• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Ben de gece boyu neden herkes hem oksapar hem ecopirin kullanıyor bensadce iğne kullanıyorum diye kafaya taktım sabahı zor ettim şimdi doktoruma yazacağım tekrar teyit alacağım ikisinide mi kullanmalıyım yoksa oksapar yeterli mi diye . Bu arada ben de Narlıdere de yaşıyorum dün burada aldığım eczanede 1 kutu kalmıştı ama buldum yine de aklınızda olsun Urla diyince bilgi vereyim dedim.
Teşekkür ederim. DEÜ nün karşısındaki eczanelere gideceğim şimdi. Onlarda hep oluyor.

Kullandığımız estrofemin pıhtı atma riski var. Ki onun normal dozu günde 1 tane. Ama ben mesela su an günde 4 tane alıyorum. Bu da 4 kt artması demek. Bana hemsirem her şeyi içmeyi unut ama kan sulandiriciyi unutma demisti. Çok önem veriyorlar . Ben iki seferde de hem igne hem hap olarak kullanıyorum ki Yaşım 30
Ben öldüm o zaman 🤣🤣🤣🤣 günde 6 tane. Sabah 3, akşam 3

Bu arada alttaki bugün. Koyulaşma var mi sizce ? Icim bir türlü rahatlayamiyor ilki yuzunden. Bugün transfer günü hariç 8.gun . İkisini de sabah 5.30 da yaptim. Bugünkü daha hızlı çıktı testte 2.dakikadan itibaren görmeye başladım
Bence var. 🧿 Stres yapma. Çok stres yapacaksan gidip kan vermelisin. Stres de çok zararlı çünkü.

Kullandığımız estrofemin pıhtı atma riski var. Ki onun normal dozu günde 1 tane. Ama ben mesela su an günde 4 tane alıyorum. Bu da 4 kt artması demek. Bana hemsirem her şeyi içmeyi unut ama kan sulandiriciyi unutma demisti. Çok önem veriyorlar . Ben iki seferde de hem igne hem hap olarak kullanıyorum ki Yaşım 30
Doktoruma yazdım zaten ama hala cevap vermedi. Estrofemi de ben günde 3 kez alıyorum. Fitil olarak kullanayım mı hocam demiştim geçen günlerde gerek yok demişti. 3 tane ağızdan alıyorum

Bu yüzden mi kan sulandırıcı kullanıyoruz bende progestanlar sebebiyle sanmıştım.

Kızlar günaydın doğal siklusla yumurta gelisti 2. Tane 22 ve 17 mm. Dün çatlama ignesi vurdum. Fitillere hemen baslatmadi doktorum perşembe günü basla dedi. İki embriyo transferi olacak 5. Gun 4bb ve 4 bc daha once 5ab tranferim negatif oldu. 4bb transferimde kimyasal. Acaba yumurta buyumusken ve catlatma ignesi vurmusken bu gunleri degerlendirsem mi? Doktorum bir uyarıda bulunmadi haftaya pazartesi transfer günüm.

Kaçta alacaksın serumu? Ayy sana da az kaldı. Hadi gel sende transfer sonrası sabırsızlığımıza.. günler saatler asır gibi gelsin sana da 😂
Bana suan bile öyle geliyor bi de ben evden çalışıyorum iyice kafamı işe veremez oldum. Akşam 7 gibi gideyim diyorum ıpad telefon laptop ne varsa götüreyim vakit geçmez şimdi. 😅

Kızlar merhabalar, transfer olduktan sonra hem oksapar hem de hap olarak kan sulandırıcı mı (ecopirin,coraspin vs.) kullanıyor herkes yoksa sadece birini mi kullanıyorsunuz ?Neye göre belirleniyor bu ?
Benım genetik testlerim yapıldı ıslem öncesı bı sıkıntım çıkmadı ama transfer sonrası oksapar iğne iki tane coraspin progestan iğne ilaç fıtıl ve prograf dekort gıbı ılaclar verdi kullanmaya devam edıyorum

Bence var. 🧿 Stres yapma. Çok stres yapacaksan gidip kan vermelisin. Stres de çok zararlı çünkü.
Çok teşekkür ederim. Kendimi rahatlatmaya çalışacağım haklısınız 🥰 perşembe günü tekrar edip onun sonucuna göre akşam kan verebilirim belki cok bile dayandim ama hemsirem sakin gununden once kan verme diye beni uyarmisti😅☺️

Kızlar günaydın doğal siklusla yumurta gelisti 2. Tane 22 ve 17 mm. Dün çatlama ignesi vurdum. Fitillere hemen baslatmadi doktorum perşembe günü basla dedi. İki embriyo transferi olacak 5. Gun 4bb ve 4 bc daha once 5ab tranferim negatif oldu. 4bb transferimde kimyasal. Acaba yumurta buyumusken ve catlatma ignesi vurmusken bu gunleri degerlendirsem mi? Doktorum bir uyarıda bulunmadi haftaya pazartesi transfer günüm.
Merhabalar sakin degerlendirmeyin ilişki bu aşamada yasak

Bu arada kızlar benim folik asit bitmek üzere sizler ne kullanıyorsunuz? Klinik klinikte satılan anlaşmalı bir sey önerdi ama açıkçası 3 bin TL veresim yok onları yeterince zengin ettiğimi düşünüyorum 😅 normal insanlar ne kullaniyorsa onu kullanamaz miyiz bugun saglik ocagina gidip yazdirmayi düşünüyorum?

Bu arada kızlar benim folik asit bitmek üzere sizler ne kullanıyorsunuz? Klinik klinikte satılan anlaşmalı bir sey önerdi ama açıkçası 3 bin TL veresim yok onları yeterince zengin ettiğimi düşünüyorum 😅 normal insanlar ne kullaniyorsa onu kullanamaz miyiz bugun saglik ocagina gidip yazdirmayi düşünüyorum?
3 bin tl neydi acaba vitamin? Dün eczacı newlife ve ocean Mummy olanı önerdi. Ben bunu aldım yanına da probiyotik ekledim. yanında da ekstra Omega 3 d vitamini ala ve koenzim kullanıyorum.

Köpeğim noktada size poz vermek istedi 😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 20
  • image.webp
    image.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 16
Back
X