- 4 Şubat 2016
- 270
- 210
- 103
Senden de bekliyorum ultrason fotoğrafıGrubun ilk uktrason fotoğrafı gelmişçerçeveletip duvara as annesi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden de bekliyorum ultrason fotoğrafıGrubun ilk uktrason fotoğrafı gelmişçerçeveletip duvara as annesi
![]()
Vajinal baktı dimi? Karından mı? Şuan nerdeyse 2000 civarında benim değerim de. Doktorumla konuştum pazartesi gel dedi ama ben 24 ekimde gitmeyi planlıyorum. Heyecanımı kontrol altında tutabilirsemSenden de bekliyorum ultrason fotoğrafı![]()
Canım vajinadan baktı ama öyle hiç kanama falan birsey olmadı çok rahat oldu kan istemedi benim şuan kaç bilmiyorumVajinal baktı dimi? Karından mı? Şuan nerdeyse 2000 civarında benim değerim de. Doktorumla konuştum pazartesi gel dedi ama ben 24 ekimde gitmeyi planlıyorum. Heyecanımı kontrol altında tutabilirsem![]()
valla girmiş olmam lazımdı acaip sıkıştım söyledim de bekliyorum halaNe durumdasın? Ne zaman gireceksin bebeklerini almaya?
Kanama zatwn o onda gelmiyor ki sonradan olabiliyor ama olmayadabiliyor. Zaten o aletin rahime kadar gidebildiğini sanmıyorum. Ama ben %5 bile olsa riske atmak istemiyorum. Gideyim keseler varsa göreyim kalp atışı varsa duyuyaım tekrar tekrar ultrasona girmeyeyim diyorum.Canım vajinadan baktı ama öyle hiç kanama falan birsey olmadı çok rahat oldu kan istemedi benim şuan kaç bilmiyorum![]()
20-25 dk sonra hemşire geldi artık tuvalete gidebiliriz dedi. Doktorum yarım saat sonra kalkarsın demişti fakat benim çok tuvaletim gelmişti ve hemşirenin dediği şekilde yapmıştımne kadar yatırdılar sizi transferden sonra ve idrara ne zaman çıkabilicem suan tek düşündüğüm bu cünkü
Sakin ol. Transfere gitmenle çıkman bir olacak zaten benim 5-6 dk falan sürdü sanırım. Hemen bitti. Başta biraz tuhaf oluyor transfer başlangıcı. Sakin olmaya çalış oraya yattığında tuvaletin falan gelmeyecek aklına zaten. Sonrasında da ilahi bir güçle bekleyeceksinvalla girmiş olmam lazımdı acaip sıkıştım söyledim de bekliyorum hala
Çok teşekkür ederim aminBenim ilk transferimde 3.gün embriyosuydu. 10 gün 1.2 gelmişti. Doktor ilaçları bıraktırdı negatif demişti bana. Sen yine de doktoruna sor. Rabbim inşallah bir sonraki seferde kolaylıkla evladına kavuşmayı nasip eder sana.![]()
Yok iyi yaptın canım. Benimde geceden beri ağrım var. Ben yarın iğne vurulurken kan veririm yine. Stres içinde geçirtmem günlerimiYaaa dün karnım falan epey ağrıyınca kendi kendimi gaza getirip sabah kan vermeye gittim![]()
Çok şükürT+13 den bildiriyorum
T+5 18.27
T+7 110, 1
T+9 317.6
T+11 626.7
T+13 1730
Bence artık herşey normal seyrinde ilerliyor diye düşünebilirim dimi? Ben de ultrason çıktısını görmeden rahat edemeyeceğim sanırım
20 dk sonra tuvaletr gittim ben. Çok sıkıştıysan birazını yapmalısın. Aşırı sıkışık olmane kadar yatırdılar sizi transferden sonra ve idrara ne zaman çıkabilicem suan tek düşündüğüm bu cünkü
Düşük Bi ihtimaldir o daKanama zatwn o onda gelmiyor ki sonradan olabiliyor ama olmayadabiliyor. Zaten o aletin rahime kadar gidebildiğini sanmıyorum. Ama ben %5 bile olsa riske atmak istemiyorum. Gideyim keseler varsa göreyim kalp atışı varsa duyuyaım tekrar tekrar ultrasona girmeyeyim diyorum.
Çok teşekkür ederimmYaaaa çok güzel bir haber bu çok sevindim senin adına. Bebeğin bak sıkı sıkı nasıl da tutunmuş annesine. Bende kan verdim bugünsonra da söz verdim kendime bir daha vermemek adına
![]()
Ohh hosgeldinn hayırlı olsunn hiç ayrilmayinn nasilsinnBebişleri aldım tuvalete de çıktım rahatladım![]()
Ayy hadi ultrason fotoğrafları gelsin siraaylaVajinal baktı dimi? Karından mı? Şuan nerdeyse 2000 civarında benim değerim de. Doktorumla konuştum pazartesi gel dedi ama ben 24 ekimde gitmeyi planlıyorum. Heyecanımı kontrol altında tutabilirsem![]()
Hadi hayirlisi olsun canımBebişleri aldım tuvalete de çıktım rahatladım![]()
E ama pozitif sonuç sadece değer rakibe muhtaç henüz yükselip yükselmeyeceği kesin değil ama tıbben gebelik oluşmuş7 ekimde transfer oldum bugün 10.gun kan 5.8 kızlar negatif değil mj