• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Merhaba hanımlar 6 aylık deneme sonucunda hamile kaldım şu an 6 aylık gebeyim son ay yaptıklarım sayesinde gebe kaldım sizlere yardımcı olmak istiyorum eğer sağlık olarak bir probleminiz yoksa olay sadece ve sadece psikolojik sizlere yardımcı olmak isterim bana sorular sorabilirsiniz!!!!
Hayrlısyla al kucagına inşallah canm bende sorun yok esımde varmı bılmyrm gıtmesı şart ikna etmem lazım çok zor bı süreç gercekten

9 ay oldu canm ama 9 yıl gbı oldu sanki bak bu saat oldu uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor sanki çıkmazın içindeyim gibi bu defa çok başka üzüldüm bekledım test yapmadım ama sonuç yine hüsran😔
Çok iyi anlıyorum canım bende aynı durumdayım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🥹bildiğin bi problem vs varmı canım

Benim de 4 gün gecikti son adetim ama geçen ayda öyle oldu ilk kez genelde düzenlidir ama yarım saat önce reglim başlamış sanki hafif kan gelmiş 3 senedir deniyorum nir tedavi uygulamadım ama benim amh 0.93 yaş 36 😔

Benim de 4 gün gecikti son adetim ama geçen ayda öyle oldu ilk kez genelde düzenlidir ama yarım saat önce reglim başlamış sanki hafif kan gelmiş 3 senedir deniyorum nir tedavi uygulamadım ama benim amh 0.93 yaş 36 😔
Stres kaynaklı gecıkyr veya erken gelyr regl canm çok etkısı var stresn malesef

Back
X