- 6 Ekim 2025
- 11
- 0
- 1
- 33
Benim de 4 embriyo bölündü dediler bu gün arayıp .acaba iyi4 embriyo var
Bir şey mi bu bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 4 embriyo bölündü dediler bu gün arayıp .acaba iyi4 embriyo var
Kaç yumurta toplandıBenim de 4 embriyo bölündü dediler bu gün arayıp .acaba iyi
Bir şey mi bu bilemedim
Dün 7 yumurta toplandı .ama 6 tanesi iyi bi tanesi olgun değil dediler bu gün arayıpKaç yumurta toplandı
merhaba. menopur kullanmadım ama gonal f ağrı yapmadı bende sadece yumurtaları büyüttüğü için dolgunluk hissi yapmıştı.Merhaba hanımlar. Bende bugün kontrol için gittim. Herşey yolunda gider ise pazartesi yada salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Birde bişey sormak istiyorum. Bu iğneler zaman içinde ağrı yapıyor mu? Gonal f ve menopur?
Güzel sonuclarlq aramıza bekliyoruz seni deMerhaba kizlar20 ekimde transferle araniza katilacagim.
bekleyen herkes insallah pozitif sonuc aliriz
benim 2. Transferim olacak ilki tamamen yapaydi bu seferki dogal olacak. Ovitrelle ignesi oldum pazartesi bugun de progestan dex 25 e basladim. Ama Ovitrelle bende asiri halsizlik yapti sizde de ayni durum varmi?
çok teşekkür ederim içim rahatladı. diğer ilaçlara ben de devam ediyorum. Oksapar tedbir amaçlı veriliyor belki ama endişelenmiştim yine de bırakmanın tutunmaya olumsuz etkisi olursa diye.Bende dün bıraktım. Doktor senin için gerekli değil ben sadece koruma amaçlı verdim dedi bugün. Kar zarar hesabı yapınca ve bende altını çizerek belirtmek istiyorum pıhtılaşma sorunum olmadığı için bıraktırdığını düşünüyorum. Doktorunuz size de kesin dediyse bence dinleyin doktorunuzu derim. Ama estrofem ve dekorta, iğne- fitillerime devam ediyorım
5. günse cıkar artık. 3 se de cıkabiliyor . İkinci testi 2 gün arayla aynı saatte vermek gerekiyor.kızlar, bugün 9. günüm kan testi versem mi çok kararsızım. yoksa yarını mı beklesem. idrar testi daha hiç yapmadım. İkinci testi mutlaka aynı saatte mi vermek gerekiyor?
evet 5. gün embriyosu. cesaretimi toplayabilirsem akşam iş çıkışı veririm belki. sabah ya da akşam farkediyor mu?5. günse cıkar artık. 3 se de cıkabiliyor . İkinci testi 2 gün arayla aynı saatte vermek gerekiyor.
Evet aynı yer ve aynı saat şart. Bence 9 a kadar beklemişsim yarın 10.günün sabahı ver. Sonra 12 ve 14. Gün verir strese girmeden kese bekleme sürecine geçersin inşallahkızlar, bugün 9. günüm kan testi versem mi çok kararsızım. yoksa yarını mı beklesem. idrar testi daha hiç yapmadım. İkinci testi mutlaka aynı saatte mi vermek gerekiyor?
Transfer sonrası mı günde iki güne hangilerini kullanıyorsunuz yarın bende transfere çağrıldım ama yumurta o güne gelişirse dediler onu da anlamadımBence de yüksek. Haftada 2 iğne alınıyor ne zamana kadar da kullanacağız belli değil.
Farketmez sadece 2 testin aynı saatlerde olması lazım. Mesela yarın sabah verdiysen acilde, pazar sabahı da aynı acile gidip vermelisinevet 5. gün embriyosu. cesaretimi toplayabilirsem akşam iş çıkışı veririm belki. sabah ya da akşam farkediyor mu?
1,5 saatte çıkıyor devlet hastanesinde. Özel de 40 dk.test sonucu tahminen ne kadar sürede çıkıyor?
Kızlar bişey soracam doktorAmin canım inşallahYarını düşünmemeye çalışıyorum. Korkuyorum. Eşim de bir o kadar rahat. Oldu bu iş modunda.Biz hiç test günü böyle yüksek beta görmedik ki diyor. Aslında haklı. Allahım ne olur sen yardım et bize, lütfen bu çocuğu bize bağışla diye dua ederek geçiriyorum her anı
![]()
bişey soracam reçetede transfere gelmeden progeston iğne yapın yazmışlar ama saati yok kaçta yaoılması gerekiyor5. günse cıkar artık. 3 se de cıkabiliyor . İkinci testi 2 gün arayla aynı saatte vermek gerekiyor.
Eger 5.gunse cikar canim kanda. Ayni saat degil de benzer saatte dedi dün hemsirem bana . Bence bir kaç saatten bir sey olmaz çalışıyoruz sonuçta bir yandan dakızlar, bugün 9. günüm kan testi versem mi çok kararsızım. yoksa yarını mı beklesem. idrar testi daha hiç yapmadım. İkinci testi mutlaka aynı saatte mi vermek gerekiyor?
Sabah iğnesini sabah ne zaman yapıyorsanız o saatte yapıp gidin transfereKızlar bişey soracam doktor
bişey soracam reçetede transfere gelmeden progeston iğne yapın yazmışlar ama saati yok kaçta yaoılması gerekiyor
Canim 14.günde istemeleri kesin mi ? Hangi degeri gördükten sonra istemezler mesela üçüncüsünüEvet aynı yer ve aynı saat şart. Bence 9 a kadar beklemişsim yarın 10.günün sabahı ver. Sonra 12 ve 14. Gün verir strese girmeden kese bekleme sürecine geçersin inşallah![]()
4 embriyo çıkmış sanırım ama dediklerine göre.Güzel gayetDün 7 yumurta toplandı .ama 6 tanesi iyi bi tanesi olgun değil dediler bu gün arayıp