Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bellavie woman verdi doktorumKızlar probiyotik kullananınız var mı vajinal flora dengesi için
yaaa nasıl güzel bir olay. Çok sevindim şu an bunu okuduğum için. Allah razı olsun.Şimdi size kendi deneyimimden bahsedeceğim. Belki umut olur. Kuzenim doktor benim. En küçük oğlum doğduğunda bağlattığımı biliyor 1 ay sonra aradı ve bağlattım diye güvenme dedi. Korunmaya devam edin dedi. Bende neden öyle diyorsun abla dedim. Doktor bir arkadaşı uzun yıllar çocukları olmuyor diye tüp bebek tedavisi yaptırıyorlar ve ikizleri oluyor. Sonra doktora diyor ki hocam bizim iki tane çocuğumuz oldu bağlayın siz kordonları diyor ve doğum esnasında kordonları bağlanıyor. Ve kadın 1 sene sonra yeniden hamile kalıyor. Tüp bebeksiz ikizlerden tam 1 sene sonra hemde.
6 sene önce duyduğuma göre kuzenimin arkadaşı o zaman tahminen 42 yaşında olması gerekiyordu. Çünkü 12 yaş büyük benden kuzenim. Yani bu çok enteresan ama gerçek bir olay.
Yıllarca olmuyor bebekleri, tüp bebek tedavisiyle ikizlerine kavuşuyorlar ve daha ikizler 1 yaşını yeni doldurmuşken, kader kordonları bağlı falan demiyor ve arkadaşı yeniden hamile kalıyor. Oldu mu oluyor yani
İnşAllah güzel bir haber gelecek. Rabbim sağlıkla kolaylıkla versin tez vakitte versin. Amin amin amin.Kanı verdim 2 saat dediler. Dua edin nolur![]()
Onu çok duydum bende ama siz ne aşamada kullandınız acaba ben doktora sormadım henüz ama kullanmak istiyorumBellavie woman verdi doktorum
Ben her gün kefir iciyorumKızlar probiyotik kullananınız var mı vajinal flora dengesi için
Bende mutlaka kefir orman meyveleri ile smoothie yapıyorum ama acaba ekstra alsam faydalı olur mu diye düşündümBen her gün kefir iciyorum![]()
Pgt sonucu belli olunca transfere hazırlık için başlatmıştı doktor. Onun yanında bir de redostim verdiOnu çok duydum bende ama siz ne aşamada kullandınız acaba ben doktora sormadım henüz ama kullanmak istiyorum
40 yaş üstüyüm ama bu 5.denemem. Sizin probleminiz neydi?Grupta 40 yaş ve üstü tüp bebek tedavisi olan ve hemen hamile kalan varmı acaba? Tek atımlık kurşunum var tutunmazsa çok üzülürüm gerçekten.
Eczanede çalışıyorum canımEvet ya onu nasil yaptin valla helal olsunnerede calisiyorsunn
İş yeri kız bura minder ne arasinAh ya çok zor hakikaten. Fitil atıp oturmayı dene böyle arkaya yaslanarak. Arkana minder falan mı alsan acaba
Sebepsiz infertilite. Hiçbir sorun yok. Ne eşimde ne bende problem yok ama olmuyor.40 yaş üstüyüm ama bu 5.denemem. Sizin probleminiz neydi?
Niye o kadar geç yaCumartesi günü![]()
Ayy kolay gelsin canimmEczanede çalışıyorum canımlavaboda Bi şekilde hallettim sonra sandalyeye ayaklarımı uzattım yarım saat
![]()
Sabah ile daha doğru olur canim. Ama testin fazlaysa 3 saat falan tutup deneyebilirsin bence cikabilirKızlar T+7.günüm kaset testi akşam yapsam da doğru sonuç çıkar mı sabah idrarıyla mı daha doğru olur
Çok üzüldüm , Allah yardımcınız olsun sabırlar ihsan etsin katından. Bu çektiklerini ahirette yüzünü güldürsünMaalesef elendim. Negatif.
5 in altında çıktı değer. Hemşirem yine de ilaçlara devam etmemi söyledi çarşambaya kadar ama boşa devam yani 5 bile değil değer. Hepinizin gönlüne göre versin Allah ben burdan çıkıyorum artık.
Bel destek minderi ya öyle minder değil tabiİş yeri kız bura minder ne arasinsandalyede uzattım ayaklarımı artık napayim
![]()