- 11 Nisan 2025
- 826
- 323
- 18
- 34
amin canımm iyiiym eve geçiyom işte umarım dan dan hareket etmem ben biraz bu konuda tırsıyorum da hayırlısı artık tutunsunlar inşallahOhh hosgeldinn hayırlı olsunn hiç ayrilmayinn nasilsinn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canımm iyiiym eve geçiyom işte umarım dan dan hareket etmem ben biraz bu konuda tırsıyorum da hayırlısı artık tutunsunlar inşallahOhh hosgeldinn hayırlı olsunn hiç ayrilmayinn nasilsinn![]()
sağol kusummHadi hayirlisi olsun canım![]()
Aa transferin oldu mu canım Rabbim hayırlı haberler aldırtsınBebişleri aldım tuvalete de çıktım rahatladım![]()
oldu canım şükür bakalım artık beklemedeyizAa transferin oldu mu canım Rabbim hayırlı haberler aldırtsın![]()
Hastane evin direk karşısında. Ama ilk doktoruma gitmek istiyorum o çok uzakta 1 saat 15 dk dalan bu evden. O yüzden bekleyebiliyorum şuanda. Ah doktorum yakında olsa evde kimse beni evde tutamazdıDüşük Bi ihtimaldir o dasabredebiliyosan bravo sana. Hastane yakın olsaydı duramazdın bence o da Bi etken
![]()
Ay hadi gözünaydın. Sağlıkla büyüsün annelerine sıkı sıkı tutunsunlar miniklerBebişleri aldım tuvalete de çıktım rahatladım![]()
Bende Dan Dan Dan diye hareket edeceğim diye çok korkuyordum. Ama edemiyorsun ya bir şeyler öyle hareket etmeni engelliyor sanki. Benim 2. Günden itibaren çok ağrım vardı hatta ilk günde. Başta o yaptıkları operasyondan sandım ama hiç geçmedi ki hala da devam yani. Bir geçiyor sonra bir baslıuor. Nasılsın şuan da? Önde oturup kemerini hoş tutup yatış pozisyonunda gidiyorsun dimi?amin canımm iyiiym eve geçiyom işte umarım dan dan hareket etmem ben biraz bu konuda tırsıyorum da hayırlısı artık tutunsunlar inşallah![]()
Hayırlı olsunBebişleri aldım tuvalete de çıktım rahatladım![]()
Bu ağrılar neden böyle? Yani normal mi? Tamam progestan falan diyoruz da kimisi gayet hayatına devam ediyor. Çok mu hassasım diyorum ama yok yani baya ağrı oluyor olduğunda. Direk yatağa yatırıyorYok iyi yaptın canım. Benimde geceden beri ağrım var. Ben yarın iğne vurulurken kan veririm yine. Stres içinde geçirtmem günlerimi![]()
Müthiş değerlerT+13 den bildiriyorum
T+5 18.27
T+7 110, 1
T+9 317.6
T+11 626.7
T+13 1730
Bence artık herşey normal seyrinde ilerliyor diye düşünebilirim dimi? Ben de ultrason çıktısını görmeden rahat edemeyeceğim sanırım
Aynı o durumdayım dün geceden beri. Ama ondan önce 2 gün hiçbir şeyim yoktu hatta kotumun önü bile kapanmıştı teste giderkenBu ağrılar neden böyle? Yani normal mi? Tamam progestan falan diyoruz da kimisi gayet hayatına devam ediyor. Çok mu hassasım diyorum ama yok yani baya ağrı oluyor olduğunda. Direk yatağa yatırıyor
oldu canım şükür bakalım artık beklemedeyizAa transferin oldu mu canım Rabbim hayırlı haberler aldırtsın![]()
arkada yatarak geldim . şimdi evde yatıcam işte de ben duramam da sıkılırım bi kalkıp gezinmek isterimBende Dan Dan Dan diye hareket edeceğim diye çok korkuyordum. Ama edemiyorsun ya bir şeyler öyle hareket etmeni engelliyor sanki. Benim 2. Günden itibaren çok ağrım vardı hatta ilk günde. Başta o yaptıkları operasyondan sandım ama hiç geçmedi ki hala da devam yani. Bir geçiyor sonra bir baslıuor. Nasılsın şuan da? Önde oturup kemerini hoş tutup yatış pozisyonunda gidiyorsun dimi?
İlk 12 hafta diyor gruptakilerNe kadar süre iğne devam ediyor bir türlü aşamadım iğne mevzusunuoksapar da iğne herhalde
Bizim senle aynı gidiyor. Senin kan verdiğin gün sanırım benimde hiç bir hissiyatım yoktu. Hatta sürekli görüşlere baskı yapıyordum acaba acıyor mu diyeAynı o durumdayım dün geceden beri. Ama ondan önce 2 gün hiçbir şeyim yoktu hatta kotumun önü bile kapanmıştı teste giderkenama şimdi yine şiş ve ağrı var. Yatıyorum. Korkudan hiç kalkmıyorum
![]()
hiç kalkıp gezinme. 2 gün kaplumbağa formunda ol. Tuvalet dışında pek bir şey yapma. Doktorum bana 2 gün istirahat et sonra hayatına devam edebilirsin demişti fakat ben edemedimoldu canım şükür bakalım artık beklemedeyizteşekkür ederim
arkada yatarak geldim . şimdi evde yatıcam işte de ben duramam da sıkılırım bi kalkıp gezinmek isterimbenim hiç ağrım yok acıkcası sıfır değişiklik suan. O an sadece minik bi acı oldu o da spekulumdan falan yani
![]()
hiç kalkıp gezinme. 2 gün kaplumbağa formunda ol. Tuvalet dışında pek bir şey yapma. Doktorum bana 2 gün istirahat et sonra hayatına devam edebilirsin demişti fakat ben edemedimay seni de aramızda görmek çok güzel. Sanki ben oldum transfer
![]()
Yok yok hiç endiselenme sen istemsiz kendini sakinacaksin zatenamin canımm iyiiym eve geçiyom işte umarım dan dan hareket etmem ben biraz bu konuda tırsıyorum da hayırlısı artık tutunsunlar inşallah![]()
İnşallah seni de kocaman bir pozitif olarak listeye yazacağızValla geldim de inşallah pozitiflerimle de gelirim
Her kişide farkında olmadan tekrar aynı heyecanı yaşıyoruz di mi bu süreç cidden değişik
![]()
Normal sanırım. Şöyle düşünüyorum normal Gebeliklerde de böyle ağrı sancı oluyordur. Onu adet olacağız sanıp ona yoruyoruz, önemsemiyoruz. Sonra adet geçirmesinden dolayı gidip test yaptırıp hamileliği öğreniyoruz.Bizim senle aynı gidiyor. Senin kan verdiğin gün sanırım benimde hiç bir hissiyatım yoktu. Hatta sürekli görüşlere baskı yapıyordum acaba acıyor mu diyesonra Allah dedi herhalde al sana ağrı o zaman. Şimdi de yatırdı yatağa. Normal olduğunu bilsem oh diyeceğim bebeklerim bunlar ama daha öncekilerde hiç böyle ağrılarım olmadı benim ya. Mide bulantısı falan da uok. Hafif bazen Çakır keyif gibi başım donuyor.