• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Kızlar günaydın doğal siklusla yumurta gelisti 2. Tane 22 ve 17 mm. Dün çatlama ignesi vurdum. Fitillere hemen baslatmadi doktorum perşembe günü basla dedi. İki embriyo transferi olacak 5. Gun 4bb ve 4 bc daha once 5ab tranferim negatif oldu. 4bb transferimde kimyasal. Acaba yumurta buyumusken ve catlatma ignesi vurmusken bu gunleri degerlendirsem mi? Doktorum bir uyarıda bulunmadi haftaya pazartesi transfer günüm.
Ben yasak diye biliyorum siz sorun

Bu arada kızlar benim folik asit bitmek üzere sizler ne kullanıyorsunuz? Klinik klinikte satılan anlaşmalı bir sey önerdi ama açıkçası 3 bin TL veresim yok onları yeterince zengin ettiğimi düşünüyorum 😅 normal insanlar ne kullaniyorsa onu kullanamaz miyiz bugun saglik ocagina gidip yazdirmayi düşünüyorum?
3000 TL ye folik asitt mi 😲

3000 TL ye folik asitt mi 😲
3000 tl bence multivitamin. Benim doktorum tedaviye başlarken bir ilaç vermişti bana sonu f ile bitiyordu oda 3500 dü o zaman almamıştım ben. 3500e vitamin mi olur ya .

Bir de ben sadece folikasit alamıyorum acayip mide bulantısı yapıyordu bende

3 bin tl neydi acaba vitamin? Dün eczacı newlife ve ocean Mummy olanı önerdi. Ben bunu aldım yanına da probiyotik ekledim. yanında da ekstra Omega 3 d vitamini ala ve koenzim kullanıyorum.

Köpeğim noktada size poz vermek istedi 😂
Çok teşekkür ederimm ☺️ bende magnezyum da kullanıyordum spor yaparken de hem ağrılara da iyi geliyordu o da bitti ondan da alacağım probiyotik de soracağım o da aklımda. Köpüşe de selamlarr😅

3000 tl bence multivitamin. Benim doktorum tedaviye başlarken bir ilaç vermişti bana sonu f ile bitiyordu oda 3500 dü o zaman almamıştım ben. 3500e vitamin mi olur ya .

Bir de ben sadece folikasit alamıyorum acayip mide bulantısı yapıyordu bende
Ya tedaviye başlarken dediğiniz gibi bi multivitamin kullanmıştım ama o da bin lira civarındaydi. 3 bin TL internet fiyatini gorup bir de muhasebeden alabilirsiniz diyince biraz irite oldum açıkçası 🫠

Ya tedaviye başlarken dediğiniz gibi bi multivitamin kullanmıştım ama o da bin lira civarındaydi. 3 bin TL internet fiyatini gorup bir de muhasebeden alabilirsiniz diyince biraz irite oldum açıkçası 🫠
Yok ya abartmasınlar. Ama ismini çok merak ettim. Şu dönemde en önemlisi omega3 B ve d diye biliyorum ben. Ama ne olur ne olmaz diye de multivitamin atıyorum bir tane de. Ve bol su içelim arkadaşlar

Yok ya abartmasınlar. Ama ismini çok merak ettim. Şu dönemde en önemlisi omega3 B ve d diye biliyorum ben. Ama ne olur ne olmaz diye de multivitamin atıyorum bir tane de. Ve bol su içelim arkadaşlar
Evet cok haklısınız .inşallah haziran annelerine döner bu grup Allahin izniyle🥰

Screenshot_20251014_101132_Samsung Internet.webp

Eklentiler

• Screenshot_20251014_101126_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20251014_101126_Samsung Internet.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 17
Bu arada kızlar benim folik asit bitmek üzere sizler ne kullanıyorsunuz? Klinik klinikte satılan anlaşmalı bir sey önerdi ama açıkçası 3 bin TL veresim yok onları yeterince zengin ettiğimi düşünüyorum 😅 normal insanlar ne kullaniyorsa onu kullanamaz miyiz bugun saglik ocagina gidip yazdirmayi düşünüyorum?
canım ben new life b12 biotin folic olanı kullanıyorum dil altından doktor verdi zaten kullanıyodum onu tedaviden önce de

Ya benim doktorum hepsini bırakabilirsin. Önlem amaçlı veriyoruz zaten dedi. Nasıl ya? Anlamadım.

Oksapar yine daha ağır olur daha fazla kanama yapabilir __ ____ __ dediğim gibi sadece ______ ______ veriyoruz birakabilirsin istersen

Sesli mesajı kopyalayınca böyle çizgi çizgi çıktı.

Ya benim doktorum hepsini bırakabilirsin. Önlem amaçlı veriyoruz zaten dedi. Nasıl ya? Anlamadım.

Oksapar yine daha ağır olur daha fazla kanama yapabilir __ __ dediğim gibi sadece __ ______ veriyoruz birakabilirsin istersen

Sesli mesajı kopyalayınca böyle çizgi çizgi çıktı.
Hahha bu da iyiymis😅😅

Evet cok haklısınız .inşallah haziran annelerine döner bu grup Allahin izniyle🥰
Diğer grupda bir paylaşım yok zaten bakıyorum çıkıyorum ama konuşma yok. Bu sebeple temmuz anneleri diye bir grup açmıştım teee ne zaman emin değilim 😅 ama en güzel grup burası bence şuanda bana göre. İsmini değiştirelim direk

Yaşım 34
İlk deneme
3. Gün embriyosu
9 Ekim transfer yapıldı.

Kızlar ben bir şey soracağım size. Bu estrofemi yazdırmak için aile sağlığına gittim fakat buraya kayıtlı olmadığım için yazmadılar o ayrı mesele. Asıl sorum şu aile sağlığının kayınvalideme uzaklığı 15 dk yürüme. Tabi benim 30 dk buldu yürümem. Yaklaşık 45 dk yürüdüm toplam 20 dk yolu. Yani ben yürüyemşyorım. Acayip ağrım oluyor uzun yürüyüşte. Sizin böyle mi?
Abartıyor muyum diyorum yok yani sancı çeke çeke geri geldim resmen. Şimdi yatıyorum daha iyiyim ama bu kadar ağrılı olması normal mi? Ben ne zaman yürüyebileceğlm? İlk defa başıma geliyor anlamıyorum cidden
Benim de uzun süre ayakta kalınca ve yürürsem karnım geriliyor o nedenle uzun mesafe yürüyüş yapamıyorum. Hemşireye sordum kullanılan hormonlar sebebi ile oluyormuş normal bir durum dedi

Diğer grupda bir paylaşım yok zaten bakıyorum çıkıyorum ama konuşma yok. Bu sebeple temmuz anneleri diye bir grup açmıştım teee ne zaman emin değilim 😅 ama en güzel grup burası bence şuanda bana göre. İsmini değiştirelim direk
Ayy evet insallah😅😅

Back
X