çünkü
valla benBen de CD56 , CD16, CD158, CD8 bakılmıştı. Benim CD 158 değerim yüksek çıktı. Senin testte yükseklik değil aksine düşüklük var. Detaylı kan testi de yaptırmışmıydın? Hemogram ve hormon testi. Onunla beraber yorumlarlar herhalde. Yüksek olunca bağışıklık yüksek olduğu için baskılansın, normal değerlerde devam etsin diye intralipid serum ve bağışıklık baskılayıcı veriliyor prograf, prednol gibi. Senin tam aksi. Yüksek değil düşük rahimdeki öldürücü hücre oranı. İnşallah umarım bu kullağa iyi geldiği gibi daha iyi birşeydir❤
çok teşekkür ederim yorumun içinBen de CD56 , CD16, CD158, CD8 bakılmıştı. Benim CD 158 değerim yüksek çıktı. Senin testte yükseklik değil aksine düşüklük var. Detaylı kan testi de yaptırmışmıydın? Hemogram ve hormon testi. Onunla beraber yorumlarlar herhalde. Yüksek olunca bağışıklık yüksek olduğu için baskılansın, normal değerlerde devam etsin diye intralipid serum ve bağışıklık baskılayıcı veriliyor prograf, prednol gibi. Senin tam aksi. Yüksek değil düşük rahimdeki öldürücü hücre oranı. İnşallah umarım bu kullağa iyi geldiği gibi daha iyi birşeydir❤
Transfer öncesi yaptırdın en önemlisi bu. İnşallah önemli değildir o ufak yükseklik ve herşey istediğin gibi olurvalla ben
çok teşekkür ederim yorumun içinvalla detaylı tam kan yaptırmıştım. hormon da doktorun istediği kadar. Yarın bi atayım sorayım ona da gpt de bi grup hücre saldırgan yüksek falan diyo ben hiç anlamadım bu panelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?